Gespecialiseerd in Innerlijk Kind Therapie - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Gespecialiseerd in Innerlijk Kind Therapie

December 2017 > Week 52
Naamloos 1

                                                            

 

                                                 Gespecialiseerd in Innerlijk Kind Therapie
                                                       Bio dynamische cranio-sacraal

 Gespecialiseerd in Innerlijk kind opstellingen

 Medische Qi-gong workshops

Het openen van blokkades-Energiebanen.

Traject coaching

Kindertolk

 

 

Wees bereid om de eerste stap te zetten, hoe klein die ook is.

Concentreer je op het feit dat je bereid bent om te leren,

dan gebeuren er fantastische wonderen

 

 

Reacties van de groepen die workshop meegedaan  hebben.

   Enkele Recensies die je in de praktijk kunt inlezen .“FROZEN BODY INNERLIJK KIND-workshop.

 

Wat een workshop ! een liefdevolle groep en ruimte, van alle workshops die ik al gevolgd heb was deze gewoonweg de juiste! Alles is veranderd, alles is nu binnen gekomen en getransformeerd, nog bezig verder met de wonderen! Dank je wel! Echt, ik noteer dit heel graag vanuit mijn hart voor in je map van liefdevolle recensies te blinken. Alles was telkens mooi, intensief en transformerend. Echt bedankt voor alles aan de groep en Bien jij bent een prachtdame en begeleidster!! Mijn innerlijke delen horen allemaal bij mij en ik ik als volwassene ouder koester ze liefdevol, want dat is echt het hoofdthema van de begeleiding: LIEFDE!!! Thanks

 

Hallo Sabine, straf was het voor mij! Het was voor mij de beste workshop ooit, vol liefde en verbazend hoe alles doorleefd in je leven, heb er veel uit geleerd , schitterende ervaring die ik iedereen aanraad. Het was ook een superfijne groep en de verbinding was enorm, dat alles geeft kracht en vertrouwen en wat een mooie weg nu. Dankjewel Lieve Sabine voor deze prachtige ervaringen en ga vooral door met de Frozen Body en Innerlijk kind workshops! Toppie bij jou gewoonweg!

- Opstelling van het innerlijk kind was een bevrijding voor me, de inzichten en tools dat je ons aangereikt hebt. Na enkele lessen ondervond ik al een verandering door mijn gedrag-patronen en overtuigingen te analyseren. Voor mij persoonlijk mocht de workshop zeker langer duren. Was boeiend-leerrijk en bevrijdend! Mijn leven is door de workshop echt veranderd! Bedankt J

- Eindelijk een workshop waar ik mijn eigen mocht zijn en mijn gevoeligheid mocht tonen .Tekortkomingen doorprikken en loslaten. De opstelling was nieuw voor me en daardoor ook ontroerend hoe we ons innerlijk kind verwaarloosd hebben. Ik ben dankbaar en fier op mezelf dat ik mijn angsten en vrees om mee in groep te starten in het begin overwonnen heb en de tip en tools waren een bijzonder hulpstuk. Bedankt aan iedereen van de groep die meegewerkt heeft aan mijn proces en dank je wel Bien.

Sabine het was schitterend en vond het voor mij persoonlijk heel verhelderend. Je kunt niet geloven hoeveel inzichten transformatie al heb mogen ervaren en dat is dank de prachtige begeleiding van je en mijn innerlijk kind opstelling. Ik ben heel blij dat ik verder gedaan heb en het een zeer verrijking is. Lieve Sabine een super grote dank en een knuffel!

 

 

 Resumerend ga je tijdens de workshop:

 

Inzicht krijgen in je schaduwkanten zodat je zwakte je kracht mag worden
Leren de weggestopte gevoelens te voelen en een plaats te geven.
Inzicht krijgen in verlammende angsten en trauma’s en deze een plek te geven.
Liefdevol met jezelf(en je omgeving) om te leren gaan.
Leren grenzen te stellen en je eraan te houden.
Bij jezelf te blijven i.p.v. bij een ander.
Eigenwaarde en eigenliefde toelaten. Essentie van puurheid.
Kritiek, schuld en schaamte, angst naar jezelf en andere los te laten.
Je eigen plaats innemen en geen erkenning bij anderen zoeken.
Uit je slachtofferrol stappen en je eigen verantwoordelijkheid opnemen.
Accepteren en aanvaarden wie jij bent.
Je innerlijke kind erkennen(herkennen) en er leren mee om te gaan.
Werken met je Innerlijk kind-hoe beschadigd is jouw innerlijk kind.
Als er tijd is relatiekoorden onderzoeken en transformeren.

 

KORTOM: 8 BOEIENDE LEERIJKE KRACHTIGE SAMENKOMSTEN WAAR JIJ JEZELF VAN STRESS- SIGNALEN BEWUST VAN WORD EN JIJZELF MET JOUW INZET FYSIEK EN ENERGETISCH JE STERK ZAL MAKEN!

Het is een samensmelting van de bovengenoemde tools en samen gebonden in een krachtige  bruikbare workshop, toepassingen die een logica hebben, en een investering voor jezelf als je met klachten, symptomen, signalen of lichaamsprobleem kampt die vanuit je vanuit je kindertijd zijn opgestapeld. Overtuigingen van onze ouders die wij willen transformeren en ons innerlijk kind vrij wil laten op energetisch en emotioneel vlak! We trainen op ons op intuïtieve gevoelens, het ego en denken op een laag pitje zetten zodanig dat creativiteit en je innerlijke kracht zich kunnen ontplooien. Elk signaal in je lichaam wil jou iets duidelijk maken, het betekent iets. Van een banale griep, tot een verstuikte enkel, een hernia of geblokkeerde energiebanen of chakra’s het holistische is belangrijk .De transformatie Frozen Body workshop zal je begeleiden naar je eigen pad en je stukken transformeren die mogen gebeuren waarbij je ruimte krijgt en een doorbraak maakt op je eigen leven-keuze. De geweldige mooie film van Alice in Wonderland is een mooi voorbeeld, net zoals Alice door het konijnenhol wonderland binnenviel, kunnen wij onze vertrouwde overtuigingen leren loslaten en in een nieuwe wereld stappen.  Alles is één, zoals je zal merken en voelen! Het is telkens voor ieder : EEN GEVOEL VAN THUISKOMEN!


Welke invloeden hebben deze op je gezondheid en Innerlijk gekwetst-beschadigd deel van je

 

Van jezelf houden betekent “ jezelf behandelen zoals een liefhebbende ouder met zijn kind zou doen. Maar daar zit het rode draadje. Je bent opgegroeid met kwetsuren-overtuigingen en gedragspatronen die je gevoed hebt met negatieve commentaren . Je hebt zo je best gedaan en toch kwam of komt het je alsmaar meer over dat je in een draaikolk beland bent en niet weet welke richting je moet kiezen om vrij-uit te mogen leven. Nog straffer is dat je kinderen je jou het niet makkelijk maken, en jij niet weet hoe er mee om te gaan. De wet van de aantrekkingskracht trekt een rode draad doorheen je leven, partner, kinderen, ouders, vrienden, werk alles wijst op één richting en als je er geen aandacht aan geeft dan sluipt het in je fysieke lichaam als signaal. Geloof me ze halen straffe toeren uit om je er bewust van te maken, om je pijn te doorvoelen en niet te bedekken, je te ont-rollen van je slachtoffer-rol . Samen in de groep krijg jij ook de gelegenheid te groeien en liefde te ontvangen, en bewust voor jezelf gaan kiezen door al de lessen samen en een Innerlijk kind opstelling zal jij een lading ont-laden van je bagage die jij zolang al meeneemt op een reis waar jij de bestemming zelf nog niet wist of weet.

 

 We vragen ons zelf "wie ben ik" in de Transformatie workshop Frozen Body zal dit omgedraaid worden naar ‘DAT BEN IK’.

 

 

Voor wie de workshop:

 

Voel jij je angstig- verdrietig- eenzaam- minderwaardigheid- perfectionisme- slachtoffer- lichamelijke pijnen als geestelijke pijnen- onbegrepen- on gerespecteerd- opgewaardeerd- zenuwachtig- verslaafd- eetprobleem- problemen met je kinderen- liefde niet kunnen toelaten-afgewezen door ouders- afgewezen in omgeving, familie, werk gevoel- geen gevoelens kunnen toelaten- relatieproblemen-niet erkend of herkend door je ouders, verlatenheid- moeilijke kinderen voor jou-samengesteld gezin dat niet soepel verloopt-je carrière loopt stroef- geen klanten in je zaak- financiële belemmeringen

                                                                    INHOUD WORKSHOP 


                                          Innerlijk Kind opstelling inbegrepen (wel vermelden bij inschrijving)


We werken met onze innerlijke kindjes/ Innerlijk kind /Spiegeleffect

Gevoel of emotie, van jou of van je verleden (moeder-vader)

Oefeningen vader/moeder om emoties die niet van jou zijn terug te geven(zoals familie-opstellingen)

Je trilling verhogen naar een gevoel van HART-LIEFDE-VRIJHEID-er mogen ZIJN.

Je ontvangt met de oefeningen prachtige zielsboodschappen van je mede-cursisten. Foto’s van je kindertijd graag meebrengen als je deze hebt
.
Eventueel indien nodig met een INNERLIJK KIND opstelling- om inzichten te ontvangen, los te laten en te kunnen doorstromen.

Transformeren van signalen-pijnen-boosheid-angsten-verslaving-verdriet in groepsgebeuren met een krachtige heling!

Regressie meditatie

Relatiekoorden die je belemmeren zuiveren/doorbreken

Gekwetst en boos innerlijk kind oefeningen.

Jezelf EINDELIJK een plaats geven/herkennen/erkenning!

Welke Bachbloesems voor welke chakra mag je gebruiken voor groei en bescherming.

Aarding-grondingwerk -chakra balanceren die geblokkeerd is. Chakra oefening-centreren je multidimensionaal veld zuiveren.
Welke blinde vlekken houden je tegen.

In welke modus zit jij: een gekwetst of boos of verdrietige –eenzame cirkel.

Heling en transformatie op energetisch en geestelijk vlak. Tempelreiniging

Je lichaam symptoom transformeren- signaal van je lichaam herkennen en wat dit betekent om er aan te kunnen werken.


De emotionele ladder oefeningen.

Intens krachtwerk- affirmatie-visualisatie-collage-dans-meditatie en groepswerk-
Ieder mag zijn eigen ZIJN-worden en ieder krijgt van de groep liefde-gehoor-respect-een intense groep met heel veel liefde telkens!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jouw investering voor de workshop:

 

8 weken training

 (100 euro voorschot) de rest op startdatum(vroeg –boek- korting!)

280 euro voor 28 december = inschrijving en voorschot in orde!

Na 28 december: 360 euro

Bij inschrijving ontvang je de mail betreffende voorschot betaling.

 info@praktijkhuis-declerck.be. 

 

Innerlijk kind opstelling /werken inbegrepen

Kleine syllabus met betekenis wat een signaal/lichaam kan betekenen

Water - thee-versnapering inbegrepen

Volledige begeleiding inbegrepen (soms extra krachtman)

Opvolging via mail.

 

 Meebrengen

Yoga matje - slofjes - dekentje eventueel – schrijfmateriaal- goed humeur-

 open mind- je lijst met symptomen/signalen van je lichaam en eventuele gebeurtenissen

rondom jou van de afgelopen 2 jaar (Doorsturen voor de workshop begint)

 

Gratis parkeren rond het praktijkhuis.

 

 

Inschrijven kan via  info@praktijkhuis-declerck.be  

 

Contactgegevens

Praktijkhuis De Clerck

Lepelhoekstraat 49 te Sint-Niklaas

GSM 0499.41.51.94
www.praktijkhuis-declerck.be


Inschrijven op nieuwsbrief?
Dat kan via 
info@praktijkhuis-declerck.be. 

Parkeren voor en rond de Praktijk is volledig gratis

 

Terug naar de inhoud