feestelijke actie Vizualia - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

feestelijke actie Vizualia

Oktober 2017 > week 40

  
Hoogstraat 33, 3930 Hamont 
  
 
   
                                                                                                                                                        
Vizualia 
Coaching - Healing - Rituelen- Magie
hooggevoelige kinderen
volwassenen 
 
Magisch en helend leven
 
 
 
inschrijven nieuwsbrief
 
*********************************************************************
 
************************************************************************
 
feestelijke actie Vizualia
 
te hamont (Limburg)
 
 
5  jaar Vizualia!
Allereerst een hele grote dankjewel aan iedereen die de afgelopen jaren in de praktijk is langsgeweest voor: coaching, healing, workshop of ritueel. Bedankt voor het vertrouwen in de begeleiding. Ik koester de wonderlijke momenten van healing, de vrolijke workshop sfeer en de magische rituelen. En ik hoop je binnenkort weer te ontmoeten natuurlijk!
 
Feestelijke actie: Win!
5
helende  duo- voetmassages
cadeau! 
elk t.w.v 50 euro
 
Dit is een bijzondere ervaring.  Je kiest een boom kaart en krijgt een boodschap van de bomen. Dan neem je plaats in een relaxstoel voor een half uur of een uur, pure ontspanning. Terwijl je voeten zachtjes worden gemasseerd met warme olie en boom essences. Door bepaalde punten op de voeten aan te raken die verbonden zijn met zones in je lichaam, wordt je in diepe ontspanning gebracht. Achteraf krijgen jullie kruidenthee aangeboden. 
Kijk je ernaar uit om samen met je: vriend, vriendin, dochter, moeder, partner langs te komen voor een verwen moment? Doe dan mee aan de wedstrijd.
 
Zo doe je mee: 
1 schrijf je in op de nieuwsbrief of like de facebookpagina of deel de wedstijd met een vriendin en verdubbel je kans om te winnen :-) Stuur deze email door naar een vriend
 
Wat zijn de 5 elementen waaruit alles bestaat?
*   *    *     *     *              Hier vind je nog een extra tip.
 
3 Klaar! 31 okt ontvangen de winnaars een mail. De winnaars worden enkel met de voornaam in de volgende nieuwsbrief bekend gemaakt.
 
Nieuw
 
* Magisch en helend leven 
  • elke volle maan tips of korte praktische rituelen, om wat meer magie en heling in je leven te brengen. 
  • on-line groep
  • iedereen is welkom. Op basis van vrije bijdrage. De bijdrage gaat naar de realisatie van een fysieke tempel plek.
  • De enige voorwaarde is dat je een facebook account hebt
start 4 november 2017  
je kan heel het jaar doorlopend instromen na inschrijving
 
op de agenda 
 
 
* MAGISCH JAARBOEK 
Vrijdag 20 okt  
Eind oktober begin november begint het spirituele groei jaar opnieuw. Een ideaal moment om een speciaal boek te maken waarin je al je belevenissen van het komende jaar  kan schrijven. Het kan ook een speciaal recepten boek worden of zelfs een magisch book of shadows waarin je alle maanvieringen of maanmeditaties schrijft. Er zijn en zoveel mogelijkheden om dit boek te maken als je creativiteit het toestaat. Je leert in deze workshop dag hoe je orakelkaarten kan gebruiken  voor je innerlijke en spirituele groei en de technieken om een boek (kaft) te bekleden. ( materiaal is inbegrepen/ polymeer klei en eventueel edelsteen) Op het einde van de workshop dag ga je naar huis met een paar interessante jaar thema’s om over te schrijven en je magische boek.
Kostprijs 65 euro  (10u00 tot 16u00)
inschrijving: anke.colson1@telenet.be
nog 4 plaatsen vrij
 
 
*************HERFST VAKANTIE***********************
 
* KABOUTER DEURTJES kinderen 6+  en volwassenen
Dinsdag 31 okt  
Deze workshop is geschikt voor gevoelige kinderen. Spelenderwijs leren ze in contact komen met hun innerlijke wijsheid. We kleien en schilderen een deurtje. Daarna maken we een droomreis en krijgt iedereen een bijzondere boodschap van de kabouters of elfen.
Kostprijs 15 euro per persoon (2de kind 10 euro per persoon) (10u00 tot 12u30)
 
nog 3 plaatsen vrij
 
 
*************************************************************
 
*VINGER LABYRINT 
vrijdag 23 maart 
     
Een labyrint wordt gebruikt om een innerlijke reis te maken. Je leert het vingerlabyrint dat je maakt ook gebruiken om jezelf in balans te brengen. We doen dit door korte meditatieve wandelingen te maken met de vingers, doorheen het labyrint.  Het is echt verbazend hoe diep het effect gaat van dit labyrint. We staan niet alleen stil bij het verstillen en naar binnengaan maar ook het naar buiten gaan en je plek in de wereld innemen of iets neerzetten. Achteraf verven we intuïtief ons labyrint. Je gaat naar huis met praktische tips om het vinger labyrint te gebruiken en een mooi labyrint kunstwerk.
Kostprijs 60 euro (10u-16u30)
 
 
 
* FAIRY GARDEN
Vrijdag 4 mei 
Voor we onze tuin gaan maken leer je de basis van Fairy Magic. Hoe elfen de wereld mooier maken en vrolijker. Daarna maken we een elfenhuis en tuin. Dit wordt een mini krachtplek voor de elfen en ook voor je innerlijke elf. Telkens als je je tuin ziet zal je het effect ervan voelen. Je gaat naar huis met een wonderlijke mini tuin.
Kostprijs 65 euro  (10u-16u)
 
 
*TREE OF LIFE KRACHTSTOK
Vrijdag 27 juli 
Als je iets in je omgeving hebt dat je herinnert aan een innerlijk werkthema dan is het makkelijker om hier wat tijd voor vrij te maken. Een krachtstok is een magisch voorwerp dat je maakt om een bepaald iets kracht te geven. Je kan de stok dan vastnemen tijdens een mediatie of op een moeilijk moment in je leven of om je te herinneren om een bepaalde actie te doen. We starten de dag met uitleg over de tree of life en reizen dan naar onze innerlijke levensboom. Daarna schilderen we intuïtief onze levensboom met aquarel verf op papier en zoeken we naar thema’s die we kunnen gebruiken voor het maken van de krachtstok. Je gaat naar huis met je krachtvoorwerp dat opgeladen is met persoonlijke symboliek.
60 euro (10u00-16u00)
 
 
 
*Verder op de planning:
workshop ocean drum maken zomer 2018 
 en nog een paar andere creatieve en magische dagen. Hierover lees je de
 volgende nieuwsbrieven.
 
 
 
 
 
Contact
Anke Colson
0032(0)486/84 70 62
  
 
 
   
Op de facebook pagina van Vizualia kan je alle nieuwtjes volgen. 
 
 
 
  Vizualia                         Hoogstraat 33             3930 Hamont     
Begeleiding en Magische ondersteuning
Terug naar de inhoud