De vruchten van coronatijden. Nieuwe website - Nieuw programma - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

De vruchten van coronatijden. Nieuwe website - Nieuw programma

Mei 2020 > Week 21
De vruchten van coronatijden. Nieuwe website - Nieuw programma
Inspiratiemail van Hilde Van Bulck

Hilde Van Bulck

'Teams, bedrijven en scholen naar hun essentie brengen,
is mijn essentie.'

De vruchten van coronatijden.
Nieuwe website. Nieuw programma live en online.
Gratis webinars en meer.
25 mei 2020

Lieve lezer,

Ik hoop van harte dat jij het wel stelt in deze tijd die anders is dan de andere. Dat jij en je dierbaren gezond mogen zijn en dat je tussen al de stressreacties ook aspecten van de mooie zijde hebt mogen ontdekken. Ik heb uiteraard gemakkelijk spreken vanuit de luxe van mijn kot met aangrenzende tuin, met mijn zoon en zijn partner die op hetzelfde domein wonen en met buren die elke dag vriendelijk wuiven. Ik moest niet dagelijks op pad in de zorg zoals mijn dochter en haar partner of me inwerken in preteaching of een school herinrichten in blokjes van vier vierkante meters. Bovendien waren de zon en het overvloedige gefluit van blije vogels nadrukkelijk aanwezig, maar dat waren ze ook voor jou. 

Ik heb genoten, maar ik ben af en toe een bezige bij geweest. Om mijn steentje bij te dragen om mensen tijdens de coronatijden in hun kracht te houden heb ik een reeks gratis webinars en reeks gratis consulten ter beschikking gesteld van diegenen die er behoefte aan hadden. In totaal zijn er 930 deelnemers geweest die genoten hebben van de verschillende webinars en van de gratis consulten. Het grootste aantal bezoekers was aanwezig bij het webinar voor onderwijs. Dat maakt me blij. Wat een overvloed aan dankbaarheid is er naar me toegestroomd. Deelnemers kropen in de pen en deden de moeite om de mooie interactie te bekrachtigen.

Ik heb het zomaar gedaan, vanuit mijn hart, met veel goesting, omdat ik het wou, omdat het me plezier deed, om een andere invalshoek dan angst te laten zien, om bij te dragen aan een groeiend bewustzijn dat we voor iedereen kunnen inzetten. Ik heb het gedaan zonder intentie om te verkopen. Gewoon om geven en nemen in in zijn oorspronkelijke bedoeling te ervaren. Om te werken zoals ik graag werk. Vanuit verbinding, stroming, de bron. Om bij te dragen aan de groei van wie het wenst. Zomaar omdat het een diepe drive is in mij. Vandaag heb ik de laatste webinar van de gratis reeks gegeven. Het is mooi geweest. Ik heb mijn steentje bijgedragen en mijn doel bereikt. Ik ben een tevreden mens.

Iedereen die een website heeft weet dat een website bouwen en onderhouden een stevige en vooral een tijdrovende klus is waaraan in bedrijven meerdere personen fulltime werken en waarvoor je gigantische bedragen betaalt. In de loop van de jaren heb ik met veel verschillende systemen gewerkt en liep dikwijls tegen de beperkingen van zo'n systeem aan, met extra werk als gevolg. Ik droomde stil en luidop van een automatisch systeem dat vriendelijk was voor mijn cliënten, maar ook voor mij. Ik droomde van een live of virtuele hulp. Dat een groot deel van de administratie maar uit mijn handen zou genomen worden. Ik wist goed wat ik wou en mijn droom is werkelijkheid geworden! Mijn zoon en ik hebben de koppen dikwijls bij elkaar gestoken, we hebben overlegd, geprobeerd, geschrapt, opnieuw begonnen, doorgewerkt, alles laten liggen, nieuwe inzichten geïntegreerd, elkaar op de zenuwen gewerkt en in stromende flow samengewerkt. Voor elk probleem dat we vroeger hadden, hebben we nu een oplossing. Alles is volledig afgestemd op wat ik voor mijn organisatie nodig heb. In de back end zit een vernuftig administratief systeem waar ik als leek heel goed mee kan werken. De front end voor de cliënten is veel vriendelijker in gebruik dan wat we ooit hebben gehad. En dit is nog maar het begin. Er zijn nog veel meer mogelijkheden voor de cliënten die we in de loop van de tijd verder zullen uitvouwen. M.a.w. een nieuwe website wordt boven de doopvont gehouden. Ik ben weer een tevreden mens. Hierdoor veranderen ook mijn contactgegevens. Zie verder in de nieuwsbrief.

In het begin van dit jaar waren er werken gestart om mijn volledige benedenverdieping te renoveren. Alles werd gestript en opnieuw opgebouwd en heringericht. Op wat kleinigheden na waren de werken bijna rond als de lockdown begon. Ik kon opnieuw koken en had niet meer het gevoel van op een werf te zitten. Zoals bij elke transformatie dienden uitdagingen zich aan. Het was een spannend proces. Zoals je misschien wel weet is een renovatie in de vorm tegelijkertijd een innerlijke renovatie. De woning wordt opgewaardeerd en van het oude ontdaan om opnieuw gecentered te worden. Hetzelfde gebeurt met het innerlijke. Oude patronen tonen zich met hardnekkige tandjes, maar zijn klaar om gestript te worden zodat nieuwe kleuren zich in het bewustzijn kunnen installeren. Een nieuw innerlijk centeren was aan de orde. Zo'n proces gebeurt niet zonder slag of stoot. Het is een permanente uitnodiging om in overgave te gaan en jezelf toe te staan om vanuit een hoger bewustzijnsniveau te leven. En er was hulp. Zowel voor de uiterlijke als voor de innerlijke renovatie. Ik ben er heel dankbaar voor.

Ik vertel dit omdat vele mensen niet houden van de moeilijkheden die ze op hun pad tegenkomen. Ze gaan ermee in gevecht. Het is juist het gevecht leren loslaten en in overgave gaan dat nieuwe perspectieven toont. Op het moment zelf was het niet gemakkelijk. Nu op dit moment pluk ik de smakelijke vruchten van mijn innerlijke reis en er hangen nog vele vruchten te rijpen. Ik ben opnieuw een tevreden mens.

Met gerijpte en levenslustige groeten

Hilde Van Bulck

Nieuwe website
Nieuwe contactgegevens
Win een boek of een webinar.

Een nieuwe website gaat samen met nieuwe gegevens. Dank je wel om de nieuwe contactgegevens in je contactenlijst op te slaan. www.hildevanbulck.com en info@hildevanbulck.com. We hebben het hiermee voor jou gemakkelijk gemaakt. De vorige gegevens verdwijnen.

Win een boek of een webinar: Breng gerust een bezoekje aan de nieuwe site. Elke tiende persoon die zich op de site registreert tussen het moment dat deze inspiratiemail wordt verzonden en vrijdag 29 mei om 20 u ontvangt naar keuze het boek 'De eigenwijze kikker' of een gratis deelname aan een webinar.

Het aanbod werd onderverdeeld in vijf experiences die je uitdagen om je hoogste potentieel aan bewust aanwezig zijn te leven. Ervaringen beklijven en vergroten de succesbeleving. 

Verschillende opleidingen worden voorafgegaan door gratis inspiratiewebinars zodat je een bewuste keuze kunt maken.

Voor de langere opleidingen van The life experience en The teaching experience zijn er stevige kortingen die gelden tot 30 juli. Mis ze niet.

Bezoek de nieuwe website

The individual experience

Het aanbod van de individuele consulten werd uitgebreid. Het is nu mogelijk om zowel live als online een consult te boeken. Mijn praktijk is vanaf 1 juni terug geopend en je kunt dus opnieuw persoonlijk terecht. Door de coronamaatregelen heb ik ondervonden dat online consulten heel goed werken en to the point gaan. Dit geeft voordelen in verband met verplaatsing en tijd. Je kunt nu ook een afspraak maken voor een individuele opstelling online

Bekijk het aanbod en reserveer je consult.

The job experience

Persoonlijk welzijn en welzijn en groei op het werk gaan hand in hand. Wil je je loopbaan een duwtje geven, dan draagt The job experience eraan bij. Dit is mogelijk tijdens de opleidingen, maar ook tijdens een persoonlijk consult. Awaken je inner leadership ondersteunt de leiderschapskwaliteiten van je team. Een optimale stroming van de financieën draagt bij aan een gezond bedrijf. We kijken naar je onbewuste houding tegenover geld om de stroming te optimaliseren.

Bekijk het aanbod en reserveer je plek.

The life experience

Alle aspecten van het leven komen op een diepgaande, integere en veilige manier aan bod bij The life experience. Je vindt er ook de langdurige opleidingen terug. Deelnemen vergroot je bewuste aanwezigheid in je leven en laat je op een andere manier keuzes maken. Geniet van de kortingen tot 30 juli.

Bekijk het aanbod en reserveer je plek

The spiritual experience

Op een bepaald moment in hun leven ontdekken de meeste mensen dat de gewone oplossingsmethodes hen niet echt bij een diep gevoel van geluk en aanwezig zijn brengen. Het is dan dat ze op zoek gaan naar ervaringen die zich aan de binnenkant afspelen. We noemen het een spirituele ervaring. Los van de interpretatie die men eraan kan geven, gaat het in wezen over een diepe verankering met jezelf op een niveau dat bijdraagt aan een stevige groei van je levenskwaliteit. Kijk naar de diversiteit van het online aanbod en ontplooi je in je vertrouwde omgeving.

Bekijk de diversiteit van de webinars en reserveer je plek

The teaching experience

Het grote aantal deelnemers aan het webinar voor onderwijs onlangs toont aan dat onderwijsprofessionals op zoek zijn naar nieuwe antwoorden. De opleidingen van The teaching experience beantwoorden aan de oprechte vragen naar tips & trics. De reeks 'Een systemische kijk voorbij stress op school' net zoals de opleiding 'Familieopstellingen met specialisatie voor onderwijs' bekwamen leerkrachten en directie zodat ze niet hoeven te overleven op school, maar een hernieuwde kracht vinden om hun passievolle beroep uit te oefenen. Gratis webinars geven je meer duiding over de inhoud en de praktische info. Laat niets aan het toeval over en plan nu een sterk schooljaar. Geniet van de kortingen tot 30 juli.

Bekijk het aanbod en reserveer je plek

Oproep voor directeurs en leerkrachten

Voor een artikel dat ik nu aan het schrijven ben en dat in september wordt gepubliceeerd ben ik op zoek naar directeurs en leerkrachten die bij de opstart van de scholen na de lockdown opnieuw aan het werk zijn en willen getuigen over hun ervaringen en wat zij en hun leerlingen nodig hebben om goed en gemakkelijk te functioneren. Jezelf aanmelden doe je eenvoudig door een mailtje te sturen met je contactgegevens en een korte beschrijving van wat je wilt vertellen. Ik neem dan zelf contact met je op. 

Ik meld me aan voor een bijdrage aan het artikel

Kalender voor cursusjaar 2020-2021

Het volledig vernieuwde programma voor het cursusjaar 2020-2021 vind je in de kalender.

Bekijk de volledige kalender

Dankjewel

Beste lezer,
Dank je wel om tot het einde door te lezen. Dank je wel om de inspiratiemail te delen met je medemens. De wereld is mooier met jou erbij. Dank je wel om jouw steentje bij te dragen aan een wereld die ademt in bewust zijn.

Met levenslustige groeten
Hilde Van Bulck

Publieke spreker - Schrijver - Facilitator opstellingen - Organisatie-adviseur

Global Living in Awareness

'Awareness is now'


Global

Hoe kun je als individu bijdragen aan een krachtige en liefdevolle wereld? Door elke stap die we zetten in het ontwikkelen van ons innerlijk leiderschap inspireren we onze omgeving. De resultaten ervan inspireren weer anderen die het op hun beurt verder verspreiden in hun familie, bij hun vrienden en hun professionele contacten. Scholen, organisaties en bedrijven hebben de mogelijkheid om ‘bewust aanwezig zijn’ op grote schaal te verspreiden. Heel de wereld wordt erdoor geïnspireerd. We streven naar een collectief bewustzijn waarin alle aspecten van het leven als belangrijke waarden centraal staan. Dit vraagt (wereld)leiders die bereid zijn om de collectieve ontplooiing van hun bevolking te stimuleren en de samenleving harmonisch te heroriënteren vanuit eenheidsbewustzijn.
 

Living

Streven naar de perfecte work-life balance is niet meer aan de orde. We zijn vooral op zoek naar een kwaliteitsvol en vreugdevol leven dat ons een diepe voldoening geeft op alle vlakken en ruimte geeft aan onze diepere missie.
 

Awareness

We gaan opnieuw de verbinding aan met onze onze essentie en ons authentieke zelf. Vanuit onze bewuste aanwezigheid geven we uitdrukking aan onze levensmissie. We doen dit niet alleen. Op grote schaal worden we wakker. Ontwaken en bewustzijn gaan hand in hand en dragen bij aan een leefbaardere en liefdevollere wereld voor iedereen. We geven dit als een geschenk door aan de volgende generaties.
Website
Email
LinkedIn
Facebook
Instagram
Medium
YouTube
Copyright © 2020 Hilde Van Bulck - Samtati BV, Alle rechten voorbehouden.
Dit is de inspiratiemail van Hilde Van Bulck - www.hildevanbulck.com

Terug naar de inhoud