Ga je wachten tot....om je gezondheid natuurlijk aan te pakken - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Ga je wachten tot....om je gezondheid natuurlijk aan te pakken

November 2020 > Week 47
Naamloos 1
Ga je wachten tot....?
  1. intro
  2. leugen doorprikker rond gezondheid
  3. leugen doorprikker rond narcisme
  4. leugen doorprikker rond bewustwording/spiritualiteit
  5. leugen doorprikker rond ego
lieve  Wendy

Ga jij wachten tot….om je gezondheid natuurlijk aan te pakken - medicijnvrij?
Tot er een vaccin is waar de overheid ons mee verkoopt dat het goed is en betrouwbaar?
Tot de overheid met nog meer oplossingen komt, nog meer maatregelen rond deze tweede lockdown?

Er word nu reeds gesproken dat zelfs met een misschien hulpbaar vaccin het nog tot eind 2021 gaat duren voor er iets van "normaal" sociaal contact weer mogelijk is.

We kunnen ook in connectie gaan met anderen zonder dat we elkaar fysiek zien. In connectie komen met je zelf en met anderen kan zeker in hoe de situatie nu is.

Eigenlijk zitten we met zijn allen in een overlevingspatroon dat angst voedt, de cortisol verhoogd, de immuniteit verlaagd met als gevolg dat je een virus nog meer binnenlaat.
Immuniteit verhoog je niet door pillen te pakken.
Ik heb er al veel geschreven en ik vertel meer.

Gezondheid is voor mij het centrum van alles. Van daaruit hoor je te vertrekken in je leven en niet vanuit geld en hoeveel je er van hebt. Gezondheid, en dat weet je zeker, is onbetaalbaar.

Ik vergelijk het wel eens met een web waar gezondheid in het midden staat. Dat web heeft 12 uitgangspunten die met elkaar verbonden, verworven zijn en zo gezondheid onderhouden als bevorderen. Dat is niet hetzelfde als een pilletje nemen.

Een pilletje nemen is een schijn oplossing waar velen bij denken dat het hen terug in gezondheid heeft gebracht. Neem de pil weg en de symptomen zijn terug. Is het dan echt een oplossing? Zijn dan de oorzaken echt aan gepakt? Neen.

Ik bekijk gezondheid niet zoals 50% van de artsen het doet als zijnde iets dat een biologische oorzaak heeft van iets dat slecht begint te functioneren. Nee, ik bekijk dit zoals in de oosterse geneeskunde, de Germaanse geneeskunde en de epigenetica als volgend.

Je lichaam lijkt fysiek iets tastbaars, maar in de diepste kern is het pure energie. Dus de laatst laag die de biologie bekijk is er een die niet op het diepste punt bekeken wordt ,want er zitten nog lagen onder. En daar zitten de werkelijke oorzaken . Daar heb je schiften in te brengen.

Die andere 50% van de artsen hier ons land weten hier van maar zitten verbonden aan contracten met de farmacie waardoor zij verplicht zijn dagelijks zoveel voor te schrijven.

Er is een kleine groep artsen die zich terug concentreert op de eed van Hippocrates en die stelt onder andere:
“Ik zweer bij Apollo de genezer, bij Asklepios, Hygieia en Panakeia en neem alle goden en godinnen tot getuige, om naar mijn beste oordeel en vermogen de volgende eed te houden:
Ik zal naar mijn beste oordeel en vermogen en om bestwil mijner zieken hun een leefregel voorschrijven en nooit iemand kwaad doen.

Nooit zal ik, om iemand te gerieven, een dodelijk middel voorschrijven of een raad geven, die, als hij wordt gevolgd, de dood tot gevolg heeft. Nooit zal ik een vrouw een instrument voorschrijven om een miskraam op te wekken. Maar ik zal de zuiverheid van mijn leven en mijn kunst bewaren. Het snijden van de steen zal ik nalaten, ook als de ziekte duidelijk is; ik zal dit overlaten aan hen die hierin bekwaam zijn. In ieder huis waar ik binnentreed, zal ik slechts komen in het belang van mijn patiënten.

Mijn leermeester zal ik eren en liefhebben als mijn ouders; ik zal in gemeenschap met hem leven en zo nodig mijn bezit met hem delen, de kunst leren zonder vergoeding en zonder dat daartoe een schriftelijke belofte nodig is; aan mijn zonen, aan de zonen van mijn leermeester en aan de leerlingen die verklaard hebben zich aan de regelen van het beroep te zullen houden, aan hen allen zal ik de grondslagen van de kunst leren.

Al hetgeen mij ter kennis komt in de uitoefening van mijn beroep of in het dagelijks verkeer met mensen en dat niet behoort te worden rondverteld, zal ik geheim houden en niemand openbaren. Moge ik, als ik deze eed getrouwelijk houd, vreugde vinden in mijn leven en in de uitoefening van mijn kunst, maar moge het tegenovergestelde het geval zijn indien ik hem schend.

Ik zal mij verre houden van iedere welbewuste slechte daad en van elke verleiding, in het bijzonder van de geneugten der liefde met mannen of vrouwen, of zij vrij zijn of slaaf.”


Hetgeen dat in het geel staat . Daar wringt het schoentje namelijk want medicatie heeft nadelen op lange termijn. Dus symptoombehandeling met medicatie is iets dat best gehanteerd wordt voor tijdelijke aard. Het is niet de bedoeling levenslang daar mee bezig te zijn.

Het is eigenlijk voor de farmacie en de overheid van belang dat gezondheid niet goed gaat. Zo houden ze de bevolking in bedwang om hun regels te volgen. Zo houden ze afhankelijkheid vast en de bewustwording van de mens blijft laag.
Wie wil nu als je controle wil over een grote groep dat mensen hun gezondheid zo optimaal is, dat ze heel bewust in het leven staan en op een hoge trilling leven?
Zelfs via vaccins houden ze in bedwang. En je hoeft mij niet zomaar te geloven. Ga zelf onderzoek doen, maar check eerst of het wetenschappelijk onderzoek niet gefinancierd werd door de vrager van de test.

De echte oorzaken zoals ik schreef zitten op dieper vlak en dat geld ook om je gezondheid te behouden.  
Eigenlijk zou dit volgens mij een onderdeel op school horen te zijn. We gaan 12 jaar naar school, dus elk jaar één oorzaak leren kennen, er mee werken tot integreren. Het nadeel is dat de farmacie dan minder verdient , minder mensen op de mutualiteit. Ik spreek over nadeel, niet vanuit mijn gezichtspunt , maar uit dat van de overheid, de farmacie . Ik vind het een voordeel. Hey, dan heb ik meer vrije tijd en hoor ik die 12 geheimen rond de oorzaken niet aan andere te leren.

Ach was het maar zo!
Zou dat niet de ideale wereld zijn?
Het is echter anders!

In deze tijd is mijn vraag aan jou: Ga jij wachten tot een ander met de oplossing komt of ga jij nu je gezondheid zelf in handen nemen?


Bedankt om dit ook te delen met je netwerk.

In spirituele bewustwording, gezondheid en trillingsgroei
Wendy

PS:
Leugen doorprikker rond gezondheid
Genezing is naar de arts gaan en pilletjes krijgen om symptomen te onderdrukken.
neen!
Genezing betekent het innerlijke werk doen om heel te worden naar de persoon die je werkelijk bedoelt bent om te zijn, maar waar je compleet het contact met kwijt bent.
In spirituele bewustwording, gezondheid en trillingsgroei
Wendy
Leugen doorprikker rond narcisme
Wat vertelt wordt is dat narcisme en/of NPD ( narcistische persoonlijkheid stoornis ) slechts 1% van de wereldbevolking uitmaakt.

De cijfers zijn verontrustend en zelf heb ik ze op mijn pad gehad, in mijn familie en vaak voelen mensen zich  van uit overtuigingen vast zit in die relaties. Ik weet van ondervinding dat ze verdomd goed kunnen isoleren, maar dat er altijd een weg uit is .

In 2008 was het 6.2% van de wereldbevolking en de laatste cijfers van 2019 toont dat het nu op 16,8% is. Mijn ervaring is dat er meer geen diagnose hebben van NPD en dat dit cijfer nog hoger ligt als we in de praktijk zouden kijken.
 
Je ziet in de volgende afbeelding de cijfers in België en Nederland. Verdubbel ze voor nu.

Bronnen: DSM, Klinische psychiatrie, wereldgezondheidsorganisatie.


In spirituele bewustwording, gezondheid en trillingsgroei
Wendy
Leugen doorprikker rond bewustwording / spiritualiteit
Spiritualiteit is een geloof in geesten en in goed of kwaad.
Neen!
Dit is voor een ander woord voor bewustvol leven , dat voorbij geloof gaat dat voorbij humaniteit gaat en voorbij de waarden, dogma's van gelijk welk  instituut verbonden aan een geloof.
Het overstijgt het allemaal en heeft niets te maken met goed noch kwaad.
Iets als goed of kwaad bekijken is een reactie van het "ego"


In spirituele bewustwording, gezondheid en trillingsgroei
Wendy
Leugen doorprikker rond ego
Het "ego" is slecht
Neen het ego is noch goed noch slecht
Ik noem het vaak een verkeerde leermeester.
Deze toont je wat juist niet te volgen.
Dus ook daarom de nood om het ego, namelijk het jouwe goed te leren kennen zodat je het onderscheid gaat kunnen ontdekken wanneer je ziel spreekt (je licht) en wanneer je ego.
Dat is pure bevrijding

In spirituele bewustwording, gezondheid en trillingsgroei
Wendy
Copyright © 2020 Wendy Mertens, All rights reserved.

Je ontvangt deze nieuwsbrief 'Wendy's Wisdom' omdat je zelf hiervoor ingeschreven hebt. Indien u deze niet langer wenst dan kan u zich altijd uitschrijven op gelijk welk moment. www.mertenswendy.com

Our mailing address is:
Wendy Mertens
Antwerpse Steenweg 119
Tielrode 9140
Belgium

Add us to your address book


Wil je geen mails meer ontvangen?

 
Wat zou ik het jammer vinden van je te zien gaan. Maar soms is de mailbox al te vol, je dagen te druk en kan je de aansluiting niet vinden. Dan wens ik je alle goeds op je pad en de vervulling die je zoekt. 1 druk op de knop en je ontvangt geen mails meer uit deze reeks.

Je feedback is enorm waardevol.
Dus mocht er iets zijn dat ik anders of beter kan doen, dan hoop ik dat je me een respectvol mailtje stuurt. 


This email was sent to Info.mertenswendy@gmail.com

   
Terug naar de inhoud