Centre Buirefontaine : Nieuwe website ! - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Centre Buirefontaine : Nieuwe website !

Juni 2020 > week 24

 Centre Buirefontaine
even Me-time !


Morgen gaan de grenzen weer open en mogen wij jullie weer ontvangen. Wat heerlijk dat het centrum weer mag doen waar het voor bedoeld is!
We kondigen het programma voor deze zomer uiteraard aan via onze
vernieuwde website. (bekende adres: www.buirefontaine.nl)
Met veel meer foto´s (om veel zin te krijgen om hier een paar dagen te komen ontspannen) !

We hebben een extra schoonmaak protocol, de aangeboden cursussen zijn aangepast op de maatregelen en hebben we niet allemaal behoefte om even alle gedoe los te laten en de aandacht te richten op wie we werkelijk zijn?

Of gewoon even ertussen uit, maar niet zo ver? Natuur en rust? Wandelen, lezen, ontspannen?
Dat kan ook. In de chalet of een studiootje.

Voor alle info: www.buirefontaine.nl


Op het programma voor deze zomer staan:

Tantrisch Vuur
Zomerweek voor Singles en Koppels
6 - 12 juli 2020
Deze week is om te exploreren en te ontdekken, om te verdiepen en te vernieuwen.
Op een speelse en toch diepgaande manier verken je het Tantrisch vuur in jou. Een vlam die er altijd is geweest. Nu krijg je de kans om ze aan te wakkeren. Een vuur dat je rechtstreeks naar je kern brengt.

Je krijgt tools en ervaringen aangereikt. We gaan niet graven naar verborgen delen van jezelf, naar kwetsuren die nog niet geheeld zijn, maar we creëren een veld van speelsheid en authenticiteit om je body en mind te openen voor een diepere connectie met jezelf en met anderen.
Lees meer:
https://risingheart.be/zomerweek/


Vakantie massage week 
Masseren en gemasseerd worden
12 - 17 juli 2020
Door de unieke combinatie van natuur, rust en vakantie is deze week uitermate geschikt voor iedereen die het hectische leven even wil vergeten.
Met verschillende massage technieken is deze week zeer geschikt als uitbreiding van je kennis als je al ervaring hebt met masseren, maar ook als kennismaking met massage.
Lees meer:
https://kiom.nl/ons-aanbod/vakantiemassageweek-frankrijk

 

Buirefontaine Yogazomerweek
Me – Time
19 - 24 juli 2020
 
Deze week gaat door! Ieder zijn eigen kamer, yogasessies buiten of met genoeg afstand. Aan tafel zullen we ook ruimte genoeg hebben omdat de groep niet groot is.
Een weekje me-time !
Gewoon even eruit omdat je het verdient. Twee maal daags yoga plus een avondworkshop. Verder veel tijd om te relaxen.
Inspanning en ontspanning in een perfecte balans!
Kosten: 425,- (399,- pp als koppel of familieleden die een kamer delen) Toeslag studio op aanvraag.
Lees meer: https://www.buirefontaine.nl/site/index.php/nl/programma


Biodanza zomerweek
Intensief en ontspannend. 
26 - 31 juli 2020
 
In BIODANZA geven we onszelf de sleutel tot de dans van het leven, tot de verbinding met onszelf, de verbinding met de medemens en de verbinding met het hele leven, hier en nu. Komt het mee vieren en verspreidt het harte-vuur waarmee we de heiligheid van het leven een bedding geven in het alledaagse.
https://www.biodanzaschoolantwerpen.be/agenda/biodanza-in-de-franse-ardennen


Buirefontaine Stiltedagen
2 - 6 augustus 2020
 
Even een paar dagen er tussen uit, even helemaal niets dan in de ontspanning zakken, het hoofd leegmaken en weer even helemaal ZIJN. 
Gezamenlijke meditaties, yoga en een uitwisselingsronde.
Verder...... stil......
Mogelijkheid om een gesprek aan te vragen of een wandeling te maken voor een gesprek met René of Chantal indien daar behoefte aan is.
Kosten 299,-  
Eigen kamer, genoeg afstand tijdens gezamenlijke sessies en de maaltijden

Lees meer:
https://www.buirefontaine.nl/site/index.php/nl/programma


Klassieke Koorweek
16 - 22 augustus 2020
Ook dit jaar zal er een koorweek plaatsvinden onder begeleiding van dirigent Wolfgang Lange. Een cursus voor vergevorderde, ervaren zangers. De cursus is aangepast nav de Coronamaatregelen; een bijzondere en creatieve invulling
Het is meer dan zingen, het is een zangervaring!
Alle repetities zijn in het Centrum en voor de einduitvoering zal dit jaar een origineel alternatief worden bedacht. Doe mee, het gaat om het samen genieten van zingen ! Cursusprijs is afhankelijk van de soort accommodatie: € 460, - tot € 525, -Voor het programma, verdere informatie en aanmelding: Studio Dagny, 
www.studiodagny.nlinfo@studiodagny.nl of tel: 070-3540665.Enneagram 
De verandering
23 - 30 augustus 2020

De energie van eenheid en kracht is in het enneagram onderverdeeld in 9 facetten. Maak je gebruik van alle 9 facetten dan kun je in elke situatie in je kracht staan en handelen. Tijdens deze week gaan we de energie van het enneagram te gaan ervaren. Elke dag twee à drie types uitspitten, voelen, beleven, proeven, met ons hoofd, ons lichaam en ons hart d.m.v. spel, theorie en beweging. Voelen, ervaren en weten, dat is waar het enneagram voor staat.
Voor coaches, trainers om te gaan gebruiken in hun praktijk, maar ook voor iedereen die er interesse in heeft hier meer mee te doen.
Lees meer:
https://dreamchild.nl/enneagram-de-ervaring/Spirituele & Vakantieweek met Berend en Juana
3 - 6 september 2020 
De bedoeling is dat jij je van woensdag tot zondag alleen verdiept in de verschillende facetten van spiritualiteit. We gaan werken met begrippen als mediumschap, intuïtie, healing, pendelen, droomreizen, visualisatie, kaarsenmagie, orakel, krachtdieren, etc.
Kortom je gaat jezelf ervaren en voelen hoe het is om in je kracht te groeien, om energiën te ontdekken die je voor die tijd nog niet kende.
Spreekt dit jou aan en krijg je er nu al zin in? Kijk dan voor meer info op: 
www.berendkrimp11.jimdo.com of belmet 06-55943943. Of neem contact op met Juana via e-mail: tarotistejuana@hotmail.com

Voor na de zomer staan er ook al een aantal cursussen gepland. Houd voor meer informatie onze website en facebook pagina in de gaten.


Enneagram Verdiepings 5 daagse
1 – 5 oktober 2020

De tien illusies in het enneagram laten ons zien dat we op een dieper niveau nog veel beperkende illusies voor waar aan nemen.
Tijdens deze trainingsdagen ga je kijken, voelen, ervaren in hoeverre jij de illusies voor waar aanneemt, en hoe jij ze om kunt buigen om in vrijheid te zijn wie je bent.

https://dreamchild.nl/academy/ontdek-jezelf-de-tien-illusies-van-het-enneagram/

Tantra traject

voor Singles en Koppels: Heling van Intimiteit en Seksualiteit
5 modules vanaf 9 oktober

Wil je graag je oorspronkelijke intimiteit en seksualiteit wakker maken? Wil je je hart inzetten om beide voluit met elkaar te verbinden?
Durf je JA zeggen om voluit te leven?
De kracht van dit traject is het openende van Tantra gecombineerd met helende technieken uit verschillende stromingen o.a. Sexual Grounding. Deze technieken geven je levensenergie haar oorspronkelijke vrijheid terug. Onze levensenergie is immers, seksueel van oorsprong. We zijn allemaal uit seksualiteit geboren. Het is een gigantische kracht die, als ze vrij mag stromen, jou opnieuw laat bruisen.
Voor informatie en aanmelding: Rising Heart, Inge Leemans; 
inge@risingeheart.beHopelijk tot ziens in Buirefontaine !!
AUBENTON - FRANCE
www.buirefontaine.nl
info@buirefontaine.nl
+33 323 978536

 

Terug naar de inhoud