B-ONE-Coaching.be  🍀 B_ONE_DOL-fijnreizen... UNIEKE kans! - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

B-ONE-Coaching.be  🍀 B_ONE_DOL-fijnreizen... UNIEKE kans!

September > week 39
Naamloos 1

B-ONE-Coaching.be  🍀 B_ONE_DOL-fijnreizen... UNIEKE kans!

 Kunt u de mail niet goed lezen, klik hier

 

 

Beste lezer,
 

We gaan terug met een nieuwe groep B-ONE-DOL-fijnries. We hebben nog 2 plaatsten vrij op de eerst volgende reis! We vertrekken op 9/10/17 en jij kan er nog net bij. Bovendien doen we en extra inspanning en geven je een korting van 250 euro! Gebruik de CODE die je via deze mailing het  extra voordeel geeft. Code: B-One-Dolfijnreis-okt-2017-250 Maar daar zo dadelijk meer over. Kom eerst maar genieten van een filmpje die een medereiziger heeft gemaakt. Hij heeft een onderwatercamera in de hand en maakte deze unieke beelden. Het speelt zich dus allemaal af voor je neus. Iedereen heeft zijn/haar UNIEK moment met één of meerdere dolfijnen.
TOP gewoon!

 

B-ONE-DOL-fijnreis 

Hier kan je de film zien van onze afgelopen reis Pasen 2017. We zwemmen in de rode zee met vrij zwemmende dolfijnen. Nee, ik moet het eigenlijk juist zeggen... De dolfijnen zijn vrij om al dan niet met ons te zwemmen. Hoe meer je in evenwicht bent in jezelf hoe dichter ze komen. Jij mag willen wat je wilt. Als een dolfijn niet wilt hebben wij als mens daar niet in te beslissen. Deze goddelijk wezens zijn een wonderbaarlijke ervaring die je niet koud zal laten. Jouw hart zal stromen als nooit tevoren. Je wordt ook professioneel begeleid door Yves Boone Van B-One. Zowel op de reis er naar toe en terug maar ook in de zee en gedurende de hele week op de boot. Je kan bij Yves terecht met al je levensvragen en mogelijke problemen. Yves helpt je met hart en ziel om je te bevrijden van deze last(en). 

 

Uiteraard is dit maar een impressie van wat er gebeurd tijdens de momenten dat je met dolfijnen gaat zwemmen maar er is veel meer! 
 

B-One-DOL-fijnreis – Duik diep in jezelf… 

Droom jij ook al langer om met dolfijnen te zwemmen? We hebben een UNIEK aanbod voor je! Gun jezelf deze magische, fantastische ervaring! Je kan elke dag verschillende keren met vrije dolfijnen zwemmen. Waar kan je dit meemaken? B-ONE brengt je naar een paradijs op aarde, waar je helemaal kan opgaan in deze ervaring. Beleef zelf deze unieke momenten. Ben je er klaar voor?

Een ervaring die je hart raakt?

Je verblijft een volle week, all-in, op de Nooraya boot. Deze boot gaat voor anker in de baai achter het koraalrif van Sataya, in de Rode Zee. Je wordt een week lang ondergedompeld in een wereld van rust en hemelse kleuren, met heerlijke temperaturen. Nog nooit leken de sterren ‘s nachts zo dichtbij. Elke dag varen we verschillende keren uit met motorbootjes om te gaan zwemmen met de dolfijnen en te snorkelen om de prachtige onderwaterwereld van het koraalrif te verkennen. Je vertoeft in een oase van rust en schoonheid. Je wordt zeker geraakt tot in je hart want de contacten met dolfijnen zijn hemels. Je beleeft het allemaal. Je kan zelfs lessen diepzeeduiken volgen (niet in de prijs inbegrepen). Bovendien nodigt Yves Boone van B-ONE je uit om DOL-fijn diep in jezelf te duiken, om dingen vrij te laten die je al langer dan vandaag belemmeren (vrijblijvend aanbod). Herboren en bevrijd vlieg je na een weekje terug om het LEVEN te leven vanuit je hart. En je houdt er waarschijnlijk een paar mooie vriendschappen aan over…

 

 

Ga je mee? 

We vetrekken nu op 09/10/17 in de namiddag en zijn in de nacht van 16 op 1/10/17 terug.  De exacte vertrek uren worden later mede gedeeld. 

Andere vertrekdata:  31/03/18 – en nog andere op komstZwemmen met Dolfijnen is DOL-fijn! 

Laat je leiden door de stroming van het water en kom zo in je eigen stroom. Het verschil tussen de zee en jij is ongeveer 25%. 3/4 van wie we zijn is water. Weet en besef jij dat al? Een week lang weg van het vaste land compleet omringd door water, licht en warmte. Het is een plaats waar je volledig in jezelf kunt herbronnen. Vindt de balans diep in jezelf. Duik, verken je ongekende en ongeziene dieptes en mogelijkheden. Herboren en vol van het LEVEN kom je terug, met twee voeten op de grond en veel meer in evenwicht met en in jezelf.

 

 

Het beste van de rode zee!

De Rode Zee, waar de woestijn en de oceaan elkaar ontmoeten, is één van ’s werelds meest exotische en fascinerende, natuurlijke zeegebieden. De boten NOORAYA en NAI’a werken samen voor de organisatie van dolfijnreizen die mensen vanuit heel Europa naar de kristalheldere Rode Zee bij Egypte brengen. Aldaar is onze hoofdbestemming Sataya, het Dolfijnen Rif, waar onze gasten mogen genieten van de gelegenheid om te zwemmen met dolfijnen in hun natuurlijke omgeving maar ook te rusten, te zonnen, een duik in zichzelf te nemen en nog veel meer…

Het Dolfijnen Rif

Onze dolfijnreizen brengen ons naar het Dolfijnen Rif, zoals het wordt genoemd, waar de boot voor zes dagen voor anker zal gaan. Verschillende groepen dolfijnen komen iedere dag naar het rif om er uit te rusten en te spelen. De belevenis om samen met dolfijnen te zwemmen, te spelen, deelgenoot te zijn van de opgewekte en liefdevolle dolfijnengroep, is heel diepgaand. Je hebt ogen te kort om het allemaal in je op te
nemen… 

 

Investering B-ONE-DOL-fijnreis 2017:

€ 1594 voor een all-in

B-One-KORTINGSCODE in te voeren bij je inschrijving = B-One-dolfijnreis-okt-2017-250

 

 

Wat zit er inbegrepen in je all-in?

* Vluchten een en terug en transfers ter plaatse, met begeleiding. 
* Eten en drinken aan boord (buffet voor ontbijt, middageten en avondeten, tussendoortjes en snacks, alle niet-alcoholische dranken). Kajuit met persoonlijke douche en WC.
* Professionele begeleiding door snorkel- en duikgidsen bij alle activiteiten in het water.
* Alle activiteiten die B-One aanbiedt voor de groep 
* Omkadering door de bemanning aan boord (service, bijstand…)

 

Investering B-ONE-DOL-fijnreis 2018:
vertrek op 31/03/18

€ 1594 voor een all-in

maar nu met € 90 vroegboekkorting
als je bovendien bereid bent een kajuit te delen.

code te gebruiken om van deze vroegboekkorting te genieten =  IA-90-B-ONE


Het aantal plaatsen is beperkt! Wie eerst is = eerst

 

 

Kijk HIER of op de foto om naar het interview met de Pati Verbist.

Ze is de uitbaatster van de boot Nooraya. 

 

 

Ben jij al in deze FB groep speciaal voor Het kleuteronderwijs? Klik op de foto en kom erbij...

 

Word jij de eerste B-One-Teacher? 

Binnenkort starten 2 groepen die getraind worden om B-One-Teacher te worden. Sta jij in het onderwijs dan kan je er zeker nog bij. We hebben leerkrachten nodig die weten wat kinderen echt nodig hebben. In deze training leer je kijken in labels, gedragsproblemen, hoe onderwijs werkt en waar we samen naartoe kunnen en nog zoveel meer. 

 

 

 

 Word jij een B-One-Coach? De eerste 25 coaches in opleiding zijn gestart maar in januari gaat er weer een nieuwe groep starten in Balen (Antwerpen). De inschrijvingen zijn pas gestart. Zorg dat je er bij bent want we hebben een zeer grote missie neer te zetten. 

 

 

Interview van 2 deelnemers aan de eerste lichting van de B-One-Coaches in opleiding. Klik HIER

 

 

 

Super krachtige meditatie Innerlijk kind


 

 

 

Gezondheidsbeurs Edegem


Kom jij ook naar de gezondheidsbeurs in Edegem?
Ik ben er in elk geval en krijg er ook even het podium :-) 
 

 

  

 

 

 

Copyright © 2017 B-ONE-Coaching, All rights reserved.
Je bent op deze email omdat je via de website hebt ingetekend of door B-ONE-Coaching werd uitgenodigd. Mocht je er toch uit willen laat me dat dan weten. Fijne dag!

Terug naar de inhoud