B-One 🍀 ----Op--één--lijn--met--JEZELF--in--2018---- 🌟 - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

B-One 🍀 ----Op--één--lijn--met--JEZELF--in--2018---- 🌟

December 2017 > week 51
Naamloos 1

 

-----Op-één-lijn-met-jezelf-in-2018----


 

 

Wordt 2018 het jaar dat jij op één lijn komt met jezelf? 


Als je van mening bent dat je B-Wustwording op een dag zomaar zal kunnen downloaden, dan moet ik helaas jouw droomballon doorprikken. Het is niet iets wat plots uit de lucht komt vallen. Je moet hard werken om in de hemel te komen. Maar als je het woord ME uit het woord HEMEL haalt dan zit je letterlijk in de HEL. Er zijn zeker ook in jouw leven momenten die jij als "HEL" ervaart. Als je kiest om in jouw leven aanwezig te zijn dan kan je de HEMEL terug op aarde brengen. Het is mogelijk jouw leven terug in handen te nemen. Daarvoor moet je helder krijgen wat in jouw is gaan leven. B-One richt zich daarom op de VOL-wassenen, namelijk Coaches, Teachers, Parents en ME&WE. Zij zijn tenslotte DE voorbeelden voor alle kinderen die hen omringen. Het aanbod van B-One groeit.
  Word jij ook een B-Oner?

 
Ik ben zeer enthousiast want achter de schermen wordt druk gewerkt aan de de nieuwe website. Nee, nee, jij kan hem nog niet zien maar ik laat je al even kijken. Er komen 4 duidelijke lijnen
ME/WE - PARENTS - SCHOOL & PROFs. Voor iedereen is er wel iets te beleven bij B-One... Durf jij al kleur bekennen? 

 

Meer leren over het gedachtegoed van B-One?

 

 

 B-One 4 profesionals!


Ook professionelen kloppen bij B-One aan om het gedachtegoed van B-One eigen te maken. Maar misschien ben jij op zoek naar een carrièreswitch. 

Word jij B-One-Coach?

Kiezen voor de B-One-Coach-Opleiding wil zeggen dat je wordt klaargestoomd om in de coachingwereld mensen die het spoor kwijt zijn geraakt terug op de rail te zetten van een leven dat op wieltjes loopt. Maar voor je dat kan, moet je eerst in het reine komen met jezelf. Jezelf ont-ROLLEN van elke rol die je speelt. Je moet geen rollen spelen, je moet wel het LEVEN leven. De opleiding duurt 2,5 jaar Je leert o.a.de D.RONE-Methode, D.ONE-Methode, K.R.ONE-Methode, B-LEAVE-Methode en I.F.O.'s toe te passen.

In januari 2018 start GROEP 3.

Beslis vandaag om je in te schrijven voor deze opleiding en geniet van jouw
BONUS ter waarde van 219 euro
: voor 1 Euro!

Tot en met 05/01/18 kan je deze bonus in je winkelmandje stoppen. Wees er snel bij!
Nog 6 plaatsten VRIJ!
Nog vragen? Ik beantwoord ze graag.

Als we nog op tijd een geschikte locatie vinden in Nederland start ook GROEP 4 in Nederland. Heb je daar Interesse in?
Laat me dit dan weten en stuur me een email.
 

 

Een B-One-Coach in opleiding...

 

 

Een B-One-Coach is een 'wortel-werker' i.p.v. een 'gras-af-rijd(st)er'.
We pakken de diepere wortels van een probleem aan. 

B-one coaches begeleiden mensen in one2one sessies maar werken ook met groepen. Groepen ouders en leerkrachten bijvoorbeeld, die dagelijks bewuster in het leven, hun gezin en in hun job willen functioneren. 

Tijdens deze opleiding krijg je de sleutels aangereikt om zowel met jezelf als met anderen aan de slag te gaan. Door de wortels aan te pakken bij onszelf, gaan we aan de slag met datgene wat onze kinderen ons dagelijks spiegelen. Kinderen voelen alles immers haarfijn aan en spiegelen ons op allerlei manieren wat wij te doen hebben om bij ons geluk te komen.

 

 

 

Activeer jouw GELUK! Heb jij trouwens al een klavertje-vier van mij ontvangen? Neen? Ik vind honderden klavertjes-vier in een jaar. Wil jij er ook eentje? Vraag het dan meteen aan op dit formulier.. Ik stuur het graag naar je op. 

 

 

 

    B-One 4 SCHOOL   
 

Ook voor scholen is een ruim aanbod bij B-One. Van individuele studiedagen tot studiedagen voor het hele team. Vanuit de opleiding bleef het onderwijzend personeel en alle organisaties die eraan verbonden zijn, zoals CLB's, vastzitten in een tunnelvisie. Iedereen wil het kind helpen maar geven we kinderen echt wel wat ze nodig hebben om te groeien? Er duiken steeds meer 'gelabelde' kinderen op in de klas... een teken aan de wand? 
 

Word jij een B-One-Teacher?


Ben jij leerkracht? Dan is dit iets voor jou! 

Van Leerkracht naar B-One-Teacher.
GROEP B start op 17 januari 2018.
 

Herken je dit?

Vol enthousiasme en goede intenties begon je ooit (recent of langer geleden) aan jouw passie: les-geven.
De nooit aflatende werkdruk en alle extra ‘kennis en kunnen’ die met jouw ‘taak’ verweven zijn, maken je opdracht vaak lastig en complex. Soms lijkt het wel of jij mijlenver verwijderd bent van wat je ooit leerde en van wat jij dacht te kunnen betekenen voor kinderen. Bovendien leeft er veel ongenoegen en klaagzang bij je collega’s en binnen de schoolmuren….

De enthousiaste en gemotiveerde leerkrachten vallen als bladeren van de bomen: Burn-out, depressies,....wat is hier nu eigenlijk de echte oorzaak van?

De “degelijke” opleiding die leerkrachten allemaal genieten - waar alle gevoel vanuit hart en ziel ontbreekt en zelfs wordt geweerd - zorgt ervoor dat elke leerkracht vroeg of laat in de problemen komt. Met zichzelf, met zijn klas, met zijn leerlingen...

Ik ben ervan overtuigd dat veel leerkrachten dit beroep kiezen vanuit een onderliggende pijn, uit hun eigen kindertijd. Ik spreek uit ervaring want ik ben zelf een kleuterleider. Gelukkig zijn er veel leerkrachten die zichzelf emotioneel al “opgeruimd” hebben. Die weten, als geen ander, hoe kinderen functioneren. Helaas hebben ze dit, net als ik, buiten de opleiding moeten leren....

B-One Teacher is het antwoord op deze vraag, om echt te weten hoe kinderen functioneren en hoe we hiermee kunnen omgaan. Deze professionele opleiding voor leerkrachten laat leerkrachten terug met hart en ziel voor de klas staan. Elk kind verdient DE beste leerkracht(en) in zijn leven. Het zou een ‘must’ moeten zijn om alleen gelukkige leerkrachten voor de klas te laten staan. Een B-one-Teacher houdt van zichzelf en beseft dat kinderen leren van voorbeelden. B-One-teachers zijn EEN voorbeeld voor elk kind/leerling/student en zelfs collega's en ouders.

Bewuste leerkrachten begrijpen de spiegels die kinderen hen voorhouden en gebruiken die om bewuster en liefdevoller om te gaan met zichzelf. Een leerkracht die eigenliefde heeft geactiveerd, heeft DE sleutel in handen om elk kind te openen, te helpen en te leren hoe ze in alle omstandigheden bij zichzelf kunnen blijven, omdat ze dat zelf, als leerkracht, ook kunnen.

Wil jij het beste van jezelf geven als persoon, leerkracht, voorbeeldfunctie, collega…? En streef jij ernaar om echt het verschil te maken voor kinderen? Streef jij ernaar om gelukkig en in balans voor de klas te staan?
Je kan de training beginnen op woensdag 17 januari 2018... na de schooluren...
+ 8 andere woensdagen. Telkens van 15 tem 20u30
.

Alle data kan je op de kalender terugvinden. 

 

 

 

Laat je inspireren door een kindertolk op deze individuele studiedag. 

Via het spiegelprincipe geven kinderen op allerlei manieren ‘heldere’ aanwijzingen waarmee we onze eigen werking of dat van het schoolsysteem kunnen onderzoeken. Eerder dan hun gedrag te corrigeren, gaan we kijken wat ze ‘be-lichten’ over onze maatschappij, ons onderwijssysteem, onszelf als leerkracht en als mens. Op deze manier kunnen wij hen effectiever helpen. Naast het ‘be-lichten’ krijg je handvatten om één en ander concreet in de klas of school toe te passen...Datum: 15/01/2018 van 09:30 tot 16:30 
Prijs: € 120 

Locatie: Balen, Vonk en Visie Vormingscentrum 

 

 

 

  B-One 4 Parents    


Ben jij ook een ouder die op zoek is naar een andere kijk en aanpak om de opvoeding van jouw kinderen in goeie banen te leiden? Besef jij al dat kinderen echt alles voor je doen om jouw gelukkig te maken? Echt alles!!! Dat gaat heel ver. Bij B-One kan je er alles over leren. 

Kinderen hebben voorbeelden nodig. Maar wat als die voorbeelden emotioneel VOLgeladen zijn? Jouw kinderen zijn jouw spiegel. Of je dat nu graag wilt of niet! Ze zijn als het ware geprogrammeerd, vanuit hun voorbeelden, om meer met anderen bezig te zijn dan met zichzelf. Heb je als kind te horen gekregen dat je jezelf mag zijn of volgen? Heb jij voorbeelden gehad die jou leerden dat je van jezelf mocht houden?  Kinderen zijn dus letterlijk met jouw geluk bezig. Weet jij dat al? Durf jij de uitdaging aan om te ontdekken wat jouw kind je onrechtstreeks te vertellen heeft? Boek een afspraak met B-One. Je zal er versteld van staan hoe perfect jouw kind je door en door kent.  

 

 

 

 

   B-One 4 ME&WE 


Wil jij ook graag weten wat ME en WE wil zeggen? 
Als je bij B-One in een ME-traject stapt dan kies je om je persoonlijk in one2one te laten begeleiden. Jouw investering in tijd is dan kleiner dan een WE-traject. Een one2one sessie boeken? Kijk op mijn online agenda voor een afspraak!
In de WE-traject maak je deel uit van een groep mensen die 1 of meerdere momenten samenkomt om een groei in hun bewustzijn te activeren. Hier is dus jouw tijdsinvestering groter. Iedereen kan hieraan deelnemen. Een greep uit het aanbod. 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2017 B-ONE-Coaching, All rights reserved.

 

Terug naar de inhoud