DIALOOG MET JOUW ZIEL op 4 mei en HEERLIJK WANDELEN in de ARDENNEN met PINKSTEREN !!! - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

DIALOOG MET JOUW ZIEL op 4 mei en HEERLIJK WANDELEN in de ARDENNEN met PINKSTEREN !!!

April 2019 > Week 15
Naamloos 1

UNIEKE WORKSHOP DIALOOG MET JOUW ZIEL

Zaterdag 4 mei 2019  Workshop “Dialoog met de ziel”  door Olof Smit  !!      Weet jij wat jouw ziel te zeggen heeft ? Kom luisteren naar wat uw ziel zegt !!!

VERDER   HEERLIJKE WANDELDRIEDAAGSE ARDENNEN                  vrijdagavond 7 tot maandag 10 juni 2019     (Pinksterweekend)

Dialoog met de ziel door OLOF SMIT (folder op aanvraag)

Hoe kom je in dialoog met je eigen ziel? Tijdens deze workshop helpt Olof Smit  (1940), schrijver van het boek VADER AARDE en DE AARDSE TAAL, je in contact te gaan met jouw ziel en met andere zielen.  Maar wat is een ziel ? Waarom is het zo belangrijk om contact te maken met jouw ziel ? Hoe raadpleeg je ziel ? Weinig mensen die het echt weten.     Olof is messcherp in zijn uitspraken en helpt iedereen recht voor zijn raap en to-the-point tot de kern van een vraagstuk.

Het is zijn missie om de kennis van de stammen in het Amazone regenwoud te verspreiden over de hele wereld en te helpen bij kwalen, ziektebeelden of vraagstukken.  . Iedereen die aanwezig is die dag wordt persoonlijk gecheckt op blokkades, talenten, zielsrelaties, familiale vloeken enz. en gaat beschermd naar huis !   Meer info over Olof kun je lezen op  www.earthfather.eu

Wanneer ? Op zaterdag 04 mei 2019 (10u00 uur tot 17u30) te Lauwe België ( benedenzaal Kultuurcentrum)      Kosten: 95,- euro inclusief koffie, thee, en versnaperingen en verse soep voor de lunch (zelf picknick meebrengen)  Let wel : plaatsen beperkt !  Je bent pas ingeschreven na  overschrijven van de kosten op BE11 9799 8234 2748 van Vanneste Gino met vermelding "Olof 04 mei"

 

Heerlijk VERTOEVEN in de ARDENNEN !!!  (folder op aanvraag)

Wandel3daagse in een uniek natuurkader !!                               “Batterijen terug opladen en nieuwe ontmoetingen”  van vrijdagavond 7 juni tot maandagnamiddag 10 juni 2019 (Pinksterweekend)

 Voor de 22ste maal lanceer ik een wandelmeerdaagse door prachtige en niet alledaagse plekjes van de Ardennen met een 2-tal dagwandelingen in volle natuurMisschien heb jij ook zin om tussendoor iets anders te doen en je onder te dompelen in de magie van de natuur !! En dit voor een bijzondere prijs !!

Kostprijs : 139 €, overnachtingen en volpension inbegrepen.      Inschrijven voor 15 mei 2019  (plaatsen zijn beperkt. wie eerst komt eerst maalt !)

Waar in de Ardennen ?  Molenhuis Berismenil (La Roche)  zie ook www.moulindebellemeuse.be

 uitgebreider folder van 1 van deze 2 aktiviteiten en info  via    gino.vanneste@belgacom.net

 

GEZOCHT : geïnteresseerden vr. unieke holistische opleidingscursus Bachbloemen vanaf najaar 2019 of voorjaar 2020 !         
Mail of telefoneer !  
info  via  gino.vanneste@belgacom.net  of contact 056/51.94.82

 

 

 

 

Terug naar de inhoud