🍀 2018! Grote schoonmaak van jouw systeem? 🌞 - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

🍀 2018! Grote schoonmaak van jouw systeem? 🌞

Januari 2018 > week 2
Naamloos 1
\uD83C\uDF40 2018! Grote schoonmaak van jouw systeem? \uD83C\uDF1E

🍀 2018! Grote schoonmaak van jouw systeem? 🌞

View this email in your browser
Voor het geluk geboren? Of eerder zoekende naar...? Meer geluk in 2018?
Activeer jouw GELUK!
Heb jij al een klavertje-vier van mij ontvangen? Neen?
Ik vind honderden klavertjes-vier in een jaar, en pluk ze voor jou. Wil jij er ook eentje?
Vraag jouw klavertje vier aan via dit formulier.. Ik stuur het meteen naar je op. 
klavertje 4 aanvragen

Wordt 2018 het jaar van de grote schoonmaak van jouw systeem? 


Als je van mening bent dat je "B-Wustwording"  simpel op een dag zal kunnen downloaden, dan moet ik helaas jouw droomballon doorprikken! Het is niet iets wat plots uit de lucht komt vallen. Zomaar. Je moet immers hard werken om in de hemel te komen. Haal je de letters ME uit het woord HEMEL,  dan zit je letterlijk in de HEL.
Zijn er in jouw leven momenten die jij als "HEL" ervaart? Vermoedelijk wel. Maar als jij kiest om in jouw leven aanwezig te zijn, dan kan jij de HEMEL op aarde brengen. Het is mogelijk jouw leven terug in handen te nemen. Hoe doe je dat? Door terug helder te krijgen wat in jou is gaan leven.
B-One richt zich op de VOL-wassenen, nl. Coaches, Teachers, Parents en ME&WE (jij). Samen aan de slag om jezelf terug helder te krijgen. Jij bent tenslotte HET voorbeeld voor alle kinderen die je omringen. Het aanbod van B-One groeit nog steeds.  Word jij ook een B-Oner?....

 
 
Waarom zou jij B-Oner worden? Wel, ik ben zeer enthousiast: achter de schermen wordt druk gewerkt aan de nieuwe website. Nee, nee, jij kan hem nog niet zien maar ik licht wel al een tipje van de sluier.
Er komen 4 duidelijke "lijnen": ME/WE - PARENTS - SCHOOL & PROFs.
Iedereen kan dus wel iets beleven bij B-One... persoonlijke begeleiding, opleidingen, cursussen, reizen,.. voor jou als ouder, of leerkracht, of coach,...
B-One staat voor een inspirerend aanbod tot B-Wustwording . Straks mag jij kiezen. Durf jij al kleur bekennen? 
LEES MEER HIERONDER!
 
Meer leren over het gedachtegoed van B-One?

   B-One 4 ME&WE 


Wat wil ME en WE zeggen? 
Als je bij B-One in een ME-traject stapt, dan kies je om je persoonlijk in one2one sessies te laten begeleiden. Jouw investering in tijd is dan kleiner dan bijvoorbeeld in een WE-traject.
Een one2one sessie boeken? Kijk op mijn online agenda voor een afspraak!
In het WE-traject maak je deel uit van een groep mensen die 1 of meerdere momenten samenkomen om hun groei in bewustzijn te activeren. Hier is jouw tijdsinvestering groter (het duurt langer).
Iedereen kan deelnemen. Een greep uit het aanbod. 

Geef Jezelf een cadeau om het jaar goed in te zetten.


Deze meditatie doet wonderen met je. Koop hem nu aan voor slechts 15 euro.Dit is wat anderen over deze meditatie deelden. 

Het is een zeer krachtige meditatie , die je heel snel naar je innerlijke kind brengt en hoe die zich nu op dit moment voelt. Het helpt je om echt te voelen wat jouw kind voelt en te beleven. Je voelt een enorme transformatie, tijdens en na de meditatie . Echt een aanrader voor iedereen die meer wil voelen, bewuster wil worden , ontdekken wie je werkelijk bent. Dank je Yves xxx  Carolien F.

Heel mooi Yves, telkens weer een heel diepgaande ervaring om terug contact te maken met je innerlijk kind… Een echte aanrader, bedankt Yves! Anja

Wauw, inderdaad een krachtige én snelle manier om terug bij dat diepe gevoel van één zijn met je innerlijke kind te komen! Ik heb hét zo gemist en ja, de nodige tranen laten komen deed zo’n deugd. Ik voel me weer een stukje meer bevrijd. Dankjewel! Dina F.

Wat een unieke ervaring, wat een emoties , wat een rust ! Bedankt dat ik mijn innerlijke ik heb teruggevonden. Dit had en heb ik nodig. Erna S.

Ik wil deze meditatie ook!

  B-One 4 Parents    


Jij bent ouder. Je bent op zoek naar een andere kijk en aanpak om de opvoeding van jouw kinderen in goeie banen te leiden. Deze andere kijk brengt je nieuwe inzichten. Zoals, besef jij al dat kinderen echt alles voor je doen om jou gelukkig te maken? Echt alles!!! Dat gaat heel ver. Bij B-One kan je er alles over leren. 

Kinderen hebben immers voorbeelden nodig?! Maar wat als die voorbeelden emotioneel VOLgeladen zijn? Jouw kinderen zijn jouw spiegel. Of je dat nu graag wilt of niet! Ze zijn als het ware geprogrammeerd, vanuit hun voorbeelden, om meer met anderen bezig te zijn dan met zichzelf.
Heb je als kind te horen gekregen dat je jezelf mag zijn of volgen? Heb jij voorbeelden gehad die jou leerden dat je van jezelf mocht houden?...
Kinderen zijn dus letterlijk met jouw geluk bezig. Ga jij de uitdaging aan om te ontdekken wat jouw kind je onrechtstreeks te vertellen heeft?
Boek een afspraak met B-One. Je zal er versteld van staan hoe perfect jouw kind je door en door kent.  
sessie Boeken bij B-One

    B-One 4 SCHOOL   
 

Ook voor scholen is een ruim aanbod bij B-One. Van individuele studiedagen tot studiedagen voor het hele team. Vanuit de opleiding blijft het onderwijzend personeel en alle organisaties die ermee verbonden zijn - zoals CLB's- vastzitten in een tunnelvisie. Iedereen wil het kind helpen. Maar geven we kinderen echt wel wat ze nodig hebben om te groeien? Ik bedoel: er duiken steeds meer 'gelabelde' kinderen op in de klas... is dit een teken aan de wand? 
 

Word jij een B-One-Teacher? Laatste 2 plaatsen


Ben jij leerkracht? Dan is dit iets voor jou! 

Van Leerkracht naar B-One-Teacher.
GROEP B start op 17 januari 2018.
 

Een B-One-Teacher is een bewuste leerkracht die de spiegels begrijpt die kinderen hem of haar voorhouden. Hij/zij gebruikt de info die de kinderen spiegelen om bewuster en liefdevoller om te gaan met zichzelf. Een leerkracht die eigenliefde heeft geactiveerd, heeft DE sleutel in handen om elk kind te openen, te helpen en te leren hoe zij in alle omstandigheden bij zichzelf kunnen blijven. Omdat ze dat zelf, als leerkracht, ook kunnen.

Wil jij het beste van jezelf geven als persoon, leerkracht, voorbeeldfunctie, collega…? En streef jij ernaar om écht het verschil te maken voor kinderen?
Streef jij ernaar om gelukkig en in balans voor de klas te staan?

Je kan de training beginnen op woensdag 17 januari 2018... na de schooluren...
+ 8 andere woensdagen. Telkens van 15 tem 20u30
.

Alle data kan je op de kalender terugvinden. 

B-One-Teacher worden?

Leerkracht? Laat je inspireren door een kindertolk tijdens deze individuele studiedag. 

Via het spiegelprincipe geven kinderen op allerlei manieren ‘heldere’ aanwijzingen waarmee we onze eigen werking of dat van het schoolsysteem kunnen onderzoeken. Eerder dan hun gedrag te corrigeren, gaan we kijken wat ze ‘be-lichten’ over onze maatschappij, ons onderwijssysteem, onszelf als leerkracht en als mens. Via deze manier kunnen wij hen effectiever helpen. Naast het ‘be-lichten’ krijg je handvatten om één en ander concreet in de klas of school toe te passen...

Datum: 15/01/2018 van 09:30 tot 16:30 
Prijs: € 120 
Locatie: Balen, Vonk en Visie Vormingscentrum 
Meer weten of inschrijven?

 B-One 4 profesionals!


Wil jij ook een wortelwerker worden? 

Word jij B-One-Coach? Laatste 2 plaatsen!!

Kiezen voor de B-One-Coach-Opleiding: je wordt klaargestoomd om in de coachingswereld mensen die het spoor kwijt zijn geraakt terug op de rails te zetten. Je brengt ze  naar een leven dat op wieltjes loopt. Maar voor je dat kan, moet je eerst in het reine komen met jezelf. Jezelf ont-ROLLEN van elke rol die jij speelt. Je moet geen rollen spelen, je moet wel het LEVEN leven. De opleiding duurt 2,5 jaar. (1 dag per maand). Je leert o.a.de D.RONE-Methode, D.ONE-Methode, K.R.ONE-Methode, B-LEAVE-Methode en I.F.O.'s toe te passen.

In januari 2018 start
  • GROEP 3 in Balen - ANTWERPEN (Kempen)
Beslis vandaag om je in te schrijven voor deze opleiding en geniet van jouw
BONUS ter waarde van 219 euro: voor 1 Euro!

Tot en met 15/01/18 kan je deze bonus in je winkelmandje stoppen. Wees er snel bij!
Nog 6 plaatsten VRIJ! Nog vragen? Ik beantwoord ze graag.

Wil je graag een persoonlijk gesprek? E-mail me dan zeker.
Meer weten over de opleiding B-One-Coach?
Copyright © 2018 B-ONE-Coaching, All rights reserved.
 
Terug naar de inhoud