3 esoterische jaaropleidingen - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

3 esoterische jaaropleidingen

Juni 2020 > Week 25
Naamloos 1

3 esoterische jaaropleidingen vanaf september

 

 

De zielsgerichte of esoterische psychologie (de 7 Stralen) – 15 lesdagen

 

De Krachten van de ziel: Raja Yoga – 10 lesdagen

 

Esoterische Astrologie – 11 lesdagen

 

 


Beste,

 

Vanaf september zullen er opnieuw 3 opleidingen in de esoterie van start gaan. U bent warm uitgenodigd om mee in een verdieping en ontsluiering te staan van de ziel en het bewustzijn.

 

 

 

De zielsgerichte psychologie

 

De esoterische psychologie of de leer van de 7 kosmische Stralen is een levensweg in zichzelf. Ze leert ons door te dringen tot het bewustzijn achter elke verschijningsvorm en zo gradueel de ziel in alles te gaan ontdekken en voelen. We krijgen een dieper begrip over wie we zijn, waarom we meemaken wat we meemaken en waar de bedoelde poort naar groei gevonden kan worden in elke situatie. We bouwen het vermogen op om zelf ook werkzaam te zijn met de 7 scheppende krachten die alles intelligent doordringen met liefdevolle doelstelling.

 

De 7 stralen zijn deze van Kracht, Liefde-Wijsheid, Licht, Harmonie en Schoonheid, Wetenschap en Kennis, Toewijding en Idealisme, Orde en Magie.

 

Meer informatie? Gelieve op de titel te klikken.

 

 

 

 

De Krachten van de ziel

 

Tijdens deze 10 dagen bestuderen we de oeroude esoterische wetenschap van de Raja- of Koningsyoga, ook gekend onder de yoga sutras van Patanjali. We bestuderen in detail dit Oosters meesterwerk dat een haarfijne beschrijving voorziet van de geestelijke oefeningen op de spirituele weg en vertalen deze kennis naar begrip en integratie doorheen de begeleide meditaties. Zo bouwen we het contact met de ziel en het hogere Zelf en alle magische vermogens die daarmee gepaard gaan.

 

Meer informatie? Gelieve op de titel te klikken.

 

 

 

 

Esoterische Astrologie

 

Elke cyclus van een dierenriemteken is een bijzondere gelegenheid om te groeien in de aspecten of kwaliteiten van dat specifieke teken. Tijdens deze cursus krijg je elke dag een uitgebreide toelichting rond het dierenriemteken dat op het moment van volle maan in uitstraling staat en wordt er gemediteerd op de verschillende aspecten van dit teken. Je krijgt een inzicht hoe dit teken zich kan uitwerken in je praktische leven en waar de gelegenheden van innerlijke groei liggen. Hierdoor kan je steeds bewuster meewerken aan je bewustzijnsgroei en die van anderen, doorheen een grondig begrip van de transfigurerende invloed van elk teken. Om deze opleiding te volgen, dient er een voorkennis van de 7 stralen te zijn.

Meer informatie? Gelieve op de titel te klikken.

 

 Hartelijke groet,

Stefan Van Meirhaeghe

www.agapea.be

Facebook
Youtube

 Aanbod Juni-Augustus

· Open avondmeditatie – 17 juni (online)

· De rol van het emotioneel bewustzijn in de groei naar zielecontact – 21 juni (online)

· De krachten van Kreeft – 11 juli (online)

· 3 daagse Het occulte leven – 14-16 augustus (Antwerpen)

Volledige Kalender? klik hier.


Terug naar de inhoud