2018 wordt jouw jaar! - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

2018 wordt jouw jaar!

Januari 2018 > week 2
Naamloos 1

              

                           

                                                                                  2018 wordt jouw jaar!

 

Ken jij dat, dat je voornemens maakt die nooit gerealiseerd worden?
Dat je zo graag het roer wilt omgooien, maar dat het je gewoon niet lukt?

En toch, ik weet als geen ander dat wij mensen een oneindige potentie hebben en dromen kunnen waarmaken. Ik heb zelf mijn dromen gerealiseerd en hier ook het boek 'Ontwaken in het Nu', van Overleven naar Overvloed, over geschreven.

Ieder mens heeft dromen. Dat hoort bij ons mens zijn. Als we het ene doel hebben behaald, dan duikt er altijd weer een nieuw verlangen op. We verlangen naar een goede gezondheid, naar liefde, succes, een goed lopend bedrijf of gewoon genoeg geld om te leven in overvloed. En dat mag! Het leven wil niets liever dan je alles geven waar je naar verlangt
en door je verlangen ligt het eigenlijk al op de stoep. Je hoeft alleen maar de deur te openen.

Dat is nou net het probleem. Door allerlei omstandigheden hou je de deur vaak met twee handen gesloten, waardoor dat waar je naar verlangt niet naar je toe kan stromen. Dat is niet handig want dan stop je dus zelf de flow.

Ook als je een teveel aan verlangen hebt kan dat lastig zijn. Dan wil je heel graag weg van dat wat er wel is en dat werkt ook niet. We kunnen niet manifesteren als je dat wat er is, onderdrukt.

Om jou verder te helpen met het realiseren van je dromen geef ik een nieuw mega, laagdrempelig event: 'Maak je dromen waar'! Hierin gaan we aan de slag met het jezelf programmeren. Het afgelopen event was er iemand die vorig jaar een event bij mij had gevolgd. Al haar dromen waren uitgekomen. Dat kan jou ook zomaar gebeuren.

Ben jij toe aan een volgende stap? 
Verlang jij er naar om je dromen te realiseren en wil dat nog niet echt lukken? Dan is dit je kans. Het event is een warm bad waardoor er wondertjes kunnen gebeuren. Je gaat inzichten krijgen, oude overtuigingen loslaten en Jezelf ontmoeten in je waarheid. Hierdoor zal de deur naar jouw dromen opengaan.

 

Als je voelt dat dit iets voor jou is, kom dan gewoon. Het is je intuïtie die verbonden is met je ziel, die roept.

Durf je er naar te luisteren?
Weg met die comfortzone, verstand op nul, blik op oneindig en spring!  De prijs is superlaag en je mag gratis iemand meenemen. Je toekomstige Zelf zal je zo dankbaar zijn.

Mahatma
www.spirit-coaching.nl/event-maak-jouw-dromen-waar/

Terug naar de inhoud