De Essentie vzw organiseert ook deze zomer - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

De Essentie vzw organiseert ook deze zomer

Maart 2018 > Week 13
Naamloos 1

De Essentie vzw organiseert ook deze zomer
 ‘De Kunst van het Leven’ - thema weken in chateau Frandeux

Elk jaar opnieuw een bijzonder programma
op een bijzondere plaats

De Essentie vzw staat voor gezond bewegen met Tai Chi, biologisch gezonde (vegetarische) voeding en aandacht voor ecologie.

De vzw draagt dit zelf uit en biedt andere mensen en projecten hierin ondersteuning.

 

Reeds vele jaren organiseert De Essentie ook alternatieve vakantieweken.

Een voorbeeld hiervan is ons jaarlijks project 'de biologische vegetarische en ecologische wintervakantie in de Zwitserse Alpen'.

 

In eigen land organiseren we al enkele jaren "De kunst van het leven" - vakantieweken in het kasteel van Frandeux nabij Rochefort. Ondertussen is voor deze weken een vast samenwerkingsverband ontstaan met Marijke De Coninck, lifecoach en voedingsconsulent, Karin Baank van Puur Koken met Passie en Elsje Verfaillie.

Elk jaar opteren we ervoor dit vast team aan te vullen met mensen die gepassioneerd met hun vak bezig zijn.

Dit kunnen dans en yoga teachers zijn, muzikanten, vegetarische kooklesgevers, taiko leraars, healers, . . .

 

Eerste week van 6 tot 13 juli: thema OVERVLOED met Ingeborg

 

Voor het eerst in België:

een volledige week met Ingeborg

 

 

 

Ingeborg TM Sergeant studeerde in 1988 af aan de Studio Herman Teirlinck. Ze was actief op heel wat vlakken: theater, televisie en muziek.

De voorbije 20 jaar heeft zij zich geschoold en verdiept in meditatie, yoga en allerhande stromingen van zelfontwikkeling.

Ze volgde de twee jaar durende opleiding 'intuïtieve ontwikkeling'. In Wales volgde ze en vier jaar durende opleiding tot Dru yoga docent. Ingeborg is Lightbodydocent en volgde ondermeer in Oregon bij Lumin Essence meerdere vervolgopleidingen wat van haar een zeer gedegen meditatiebegeleider heeft gemaakt.In 2006 werd Ingeborg Oneness trainer aan de Oneness university in Andra Pradesh in India. In 2009 werd Ingeborg Master Instructor Integrated Energy Therapy en ze studeerde hetzelfde jaar af als soundhealer bij de Healing Sounds school van Jonathan Goldman in Denver, Colorado.

In 2018 zal Ingeborg haar psychologieopleiding afronden aan de NCOI Rotterdam.

 

 

Tweede week van 24 tot 31 augustus: thema BALANCE ‘Key to  Health and Happiness ‘
met Marijke De Coninck en Oliver Cowmeadow

 

 

Marijke en Oliver zijn 40 jaar bezig met oosterse geneeskunde. Ze praktiseerden al die tijd deze manier van leven en eten.

Oliver stichtte in 2003 de Internationale Macrobiostische School IMS samen met zijn partner Marijke. Deze school staat voornamelijk bekend voor haar diepgaande en professionele training in macrobiotisch koken en life-voedingscounseling. Oliver is ook shiatsu therapeut en zowel Marijke als Oliver werken in hun consultaties ook met emotionele helingstechnieken.

 

 

Voor meer info zie www.dekunstvanhetleven.net

Of mail naar: deessentie@hotmail.com

Of bel naar: 0495.52 60 42

Terug naar de inhoud