🍀 2018! Grote schoonmaak van jouw systeem? 🌞 - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

🍀 2018! Grote schoonmaak van jouw systeem? 🌞

Januari 2018 > week 1
Naamloos 1
\uD83C\uDF40 2018! Grote schoonmaak van jouw systeem? \uD83C\uDF1E
 2018! Grote schoonmaak van jouw systeem? 🌞
View this email in your browser
Activeer jouw GELUK! Heb jij trouwens al een klavertje-vier van mij ontvangen? Neen? Ik vind honderden klavertjes-vier in een jaar. Wil jij er ook eentje? Vraag het dan meteen aan op dit formulier.. Ik stuur het graag naar je op. 
klavertje 4 aanvragen

Wordt 2018 de grote schoonmaak van jouw systeem? 


Als je van mening bent dat je B-Wustwording op een dag zomaar zal kunnen downloaden, dan moet ik helaas jouw droomballon doorprikken. Het is niet iets wat plots uit de lucht komt vallen. Je moet hard werken om in de hemel te komen. Maar als je het woord ME uit het woord HEMEL haalt dan zit je letterlijk in de HEL. Er zijn zeker ook in jouw leven momenten die jij als "HEL" ervaart. Als je kiest om in jouw leven aanwezig te zijn dan kan je de HEMEL terug op aarde brengen. Het is mogelijk jouw leven terug in handen te nemen. Daarvoor moet je helder krijgen wat in jouw is gaan leven. B-One richt zich daarom op de VOL-wassenen, namelijk Coaches, Teachers, Parents en ME&WE. Zij zijn tenslotte DE voorbeelden voor alle kinderen die hen omringen. Het aanbod van B-One groeit.  Word jij ook een B-Oner?

 


Ik ben zeer enthousiast want achter de schermen wordt druk gewerkt aan de de nieuwe website. Nee, nee, jij kan hem nog niet zien maar ik laat je al even kijken. Er komen 4 duidelijke lijnen ME/WE - PARENTS - SCHOOL & PROFs. Voor iedereen is er wel iets te beleven bij B-One... Durf jij al kleur bekennen? 
 
Meer leren over het gedachtegoed van B-One?

 B-One 4 profesionals!


Wil jij ook een wortelwerker worden? 

Word jij B-One-Coach? Laatste 3 plaatsen!!

Kiezen voor de B-One-Coach-Opleiding wil zeggen dat je wordt klaargestoomd om in de coachingwereld mensen die het spoor kwijt zijn geraakt terug op de rail te zetten van een leven dat op wieltjes loopt. Maar voor je dat kan, moet je eerst in het reine komen met jezelf. Jezelf ont-ROLLEN van elke rol die je speelt. Je moet geen rollen spelen, je moet wel het LEVEN leven. De opleiding duurt 2,5 jaar Je leert o.a.de D.RONE-Methode, D.ONE-Methode, K.R.ONE-Methode, B-LEAVE-Methode en I.F.O.'s toe te passen.

In januari 2018 start
  • GROEP 3 in Balen - ANTWERPEN (Kempen)
  • GROEP 4 in Vinkel - NEDERLAND (Noord-Brabant

Beslis vandaag om je in te schrijven voor deze opleiding en geniet van jouw
BONUS ter waarde van 219 euro: voor 1 Euro!

Tot en met 15/01/18 kan je deze bonus in je winkelmandje stoppen. Wees er snel bij!
Nog 6 plaatsten VRIJ! Nog vragen? Ik beantwoord ze graag.

Wil je graag een persoonlijk gesprek? E-mail me dan zeker.
 p
Meer weten over de opleiding B-One-Coach?

    B-One 4 SCHOOL   
 

Ook voor scholen is een ruim aanbod bij B-One. Van individuele studiedagen tot studiedagen voor het hele team. Vanuit de opleiding bleef het onderwijzend personeel en alle organisaties die eraan verbonden zijn, zoals CLB's, vastzitten in een tunnelvisie. Iedereen wil het kind helpen maar geven we kinderen echt wel wat ze nodig hebben om te groeien? Er duiken steeds meer 'gelabelde' kinderen op in de klas... een teken aan de wand? 
 

Word jij een B-One-Teacher? Laatste 2 plaatsen


Ben jij leerkracht? Dan is dit iets voor jou! 

Van Leerkracht naar B-One-Teacher.
GROEP B start op 17 januari 2018.
 

B-One-Teacher is een bewuste leerkracht die de spiegels begrijpt die kinderen hen voorhouden. Hij/zij gebruikt de info die om bewuster en liefdevoller om te gaan met zichzelf. Een leerkracht die eigenliefde heeft geactiveerd, heeft DE sleutel in handen om elk kind te openen, te helpen en te leren hoe ze in alle omstandigheden bij zichzelf kunnen blijven, omdat ze dat zelf, als leerkracht, ook kunnen.

Wil jij het beste van jezelf geven als persoon, leerkracht, voorbeeldfunctie, collega…? En streef jij ernaar om echt het verschil te maken voor kinderen? Streef jij ernaar om gelukkig en in balans voor de klas te staan?
Je kan de training beginnen op woensdag 17 januari 2018... na de schooluren...
+ 8 andere woensdagen. Telkens van 15 tem 20u30
.

Alle data kan je op de kalender terugvinden. 

B-One-Teacher worden?

Laat je inspireren door een kindertolk op deze individuele studiedag. 

Via het spiegelprincipe geven kinderen op allerlei manieren ‘heldere’ aanwijzingen waarmee we onze eigen werking of dat van het schoolsysteem kunnen onderzoeken. Eerder dan hun gedrag te corrigeren, gaan we kijken wat ze ‘be-lichten’ over onze maatschappij, ons onderwijssysteem, onszelf als leerkracht en als mens. Op deze manier kunnen wij hen effectiever helpen. Naast het ‘be-lichten’ krijg je handvatten om één en ander concreet in de klas of school toe te passen...

Datum: 15/01/2018 van 09:30 tot 16:30 
Prijs: € 120 
Locatie: Balen, Vonk en Visie Vormingscentrum 
Meer weten of inschrijven?

  B-One 4 Parents    


Ben jij ook een ouder die op zoek is naar een andere kijk en aanpak om de opvoeding van jouw kinderen in goeie banen te leiden? Besef jij al dat kinderen echt alles voor je doen om jouw gelukkig te maken? Echt alles!!! Dat gaat heel ver. Bij B-One kan je er alles over leren. 

Kinderen hebben voorbeelden nodig. Maar wat als die voorbeelden emotioneel VOLgeladen zijn? Jouw kinderen zijn jouw spiegel. Of je dat nu graag wilt of niet! Ze zijn als het ware geprogrammeerd, vanuit hun voorbeelden, om meer met anderen bezig te zijn dan met zichzelf. Heb je als kind te horen gekregen dat je jezelf mag zijn of volgen? Heb jij voorbeelden gehad die jou leerden dat je van jezelf mocht houden?  Kinderen zijn dus letterlijk met jouw geluk bezig. Weet jij dat al? Durf jij de uitdaging aan om te ontdekken wat jouw kind je onrechtstreeks te vertellen heeft? Boek een afspraak met B-One. Je zal er versteld van staan hoe perfect jouw kind je door en door kent.  
sessie Boeken bij B-One

   B-One 4 ME&WE 


Wil jij ook graag weten wat ME en WE wil zeggen? 
Als je bij B-One in een ME-traject stapt dan kies je om je persoonlijk in one2one te laten begeleiden. Jouw investering in tijd is dan kleiner dan een WE-traject. Een one2one sessie boeken? Kijk op mijn online agenda voor een afspraak!
In de WE-traject maak je deel uit van een groep mensen die 1 of meerdere momenten samenkomt om een groei in hun bewustzijn te activeren. Hier is dus jouw tijdsinvestering groter. Iedereen kan hieraan deelnemen. Een greep uit het aanbod. 
  • B-One-Workshops
  • B-One-MasterWise-Evenings
  • B-One-Movie-Evenings
  • B-One-DOL-fijnreizen
Meer weten over de B-One-DOL-fijnreis?
Copyright © 2018 B-ONE-Coaching, All rights reserved.
Je bent op deze email omdat je via de website hebt ingetekend of door B-ONE-Coaching werd uitgenodigd. Mocht je er toch uit willen laat me dat dan weten. Fijne dag!
Terug naar de inhoud