De activatie van 2 bijzondere zielenkrachten : meer vrouwelijke energie naar de aarde brengen en leren omgaan met hooggevoeligheid. - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

De activatie van 2 bijzondere zielenkrachten : meer vrouwelijke energie naar de aarde brengen en leren omgaan met hooggevoeligheid.

Mei 2017 > week 20

Dag lieve mensen,

We mochten de laatste maanden via Steve Rother (Espavo) heel wat informatie ontvangen van The Group over waar we zijn in onze menselijke evolutie én in de evolutie van de Aarde. Het zijn bijzondere tijden die vragen om bijzondere zielenkrachten.

 

 

In deze workshop heb ik naast een algemene uitleg over de tijd van nu en de 4 golven van energie van 2017 nog twee belangrijke onderwerpen :

  • De terugkeer van de vrouwelijke energie naar de Aarde

We gaan hierbij dieper in op de historiek rond mannelijke en vrouwelijke energie op Aarde en waarom de vrouwelijke energie nu zo hard nodig is om de terugtrekkende golf terug in harmonie te brengen. Wij gaan belangrijke activaties doen enerzijds om onze angst voor de vrouwelijke power los te laten en anderzijds om de vrouwelijke energie naar onszelf (mannen én vrouwen) en naar de mensheid te brengen.

  • Naar hooggevoeligheid leren kijken als zijnde een bijzondere zielenkracht

Hierbij gaan we dieper in op wat The Group beschouwd als zijnde hooggevoeligheid en de empath energie. Deze zielen zijn anders en hebben het vaak moeilijk om te ‘passen’ in onze maatschappij maar toch hebben zij een belangrijke taak.

Er worden ook tips gegeven om beter om te gaan met deze hooggevoeligheid.

Deze workshop is een dagworkshop (10-17 u) en wordt gegeven
in Oostende op vrijdag 16 juni (schrijf hier in)

En in Antwerpen op zaterdag 24 juni (schrijf hier in)

De kostprijs is 110 euro (excl lunch), in Antwerpen kan je ook broodjes bestellen.

Ik hoop jou te mogen verwelkomen op deze boeiende workshop.

In liefde en licht,

Romy

Wens je op de hoogte te blijven van mijn andere activiteiten?
Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu