Dokter Roy Martina is meester in geleide meditaties - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Dokter Roy Martina is meester in geleide meditaties

Januari 2022 > Week3
Naamloos 1

 

BVBA Miet Wijns
 

Nog nooit was het zo belangrijk om te werken aan een preventieve gezondheid.
Dokter Roy Martina  is meester in geleide meditaties.
 
 

Omega Healing is een nieuw revolutionair helingsysteem dat volledig gebruik maakt van de kracht van de mind voor heling en ter voorkoming van ziektes

. Het is ontwikkeld door Drs. Roy Martina, die de meest effectieve strategieën van acupunctuur, homeopathie, Reiki en vele andere technieken heeft gebruikt om een systeem te creëren, dat met behulp van synergie functioneert. Daardoor kan elke heling versnellen omdat het alle onderbewuste blokkades verwijdert en vervolgens de mind herprogrammeert om 100% op één lijn (congruent) te zijn met heling, gezondheid en geluk.

Drs. Martina raadt iedereen voor heling of als preventieve maatregel aan om elke dag te luisteren naar een serie van geleide meditaties, die bekend staan onder de naam Omega Healing Audio series.

De Omega Healing Audio series is een serie van 12 opeenvolgende geleide meditaties, die je mind zullen trainen voor heling en preventie van ziektes en om je lichaam jong, vitaal en gelukkig te houden.

Opeenvolging betekent dat ze ontworpen zijn om in een specifieke volgorde te beluisteren.

Je begint met het dagelijks beluisteren van nummer 1 en doet dit gedurende ten minste 3 tot 4 weken, voordat je kunt overgaan naar Omega healing sessie 2.

Wanneer je dit doet om ziektes te voorkomen is het raadzaam om 1 tot 2 keer per dag te luisteren naar de omega Healing Audio sessie: ‘s avonds voor je gaat slapen en ‘s morgens direct na het ontwaken.

Bestellen via de website
Je kan deze meditatie ook downloaden
Ons aanbod.
Vandaag bieden wij u deze boeken en cd's aan, aan sterk verminderde prijzen.
We hebben hier speciaal een nieuwe website voor gebouwd.
 
 
Beoek onze nieuwe webshop.
www.mietwijns.be
Facebook
Twitter
Link
Website
 
Copyriht © 2022 Joyccess, All rights reserved.
Terug naar de inhoud