De Goedkoopste Schrijfcoach van 2018; de Schrijfkalender. - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

De Goedkoopste Schrijfcoach van 2018; de Schrijfkalender.

December 2017 > Week 49
Naamloos 1
Nu verkrijgbaar: de Schrijfkalender 2018

365 dagen inspiratie bij het schrijven van een boek


Uitgeverij Paris Books heeft de Schrijfkalender 2018 uitgebracht: een scheurkalender met 365 praktische en inspirerende tips die aspirant-auteurs zullen helpen bij het schrijven van een boek. De kalender is samengesteld door drie experts uit het boekenvak: Jacqueline Zirkzee, Michelle Shanti en Jet Hoogerwaard. Zij zullen toeren met Schrijfworkshops door heel het land.

Inspiratie en praktische tips

Michelle: “Het schrijven van een boek is een droom voor veel mensen, maar veel aspirant-auteurs missen net dat steuntje in de rug. Zo kwamen we op het idee van de Schrijfkalender.”

Niet alleen biedt de Schrijfkalender de nodige inspiratie: ook praktische tips staan erin.

Jet: “In de kalender staan adviezen over schrijftechnieken die je kunt toepassen om je verhaal of tekst beter te maken, onder andere gebaseerd op de ervaringen die wij hebben met de  manuscripten waaraan wij voor Paris Books meegewerkt hebben.”

 

Voor beginners en gevorderden

De Schrijfkalender is een laagdrempelig middel om de nodige kennis op te doen voor het schrijven van een boek. Jacqueline: “Wij hopen met de tips in de Schrijfkalender auteurs te stimuleren om hun droom van een eigen boek te realiseren. Deze tips zijn nog nergens eerder gepubliceerd. Beginnende én gevorderde auteurs kunnen inspiratie en leerpunten halen uit de kalender.”

De Schrijfkalender 2018 bedient dus een breed publiek: iedereen die een boek wil schrijven of ermee bezig is.

Jacqueline Zirkzee heeft diverse romantitels op haar naam staan en ondersteunt anderen als redacteur, ghostwriter en schrijfcoach. Michelle Shanti is uitvoerend uitgever bij uitgeverij Paris Books, alsmede auteur van een tweetal romans, en Jet Hoogerwaard is journalist, eindredacteur en schrijver. De drie schrijfexperts zijn met elkaar verbonden via hun werkzaamheden voor uitgeverij Paris Books van Geert Kimpen.

Vorig jaar zijn zij begonnen om zoveel mogelijk korte en krachtige schrijftips samen te stellen, tips die iedereen met schrijfambities helpt om aan de slag te gaan en te blijven met het schrijven van hun eigen boek. Dat heeft geleid tot de totstandkoming van de eerste Schrijfkalender in het Nederlands taalgebied.

Paris Books

Paris Books is de uitgever van de kalender. Paris Books is een initiatief van bestsellerauteur Geert Kimpen (bekend van onder meer De Kabbalist) en komt tegemoet aan de vraag van vele auteurs om steun en begeleiding te krijgen bij het uitgeeftraject.

De Schrijfkalender kost € 16,99 en is verkrijgbaar via de bekende webwinkels en te bestellen bij de plaatselijke boekhandel of hier.

Schrijfkalender: www.facebook.com/Schrijfkalender

http://mailman.geertkimpen.com/open.php?M=10735&L=2&N=397&F=H&image=.jpg

 

Met hartelijke groet,

 

Geert Kimpen,

 

namens www.geertkimpen.com

 

PS Koop nu de Schrijfkalender 2018. Elke dag een Schrijftip zodat jij je boek in 2018 schrijft. Bestel hem hier: http://bit.ly/2vEoUux

 

Terug naar de inhoud