Gezond de zomer in met Forever - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Gezond de zomer in met Forever

Juli > week 28
Naamloos 2

Verzorg je innerlijke en zowel ook je uiterlijke met de kwalitatieve producten van Forever

Echte voeding voor echte resultaten Ontdek het verschil van Forever Living's FAB. Dankzij de toevoeging van 100% pure aloe vera gel en vele andere weldadige kruidenextracten zal dit product uw verwachtingen overtreffen. Bruisende energie en een weldadig gevoel. U gaat het direct merken en anderen daarmee ook. Look better, feel better.

Meer info en bestellen: http://mijnvrijheid.flp.com 

 

Sonya Cosmetics - Sonya® is de essentie van meer dan alleen schoonheid. Het is een expressie van een jong uiterlijk, bewondering en liefde. De ingrediënten-formules van onze collectie, waaronder aloe vera, fruit extracten, witte thee en superieure vochtinbrengers verrijken uw huid. Ze helpen op een ongekende manier een jong uiterlijk te behouden en te hydrateren.

http://mijnvrijheid.flp.com

 

 

Skin Care - Onze huid is de eerste laag van bescherming in ons dagelijkse gevecht tegen vervuiling en andere omgevingsfactoren. En dus dienen we deze zorgvuldig te beschermen en te versterken. Aloe Vera dat van oudsher al gebruikt wordt als een natuurlijk kalmering voor de huid, biedt een ideale bescherming. Wij hebben verschillende unieke producten ontwikkeld die op een natuurlijke manier de huid voeden en hydrateren. Onze huidverzorgingsproducten kunnen de huid helpen te beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf. We zijn dan ook trots op de goedkeuring door the International Aloe Science Counsil. http://mijnvrijheid.flp.com


Meer info en bestellen via:
http://mijnvrijheid.flp.com
Snelle levering!Terug naar de inhoud