Aquarel in het wolkendek - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Aquarel in het wolkendek

December 2021 > week 48
Aquarel in het wolkendek
Inspiratiemail van Hilde Van Bulck

Hilde Van Bulck

'Mensen, scholen en hun teams naar hun essentie brengen,
is mijn essentie.'

Bewustzijnsarchitect - Spreker - Schrijver

Systemisch opsteller en adviseur


Met een passie voor onderwijs en energetisch bewustzijn

AMI Activator - Motivator - Inspirator
AQUAREL IN HET WOLKENDEK
HOE VIND JE JE VERBINDING TERUG?

Editie 1 december 2021
AQUAREL IN HET WOLKENDEK
HOE VIND JE JE VERBINDING TERUG

Het is weer herfst en bijna winter. Net zoals de seizoenen elk jaar cyclisch terugkomen, zo komen overtuigingen die ermee gepaard gaan met dezelfde regelmaat terug. In mijn praktijkstoel, maar ook op straat, in de winkel en op de radio hoor ik hoe de grijze wolken, het grauwe weer en het gebrek aan zonneschijn verantwoordelijk zijn voor het gemoed van mijn medemens in de winter. Zonder schroom wordt dit trio als meedogenloze daders aangewezen terwijl de spreker zelf niet aan de slachtoffergreep ontkomt. Soms vormen ze een kwartet en worden de lage temperaturen er ook bij betrokken. Het lijkt alsof ze als alles opvretende parasieten de levensenergie van de spreker naar de lagere schaling op de levensbarometer dwingen. Smachtend wacht men op de lente als een levensreddende engel. Als die herfst en winter maar gauw voorbij zijn. 
Professioneel gezien triggert zo’n opmerking in mij een cyclisch terugkomende reactie en voel ik me uitgenodigd om er iets mee te doen. Hoe komt het toch dat ik de invloed van het weer niet op die manier ervaar? Waarom maakt een grauwgrijze dag me niet mistroostig? Tegelijkertijd doet het me terugdenken ... Lees dit blogartikel verder

(Als de tekst je aanspreekt, kun je een applausje geven op medium.com. Dank je wel daarvoor.)

Met levenslustige groet
Hilde Van Bulck
Voor 5 december zijn de eigen opstellingen volzet. Als representant is er nog plaats vrij.
Het is ook mogelijk om een individuele opstelling in mijn praktijk te boeken of een opstelling online.
Ik schrijf me in als representant voor de opstellingendag van 5 december.
Ik maak een afspraak voor een individuele opstelling live of online.
Energetische healing online 
Samen vinden we onze eigen verbinding met onszelf terug. Van daaruit kunnen we de verbinding met anderen en met de wereld aangaan.
Weldadige healing voor hoofd, lijf en gevoel. Verbinding van persoonlijkheid met de ziel. Diepe rust in een hectische tijd. 

Vrijdag 10 december - 20 u - online
Ik schrijf me in voor de energetische online healing van 10 december.
Heb jij nood om de kleuren door het grijze wolkendek te ervaren en de verbinding met jezelf te activeren of te verstevigen? Heb jij nood om je verhaal te doen, je emoties te kalmeren, je hoofd tot rust te brengen, te onderzoeken hoe je in deze turbulente tijd in evenwicht kunt blijven? Je bent welkom voor een individueel consult. Dat kan live of online.
Ik schrijf me in voor een individueel consult.

Dankjewel

Beste lezers,

Dank je wel om deze inspiratiemail door te nemen. Velen onder jullie hebben al kunnen genieten van mijn werk en hebben zich de inzichten eigen gemaakt en geïntegreerd in je leven en je werk. Dank je wel om ambassadeur te zijn van mijn werk en er met zoveel mogelijk mensen over te praten of de inspiratiemail te delen. Hoe meer mensen ontwaken, hoe bewuster we op deze mooie planeet aarde kunnen samen-leven.

Met levenslustige groet

Hilde Van Bulck

Global Living in Awareness

'Awareness is now'


Global

Hoe kun je als individu bijdragen aan een krachtige en liefdevolle wereld? Door elke stap die we zetten in het ontwikkelen van ons innerlijk leiderschap inspireren we onze omgeving. De resultaten ervan inspireren weer anderen die het op hun beurt verder verspreiden in hun familie, bij hun vrienden en hun professionele contacten. Scholen, organisaties en bedrijven hebben de mogelijkheid om ‘bewust aanwezig zijn’ op grote schaal te verspreiden. Heel de wereld wordt erdoor geïnspireerd. We streven naar een collectief bewustzijn waarin alle aspecten van het leven als belangrijke waarden centraal staan. Dit vraagt (wereld)leiders die bereid zijn om de collectieve ontplooiing van hun bevolking te stimuleren en de samenleving harmonisch te heroriënteren vanuit eenheidsbewustzijn.
 

Living

Streven naar de perfecte work-life balance is niet meer aan de orde. We zijn vooral op zoek naar een kwaliteitsvol en vreugdevol leven dat ons een diepe voldoening geeft op alle vlakken en ruimte geeft aan onze diepere missie.
 

Awareness

We gaan opnieuw de verbinding aan met onze onze essentie en ons authentieke zelf. Vanuit onze bewuste aanwezigheid geven we uitdrukking aan onze levensmissie. We doen dit niet alleen. Op grote schaal worden we wakker. Ontwaken en bewustzijn gaan hand in hand en dragen bij aan een leefbaardere en liefdevollere wereld voor iedereen. We geven dit als een geschenk door aan de volgende generaties.
Website
Email
LinkedIn
Facebook
Instagram
Medium
YouTube
Copyright © 2021 Hilde Van Bulck - Samtati BV, Alle rechten voorbehouden.
Dit is de inspiratiemail van Hilde Van Bulck - www.hildevanbulck.com

Terug naar de inhoud