Buiten je comfortzone is het plezanter dan er binnen. - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Buiten je comfortzone is het plezanter dan er binnen.

Januari 2022 > Week 1
Buiten je comfortzone is het plezanter dan er binnen.
Inspiratiemail van Hilde Van Bulck

Hilde Van Bulck

'Mensen, scholen en hun teams naar hun essentie brengen,
is mijn essentie.'

Bewustzijnsarchitect - Spreker - Schrijver

Systemisch opsteller en adviseur


Met een passie voor onderwijs

AMI Activator - Motivator - Inspirator
Buiten je comfortzone is het veel plezanter dan er binnen. 
Nieuwe data activiteiten 2022.
INHOUD
  • Blogartikel: Buiten je comfortzone is het veel plezanter dan er binnen.
  • Activiteitenkalender 
  • Investeren in jezelf is nooit verloren. 
Blogartikel: Buiten je comfortzone is het plezanter dan er binnen.  

Elke dag is een nieuw begin. Elke dag begint er een nieuw jaar. 1 januari en de dagen die erop volgen zijn bij uitstek de periode in het jaar waarin we goesting voelen om een nieuwe start te maken. En dat is een goede zaak. We maken plannen, vertellen ze tegen onze vrienden en starten met veel enthousiasme aan ons plan. Na een paar weken merken we dat onze ijver daalt en vervallen we in onze ingesleten gewoonten. Als dat het geval is, heb je misschien een paar dingen over het hoofd gezien. Lees meer...

Ik kies voor groei en neem deel aan de familieopstellingen.
Ik kies voor groei en neem deel aan 'In het vuur van de 7 stralen'.
Ik kies voor groei en neem deel aan de opstellingen met de 7 stralen
Ik kies voor groei en neem deel aan de Soul Alignments
Individuele coaching met een spiegelend effect voor persoonlijke groei. Het is een investering in jezelf die de kwaliteit van je leven en van jouw omgeving levendiger maakt. 
 
Bij een individuele coaching kan je terecht voor eenvoudige en ingewikkelde vragen, voor persoonlijke en professionele vragen. Een investering in jezelf is nooit verloren. Ze opent deuren waarvan je dacht dat ze altijd gesloten zouden blijven. Ze nodigt je uit om buiten je comfortzone te treden, maar eerlijk? Er buiten is het veel plezanter dan er binnen. Ze brengt je dichter bij de realisatie van je dromen waarvan je altijd dacht dat ze onmogelijk waren, maar die nu toch werkelijkheid blijken te worden. 
De meeste mensen wachten tot ze zichzelf ergens zijn verloren, voor ze de stap zetten om zichzelf te vinden. Zo ver hoef je het echt niet te laten komen. Op tijd en stond een coaching is verfrissend als je voor de kruispunten en de afslagen in je leven staat. Ze luistert, ondersteunt, inspireert en activeert. Voor je het beseft, krijgen de dingen die je eerst zorgen baarden een nieuw perspectief. 
Ik maak een afspraak voor een individuele coaching

Dankjewel

Beste lezers,

Dank je wel om deze inspiratiemail door te nemen. Velen onder jullie hebben al kunnen genieten van mijn werk en hebben zich de inzichten eigen gemaakt en geïntegreerd in je leven en je werk. Dank je wel om ambassadeur te zijn van mijn werk en er met zoveel mogelijk mensen over te praten of de inspiratiemail te delen. Hoe meer mensen ontwaken, hoe bewuster we op deze mooie planeet aarde kunnen samen-leven.

Met levenslustige groet

Hilde Van Bulck

Global Living in Awareness

'Awareness is now'


Global

Hoe kun je als individu bijdragen aan een krachtige en liefdevolle wereld? Door elke stap die we zetten in het ontwikkelen van ons innerlijk leiderschap inspireren we onze omgeving. De resultaten ervan inspireren weer anderen die het op hun beurt verder verspreiden in hun familie, bij hun vrienden en hun professionele contacten. Scholen, organisaties en bedrijven hebben de mogelijkheid om ‘bewust aanwezig zijn’ op grote schaal te verspreiden. Heel de wereld wordt erdoor geïnspireerd. We streven naar een collectief bewustzijn waarin alle aspecten van het leven als belangrijke waarden centraal staan. Dit vraagt (wereld)leiders die bereid zijn om de collectieve ontplooiing van hun bevolking te stimuleren en de samenleving harmonisch te heroriënteren vanuit eenheidsbewustzijn.
 

Living

Streven naar de perfecte work-life balance is niet meer aan de orde. We zijn vooral op zoek naar een kwaliteitsvol en vreugdevol leven dat ons een diepe voldoening geeft op alle vlakken en ruimte geeft aan onze diepere missie.
 

Awareness

We gaan opnieuw de verbinding aan met onze onze essentie en ons authentieke zelf. Vanuit onze bewuste aanwezigheid geven we uitdrukking aan onze levensmissie. We doen dit niet alleen. Op grote schaal worden we wakker. Ontwaken en bewustzijn gaan hand in hand en dragen bij aan een leefbaardere en liefdevollere wereld voor iedereen. We geven dit als een geschenk door aan de volgende generaties.
Website
Email
LinkedIn
Facebook
Instagram
Medium
YouTube
Copyright © 2022 Hilde Van Bulck - Samtati BV, Alle rechten voorbehouden.
Dit is de inspiratiemail van Hilde Van Bulck - www.hildevanbulck.com


Terug naar de inhoud