Frozen Body namiddag groep Maart 2018 - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Frozen Body namiddag groep Maart 2018

Maart 2018 > Week 9
Naamloos 1

 

 

Praktijkhuis De Clerck

Voetreflexologie
Bio dynamische cranio-sacraal

Familie- en systeemopstellingen

Gespecialiseerd in Innerlijk Kind Therapie

Kindertolk

Medische qi-gong

 

Wees bereid om de eerste stap te zetten, hoe klein die ook is.

Concentreer je op het feit dat je bereid bent om te leren,

dan gebeuren er fantastische wonderen

Louise Hay 

 


Krachtige workshop
"TRANSFORMATIE FROZEN BODY “ © 
Telkens voor iedere deelnemer een ommekeer in haar/zijn leven!


Startdatum op Vrijdag NAMIDDAG 23 MAART 2018 van 13.30u tot 16.30u

23 maart-6 april-4 mei-18 mei-1 juni-15 juni-29 juni(in overleg groep)                                                                                                                *Bij inschrijving gelden de algemene voorwaarden.

                                                                                                                        

                                                                                                     

     Inschrijving op info@praktijkhuis-declerck.be

 

Resumerend ga je tijdens de workshop:

 

Inzicht krijgen in je schaduwkanten zodat je zwakte je kracht mag worden
Leren de weggestopte gevoelens te voelen en een plaats te geven.
Inzicht krijgen in verlammende angsten en trauma’s en deze een plek te geven.
Liefdevol met jezelf(en je omgeving) om te leren gaan.
Leren grenzen te stellen en je eraan te houden.
Bij jezelf te blijven i.p.v. bij een ander.
Eigenwaarde en eigenliefde toelaten. Essentie van puurheid.
Kritiek, schuld en schaamte, angst naar jezelf en andere los te laten.
Je eigen plaats innemen en geen erkenning bij anderen zoeken.
Uit je slachtofferrol stappen en je eigen verantwoordelijkheid opnemen.
Accepteren en aanvaarden wie jij bent.
Je innerlijke kind erkennen(herkennen) en er leren mee om te gaan.
Werken met je Innerlijk kind-hoe beschadigd is jouw innerlijk kind.
Als er tijd is relatiekoorden onderzoeken en transformeren. 

Reacties van de groepen die workshop meegedaan hebben.

   Enkele Recensies die je in de praktijk kunt inlezen.“FROZEN BODY INNERLIJK KIND-workshop.

 

Wat een workshop! een liefdevolle groep en ruimte, van alle workshops die ik al gevolgd heb was deze gewoonweg de juiste! Alles is veranderd, alles is nu binnen gekomen en getransformeerd, nog bezig verder met de wonderen! Dank je wel! Echt, ik noteer dit heel graag vanuit mijn hart voor in je map van liefdevolle recensies te blinken. Alles was telkens mooi, intensief en transformerend. Echt bedankt voor alles aan de groep en Bien jij bent een prachtdame en begeleidster!! Mijn innerlijke delen horen allemaal bij mij en ik ik als volwassene ouder koester ze liefdevol, want dat is echt het hoofdthema van de begeleiding: LIEFDE!!! Thanks

 

Hallo Sabine, straf was het voor mij! Het was voor mij de beste workshop ooit, vol liefde en verbazend hoe alles doorleefd in je leven, heb er veel uit geleerd , schitterende ervaring die ik iedereen aanraad. Het was ook een superfijne groep en de verbinding was enorm, dat alles geeft kracht en vertrouwen en wat een mooie weg nu. Dankjewel Lieve Sabine voor deze prachtige ervaringen en ga vooral door met de Frozen Body en Innerlijk kind workshops! Toppie bij jou gewoonweg!

- Opstelling van het innerlijk kind was een bevrijding voor me, de inzichten en tools dat je ons aangereikt hebt. Na enkele lessen ondervond ik al een verandering door mijn gedrag-patronen en overtuigingen te analyseren. Voor mij persoonlijk mocht de workshop zeker langer duren. Was boeiend-leerrijk en bevrijdend! Mijn leven is door de workshop echt veranderd! Bedankt J

- Eindelijk een workshop waar ik mijn eigen mocht zijn en mijn gevoeligheid mocht tonen .Tekortkomingen doorprikken en loslaten. De opstelling was nieuw voor me en daardoor ook ontroerend hoe we ons innerlijk kind verwaarloosd hebben. Ik ben dankbaar en fier op mezelf dat ik mijn angsten en vrees om mee in groep te starten in het begin overwonnen heb en de tip en tools waren een bijzonder hulpstuk. Bedankt aan iedereen van de groep die meegewerkt heeft aan mijn proces en dank je wel Bien.

Sabine het was schitterend en vond het voor mij persoonlijk heel verhelderend. Je kunt niet geloven hoeveel inzichten transformatie al heb mogen ervaren en dat is dank de prachtige begeleiding van je en mijn innerlijk kind opstelling. Ik ben heel blij dat ik verder gedaan heb en het een zeer verrijking is. Lieve Sabine een super grote dank en een knuffel!

 

 

- Opstelling van het innerlijk kind was een bevrijding voor me, de inzichten en tools dat je ons aangereikt hebt. Na enkele lessen ondervond ik al een verandering door mijn gedrag-patronen en overtuigingen te analyseren. Voor mij persoonlijk mocht de workshop zeker langer duren. Was boeiend-leerrijk en bevrijdend!

 

 

 

KORTOM: BOEIENDE LEERIJKE KRACHTIGE SAMENKOMSTEN WAAR JIJ JEZELF VAN STRESS- SIGNALEN BEWUST VAN WORD EN JIJZELF MET JOUW INZET FYSIEK EN ENERGETISCH JE STERK ZAL MAKEN!

 Het is een samensmelting van de bovengenoemde tools en samen gebonden in een krachtige  bruikbare workshop, toepassingen die een logica hebben, en een investering voor jezelf als je met klachten, symptomen, signalen of lichaamsprobleem kampt die vanuit je vanuit je kindertijd zijn opgestapeld. Overtuigingen van onze ouders die wij willen transformeren en ons innerlijk kind vrij wil laten op energetisch en emotioneel vlak! We trainen op ons op intuïtieve gevoelens, het ego en denken op een laag pitje zetten zodanig dat creativiteit en je innerlijke kracht zich kunnen ontplooien. Elk signaal in je lichaam wil jou iets duidelijk maken, het betekent iets. Van een banale griep, tot een verstuikte enkel, een hernia of geblokkeerde energiebanen of chakra’s het holistische is belangrijk .De transformatie Frozen Body workshop zal je begeleiden naar je eigen pad en je stukken transformeren die mogen gebeuren waarbij je ruimte krijgt en een doorbraak maakt op je eigen leven-keuze. De geweldige mooie film van Alice in Wonderland is een mooi voorbeeld, net zoals Alice door het konijnenhol wonderland binnenviel, kunnen wij onze vertrouwde overtuigingen leren loslaten en in een nieuwe wereld stappen.  Alles is één, zoals je zal merken en voelen! Het is telkens voor ieder : EEN GEVOEL VAN THUISKOMEN!

 

Welke invloeden hebbend deze op je gezondheid en Innerlijk gekwetst-beschadigd deel van je

 Van jezelf houden betekent “ jezelf behandelen zoals een liefhebbende ouder met zijn kind zou doen. Maar daar zit het rode draadje. Je bent opgegroeid met kwetsuren-overtuigingen en gedragspatronen die je gevoed hebt met negatieve commentaren. Je hebt zo je best gedaan en toch kwam of komt het je alsmaar meer over dat je in een draaikolk beland bent en niet weet welke richting je moet kiezen om vrij-uit te mogen leven. Nog straffer is dat je kinderen je jou het niet makkelijk maken, en jij niet weet hoe er mee om te gaan. De wet van de aantrekkingskracht trekt een rode draad doorheen je leven, partner, kinderen, ouders, vrienden, werk alles wijst op één richting en als je er geen aandacht aan geeft dan sluipt het in je fysieke lichaam als signaal. Geloof me ze halen straffe toeren uit om je er bewust van te maken, om je pijn te doorvoelen en niet te bedekken, je te ont-rollen van je slachtoffer-rol . Samen in de groep krijg jij ook de gelegenheid te groeien en liefde te ontvangen, en bewust voor jezelf gaan kiezen door al de lessen samen en een Innerlijk kind opstelling zal jij een lading ont-laden van je bagage die jij zolang al meeneemt op een reis waar jij de bestemming zelf nog niet wist of weet.

 

 ’.

 

 

Voor wie de workshop:

 

Voel jij je angstig- verdrietig- eenzaam- minderwaardigheid- perfectionisme- slachtoffer- lichamelijke pijnen als geestelijke pijnen- onbegrepen- on gerespecteerd- opgewaardeerd- zenuwachtig- verslaafd- eetprobleem- problemen met je kinderen- liefde niet kunnen toelaten-afgewezen door ouders- afgewezen in omgeving, familie, werk gevoel- geen gevoelens kunnen toelaten- relatieproblemen-niet erkend of herkend door je ouders, verlatenheid- moeilijke kinderen voor jou-samengesteld gezin dat niet soepel verloopt-je carrière loopt stroef- geen klanten in je zaak- financiële belemmeringen, signalen in je lichaam en ziekten.

 

 We vragen ons zelf "wie ben ik" in de Transformatie workshop Frozen Body zal dit omgedraaid worden naar DAT BEN IK.

Je bekken zijn een belangrijk deel van opgestapelde blokkades. Bij velen zitten deze vast, dat betekent het dat stroming van creativiteit onmogelijk is. Als deze open is komt het gevoel ER STAAN-ER MOGEN ZIJN!

INNERLIJK PROCES

Werkelijke groei is ondenkbaar als je  jezelf niet kent. Deze workshop geeft je de mogelijkheid tot zelfkennis te komen en geeft je een sterke basis voor een nieuw begin. Je gaat bewust worden van jouw onbewuste blokkades en die je belemmeren op alle vlakken. Je komt in jouw kracht te staan. Het is een diepgaand proces van zelfinzichten. Wat voor vele een zeer mooie stap is om naar jou leven te kijken en werkelijk er iets mee doen.

Misschien erken(herken) je één van de onderstaande belemmeringen

Vraag je wel eens af hoe je schuldgevoel kwijt kan raken?

Voel je woede, en wil je werkelijk de oorzaak kennen?

Loop je met levensvragen die je belemmeren de verantwoordelijk over je leven te nemen?

Heb je een beklemmende band met je ouders of een relatie waardoor je onvrij en onzeker voelt?

Maak je geen keuzes, waardoor je in een eeuwige twijfel blijft hangen en het leven aan je voorbij gaat?

Voel je je anders en onbegrepen?

Voel je je droevig, en wil je dit loslaten?

Voel je je machteloos in de situatie waarin je verkeert?

Ben je vroeger mentaal/fysiek/geestelijk misbruikt en wil je je losmaken van de pijn uit het verleden?

Vergelijk je jezelf vaak met anderen waardoor je onzeker wordt?

Accepteer je jezelf in hoe je bent, of zoek je erkenning bij anderen?

Ben jij je spontaniteit verloren, waardoor het leven zwaar is geworden voor je?

Wil je emotioneel en geestelijk en energetisch sterker worden, waardoor je eindelijk kan leven i.p.v. overleven?

Voel je je onbegrepen?

Heb je het gevoel alles wat je onderneemt je dit nooit tot een goed einde kan brengen?
 


  

Voor wie

Deze workshop is geschikt voor iedereen die vrede wil sluiten met zichzelf/ zijn/haar verleden en de wonden helen uit onze kindertijd. Die inzicht en verdieping zoekt in zichzelf. Want het verwerken van je verleden en het een plaats geven wat er gebeurd is geeft je de ruimte en diepte om je ziel te verkennen. Tijdens deze 7-2 wekelijkse workshop word je meer en meer bewust van de reden waarom je hier bent en de weg die je als ziel te bewandelen hebt. Je kunt als individu deelnemen, maar als koppel is het voor jullie zelf een zeer mooi geschenk. Het ZIJN kan pas als het verleden wordt hersteld, het aanbod op de markt is zo groot dat we niet weten wat goed is voor ons proces, en ons Wezen zijn vergeten. Je signalen begrijpen en plaatsen en dit op het energetische-fysieke. De boodschap herkennen en erkennen die vanaf onze geboorte gegroeid is en nu zich uit op gezondheid vlakken of geestelijke gemoedtoestanden. Het openstaan voor wat zich op dat moment aandient is een belangrijk gegeven in groepswerk, de energie zal worden opgebouwd, en elke oefening, elke beweging heeft zijn invloed op het transformeren. We verwachten een open Mind en voor je zelf een inspanning dat je intens ermee gaat werken.

 

                           

    INHOUD WORKSHOP 

                                          Innerlijk Kind opstelling inbegrepen (wel vermelden bij inschrijving)

We werken met onze innerlijke kindjes/ Innerlijk kind /Spiegeleffect

Gevoel of emotie, van jou of van je verleden (moeder-vader)

Oefeningen vader/moeder om emoties die niet van jou zijn terug te geven(zoals familie-opstellingen)

Je trilling verhogen naar een gevoel van HART-LIEFDE-VRIJHEID-er mogen ZIJN.

Je ontvangt met de oefeningen prachtige zielsboodschappen van je mede-cursisten. Foto’s van je kindertijd graag meebrengen als je deze hebt
.
Eventueel indien nodig met een INNERLIJK KIND opstelling- om inzichten te ontvangen, los te laten en te kunnen doorstromen.

Transformeren van signalen-pijnen-boosheid-angsten-verslaving-verdriet in groepsgebeuren met een krachtige heling!

Regressie meditatie

Relatiekoorden die je belemmeren zuiveren/doorbreken

Gekwetst en boos innerlijk kind oefeningen.

Jezelf EINDELIJK een plaats geven/herkennen/erkenning!

Aarding-grondingwerk -chakra balanceren die geblokkeerd is. Chakra oefening-centreren je multidimensionaal veld zuiveren.
Welke blinde vlekken houden je tegen.

In welke modus zit jij: een gekwetst of boos of verdrietige Kind modus

Heling en transformatie op energetisch en geestelijk vlak, via de foetus oefening die heel zacht begeleid wordt.

Je lichaam symptoom transformeren- signaal van je lichaam herkennen en wat dit betekent om er aan te kunnen werken.

De emotionele ladder Theorie+ oefening voor jezelf waar sta jij nu

Intens krachtwerk- affirmatie-visualisatie--dans-meditatie en groepswerk-
Ieder mag zijn eigen ZIJN-worden en ieder krijgt van de groep liefde-gehoor-respect-een intense groep met heel veel liefde telkens!

 

 

 

Jouw investering voor de workshop:

 

7 weken training

 ( 100 euro voorschot) de rest op startdatum(vroeg –boek- korting!)

Inschrijving en betaling voor 10 maart 2018=280 euro

Na 10 maart: 360 euro

Bij inschrijving ontvang je de mail voor betaling.

 

Innerlijk Kind opstelling inbegrepen!

 

 

 

Innerlijk kind opstelling /werken inbegrepen

Kleine syllabus met betekenis wat een signaal/lichaam kan betekenen

Water - thee-versnapering inbegrepen

Volledige begeleiding inbegrepen (soms extra krachtman)

Opvolging via mail.

 

 Meebrengen

Yoga matje - slofjes - dekentje eventueel – schrijfgerei - goed humeur-

 open mind- je lijst met symptomen/signalen van je lichaam en eventuele gebeurtenissen

rondom jou van de afgelopen 2 jaar (Doorsturen voor de workshop begint)

 

Gratis parkeren rond het praktijkhuis.

 

 

Inschrijven kan via  info@praktijkhuis-declerck.be  

 

Contactgegevens

Praktijkhuis De Clerck

Lepelhoekstraat 49 te Sint-Niklaas

GSM  0499.41.51.94
www.praktijkhuis-declerck.be


Inschrijven op nieuwsbrief?
Dat kan via 
info@praktijkhuis-declerck.be 

Parkeren voor en rond de Praktijk is volledig gratis

 

----------------------------------------------------------------------

 

 


 

 

 

 

 

.

.

Terug naar de inhoud