Een stralende winter - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Een stralende winter

Oktober > Week 44
Naamloos 1

ATMA - Ruimte voor kracht, inzicht en verbinding
Eikenlaan 24, 9070 Destelbergen (bij Gent), België
atmabhakti.be
Schrijf je in op onze nieuwsbrief om niets te missen.

 

 Lieve mensen, de koude komt eraan dus bieden we jullie graag onze hartverwarmende activiteiten aan. Hieronder delen we jullie onze waaier aan activiteiten mee.
 Van harte welkom, Lieve & Johan

Individuele innerlijke cursus: Innerlijk groeien in zachtheid met engelen en meester begeleiding. Deze cursus bestaat uit verschillende massage technieken die je in zachtheid bij je kern brengen, ballast transformeren en je de weg laten betreden naar jouw eigen waarheid waarin liefde altijd aanwezig is. Bij deze hele bijzondere cursus word je bij dit proces begeleid en gesteund door engelen, meesters, geursprays en door ons.

 

De sessie bestaat uit 6 behandelingen waarbij we je systematisch dieper bij je eigen waarachtige liefde brengen, verspreid over 4 tot 6 maanden zodat alles op zijn tijd kan transformeren.

Een proefsessie bestaat uit een stoelbehandeling waarin je voor de eerste keer in contact komt met deze transformerende engelenenergie in combinatie met een handoplegging.
Voel je je aangesproken? Maak dan zeker een afspraak met ons om kennis te maken!

 

 

 

We nodigen je ook uit om deel te nemen aan de gechannelde lichtcirkelmeditaties met Jeshua. Johan is nederig blij deze energie te mogen ontvangen en door te geven. Jeshua moedigt mensen aan in verbinding te gaan zodat de lichtbundels op deze avonden steeds sterker en krachtiger worden. Ze vormen lichtpunten op aarde en werken uit in het dagelijkse leven van de aanwezigen. Lichtzusters en -broeders worden op deze manier samengebracht om deze energie weer aan te wakkeren, in liefde te verbinden zodat het licht steeds meer mag stralen vanuit je innerlijke zelf. In eigen liefde ontdek je je echte waarheid en kan je missie als lichtwerker geschieden.

 

De avonden bestaan uit 2 rondjes: vraag en antwoord (+- 3 vragen per sessie) en een gechannelde meditatie met Jeshua. Wees welkom! 

 

 

Wil je graag een persoonlijke gechannelde boodschap ontvangen van Jeshua? Johan werkt in een individuele coaching sessie niet enkel via een boodschap maar met een waaier aan technieken: visualisaties, systemische opstellingen, geleide meditaties en/of kristal healings met engelen. Met andere woorden een coaching op maat.

Deze combi maakt dat je nieuwe inzichten krijgt die mogen positief uitwerken in jouw leven. "Lieve mensen, jullie zijn gekomen naar deze aarde met een zielsopdracht, ik moedig je aan daarin wakker te worden zodat je blij de innerlijke zon opnieuw leert toe te laten. Door in je kracht te staan ga je stralen en kan je ook je naasten besmetten met je innerlijke kracht van liefde. ik ben steeds nabij om je daarin te steunen, Jeshua".

 

 

NIEUW: Engelen, Meesters en gidsen meditatie.
Op maandagavond 2 december organiseren we voor de eerste keer deze meditatie.

Deze uitzonderlijke meditatie gebeurt in een cirkel. Tijdens deze meditatie zullen er sprays en kristallen met engelenenergie gebruikt worden om hun aanwezigheid extra te versterken. Ook zullen de aanwezigen leren voelen en afstemmen om zo te leren werken met de engelen, gidsen en meesters. In deze nieuwe tijd is het van belang dat we deze energieën opnieuw leren integreren zodat we meer rust, zelfvertrouwen, verbinding en intuïtie kunnen ervaren in ons dagdagelijkse leven. Door in groep in verbinding te staan is heel veel meer mogelijk en transformatie meer vanzelfsprekend.

De engelen nodigen ons uit.
Wees welkom op maandagavond 2 december om 20u. 20 euro pp.
Hier inschrijven.

 

 

MAANDELIJKSE PROGRAMMA'S
 

Lichtcirkelmeditatie met Jeshua: elke 2e maandagavond van de maand om 20u

Kirtan zingen: (zingen in verbinding) iedere laatste zondagochtend van de maand om 10u30

Puja's:(authentiek naar Indiase gebruiken) elke 2e zondagochtend van de maand om 10u30


ALLE DATA ZIJN OP DE WEBSITE TERUG TE VINDEN

 

 

Terug naar de inhoud