Roy Martina komt terug naar België - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Roy Martina komt terug naar België

September > Week 38
Naamloos 1


Roy Martina 20 oktober in Berchem bij Antwerpen

Verbind je met je Hoogste wijsheid

“Breek uit je box van Denken”

Direct naar Alignment


 


Roy Martina, Holistisch arts, Quantum Mysticus

 

Roy Martina is holistisch arts met 40 jaar ervaring, Inner Business Coach, een internationaal best-seller auteur van 86 boeken, waarvan miljoenen zijn verkocht en geeft workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, praktische spiritualiteit, vitaliteit en zelfheling (Mind Body Medicine) Hij is de grondlegger van o.a. Omega Heling en NEI (Neuro-Emotionele Integratie).

Hij heeft wereldwijd meer dan 300,000 mensen getraind inclusief artsen, professoren, atleten, therapeuten, coaches, ZZP’ers en managers in zijn speciaal ontwikkelde effectieve therapieën zoals RAPID (Allergie behandeling) Neuro-Emotionele Integratie (Therapie voor Emotionele Trauma’s) en INTEGRA (Geïntegreerde Alternatieve Geneeskunde). Hij is ook 8e graad zwarte band Grootmeester in de vechtsporten (Martial arts) en heeft 3 wereldrecords en zijn passie is fitness met Russische Kettlebells. 

 

Roy Martina, Holistisch arts, Quantum Mysticus

Roy Martina is een breatharian, d.w.z. dat hij geen eten of voedsel nodig heeft om te leven. Hij leeft van het licht of noem het Chi, Universele Energie, Prana, Manna of Goddelijke energie. Roy noemt ‘het’ de verbinding met het Quantum veld. Sinds hij dat doet heeft hij een paar bijzondere ontdekkingen gemaakt die voor het eerst in deze “hands-on” playshop worden uitgelegd.

Wat zijn de voordelen van verbonden zijn met het Quantum veld?

 
  • Gezonder, vitaler, sneller genezen, verjonging.
  • Peace of Mind, je voelt je kalmer van binnen en vredig.
  • Toename vitaliteit, meer passie, meer creativiteit.
  • Meer energie en beter slapen.
  • Betere intuïtie en betere verbinding met je Hogere Bewustzijn.
  • Minder oordelen over anderen


Laat ik je eerst vertellen wat we gaan doen op deze dag, na een korte introductie over Quantum theorie ga ik uitleggen welke voordelen je hebt van een hybride vorm van leven van het licht. Wat dat inhoudt, is dat je voor 50% (meer of minder mag) kunt leven van het licht door activering van je DNA, je krijgt daar speciale meditaties voor. Dit gaat jouw gezondheid en vitaliteit ten goede komen omdat het licht je alles wat je nodig hebt aan vitamines, mineralen enz., gaat geven, vele malen beter dan je uit je voeding kunt halen. Je spijsvertering en immuunsysteem gaat beter functioneren. Vervolgens gaan we werken aan je beste toekomst, de toekomst waar je gelukkig bent, vitaal en je levensmissie volgt.
 

Je kan nu inschrijven met een vroegboekingskorting en je betaald slechts 90 euro in plaats van 100 euro.
VIP tickets zijn beperkt in aantal,en zijn al grotendeels uitverkocht. Wacht dus niet te lang met inschrijven als je zeker wil zijn van een VIP plaats..
Kan je er niet bij zijn, dan kan je nog altijd inschrijven voor de livestream
Je krijgt 3 maanden de tijd  om de workshop  te bestuderen en de Braintrainingen, die je meekrijgt, te oefenen.

 
Meer informatie                www.leven-in-balans.be

Inschrijven  
Organisatie Miet Wijns 
Facebook
Twitter

Website
Copyright © 2019 Joyccess, All rights reserved.

Our mailing address is:
Joyccess
Molendam 2
Adinkerke 8660
Belgium


Terug naar de inhoud