De 7 Kosmische Stralen - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

De 7 Kosmische Stralen

November 2021 > week 44
Naamloos 1

 

De 7 kosmische Stralen


Psychologie van de universele werkelijkheid


12 cursusdagen – online of ter plaatse

 

Vanaf dinsdag 28 december 2021

Het leven is iets dat zich verwerkelijkt. Het leven in een plant, een dier, een mens, een planeet,...dat leven bloeit open. Op een Intelligente manier, vanuit een bepaalde Bedoeling, gedragen in een kracht die we evolutie noemen. De 7 kosmische Stralen zijn het geheel van Krachten die samen de evolutie bepalen en uitdrukking geven. Zij werken in op het gevoelig leven, de ziel in elke vorm, waardoor dat leven zal reageren met zich op Hun bedoelde manier te verwerkelijken.


Laten we het Licht, de 3e Straal van Scheppende Intelligentie, instromen in ons bewustzijn, dan groeit het Licht in het leven in ons. Een gevolg is dat er iets meer universele Intelligentie daardoor zich verwerkelijkt in onszelf. Ons denken, de menselijke intelligentie, wordt geinspireerd om grotere gedachten, grotere inzichten rond de werkelijkheid, aan te kunnen. Het menselijke denken wordt iets meer universeel intelligent, omdat de 3e Straal van Licht toegang kreeg tot ons leven. Het mentaal bewustzijn ondergaat bijgevolg een vernieuwing en expansie, een evolutie.


Elke Straal heeft zijn eigenste Bedoeling om elk leven zich in bepaalde aspecten, Deugden, te helpen verwerkelijken. Elke aandacht, elke meditatie waarin we gericht zijn op de vurige werkelijkheid van een Straal, brengt deze Krachten in opbouw in ons leven en in het leven rond ons.


Als ziel worden we steeds meer en meer in staat om op een intelligente en doelgerichte wijze deel te nemen aan de evolutie, die uit een grondtoon van liefde elke levensvorm wil zien openbloeien.


Deze opleiding is gericht op een ervaringsgerichte studie van de werking van de 7 Stralen. We leren deze Krachten voelen, hanteren en Hun uitwerking op onze eigen evolutie vast te stellen. Ons bewustzijn kent een opbouw in de universele Deugden. Dit betekent een transformatie en expansie van het bewustzijn in onszelf en rond ons.Meer info?
Klik hier

 

 

 

Stefan Van Meirhaeghe

Agni School – Hemelstraat 4 – Antwerpen

www.agnischool.com

stefan.vanmeirhaeghe@gmail.com

Terug naar de inhoud