Godin op Hoge Hakken; het boek met een nieuwe verfrissende kijk op vrouwelijkheid en seksualiteit - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Godin op Hoge Hakken; het boek met een nieuwe verfrissende kijk op vrouwelijkheid en seksualiteit

November > Week 46
Naamloos 1

Godin op Hoge Hakken – van Michelle Shanti

 

Godin op hoge hakken is een boek over de kracht van vrouwen, seksualiteit, en hoe elke vrouw de tempelpriesteres in haarzelf kan ontwaken. Het boek bestaat uit twee delen. Het eerste deel is de persoonlijke zoektocht van Michelle Shanti naar liefde en seksualiteit. Ze zoekt als het ware de godin in zichzelf. Het tweede gedeelte bestaat uit oefeningen voor vrouwen om spiritualiteit en seksualiteit met elkaar te verbinden. Hoewel er verwantschappen zijn, is dit geen tantraboek. Dit boek is aardser, praktischer. En het geeft inzichten: waar komt onze seksualiteit vandaan, wat levert het ons op, en hoe kunnen we het verbinden met spiritualiteit? Michelle Shanti geeft een nieuwe verfrissende kijk op vrouwelijkheid en seksualiteit.

 

VERKRIJGBAAR IN ELKE BOEKHANDEL OF

 

BESTEL HEM HIER!

 


 

GEERT KIMPEN OVER “GODIN OP HOGE HAKKEN”

 

“Eigenlijk is dit een liefdesverhaal. Het begint zo’n vijf jaar geleden, toen mijn huwelijk in zwaar weer terechtkwam. Mijn toenmalige vrouw kwam erachter dat ze lesbisch was. We deden er nog een tijdje over om uit te vinden dat we niet meer samen konden zijn.

Op een goede dag kreeg ik een vriendschapsverzoek van Michelle Shanti. Ze had gehoord dat ik geschreven had over tempelpriesteressen, daar schreef zij ook over. We raakten aan de praat, eerst via de chat, daarna in het echt. Bij het zien van haar foto, had ik al gedacht: wat een leuke vrouw. Geïnteresseerd ging ik haar boek lezen. En wat ik las, was frappant. Het leek precies een aanvulling op mijn eigen boek. Alsof ze de ontbrekende kant had opgeschreven van de dingen die ik schreef. Alsof zij de missing link had.

Er was nog iets bijzonders aan onze ontmoeting. Een jaar voordat Michelle contact met mij zocht, had zij tijdens een meditatie een visioen gekregen. Ze zag dat ze precies een jaar later haar zielsverwant zou ontmoeten, een blonde man met blauwe ogen. En ik had een jaar eerder een verhaal geschreven dat ging over twee zielsverwanten die elkaar ontmoeten. Het leek alsof we aan elkaar waren voorgesteld door het universum, alsof onze ontmoeting was aangekondigd.

Godin op hoge hakken bestaat uit twee delen. Het eerste deel is de persoonlijke zoektocht van Shanti naar liefde en seksualiteit. Ze zoekt als het ware de godin in zichzelf. Het tweede gedeelte bestaat uit oefeningen voor vrouwen, en ook voor mannen eigenlijk, om spiritualiteit en seksualiteit met elkaar te verbinden. Hoewel er verwantschappen zijn, is dit geen tantraboek. Dit boek is aardser, praktischer. En het gaf mij inzichten: waar komt onze seksualiteit vandaan, wat levert het ons op, en hoe kunnen we het verbinden met spiritualiteit?

Vrouwen en seksualiteit zijn toevallig ook de rode lijn in mijn eigen boeken. Ik ben sinds ik me kan herinneren al gefascineerd door het mysterie van de vrouw. Gelukkig begrijp ik de vrouw nog steeds niet helemaal. Shanti beschrijft dezelfde zoektocht, maar van binnenuit. Ze heeft hiernaast gezocht naar kennis over seksualiteit die door de tijd heen verloren is gegaan. De tempelpriesteressen waar we beide over geschreven hadden, waren wijze vrouwen die jongens initieerden tot mannen. Seksualiteit, de kracht ervan, de taal, de energiebanen – het zit zo verfijnd in elkaar eigenlijk. Seks en seksualiteit is veel méér dan gewoon ‘lekker’ of ‘leuk’. Terwijl wij mensen haast als een soort Neandertalers met seksualiteit omgaan. Terwijl je, en dat geloof ik echt, jezelf en de ander ermee tot leven kan brengen.

In mijn boek Het meisje dat aan de oever verscheen dat net is uitgekomen, probeer ik de mannelijke kant te belichten, de zoektocht van mannen. Ik denk dat ook veel mannen gewond of gekwetst zijn, of vastlopen op het thema seksualiteit. Ik heb een soort sprookje voor volwassenen gemaakt, omdat ik hoop dat meer mensen net als ik op zoek gaan naar de wijsheid die ze kunnen halen uit hun seksualiteit. Hoe ouder ik word, hoe meer ik erachter kom hoe weinig ik er eigenlijk nog van weet.”

 

BESTEL HEM HIER!

 

reis India

Meesterverteller Geert Kimpen vervoert je met alle prachtige achtergrondverhalen uit het boek. Michelle Shanti neemt je mee op een innerlijke reis door diepgaande meditaties. Beiden voltrekken samen met jou ontroerende rituelen vol liefde en verbinding.

Lees hier het volledige reisprogramma.

Schrijf je hier in.

Slechts een beperkt aantal plaatsen.

http://www.spirituelewegwijzer.com/oempro/app/index.php?/public/file/view/ru/2pd

Bestel het boek hier!

Terug naar de inhoud