Gratis info@B-One-avond op 18 juni 2019, jij komt toch ook? - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Gratis info@B-One-avond op 18 juni 2019, jij komt toch ook?

Juni 2019 > Week 24
Naamloos 1

 


De herinneringen nu, over jouw kindertijd en de opvoeding en/of je schoolervaringen, zullen niet altijd even positief zijn. Als je je er al iets van kan herinneren. Maar wist je dat jij als kind alles deed om je ouders GELUKKIG te maken.? (braaf zijn, goed luisteren, flink studeren of het zelf behoorlijk bont maken,...). Wist je dat jouw kinderen nu ook alles doen om jou GELUKKIG te maken? Zijn dat je eigen kinderen of werk je met kinderen...

Wisten jouw ouders dat jij als kind een grote SPIEGEL voor hen (je ouders, leerkrachten, opvoeders) was? Dat jouw kinderen jouw spiegels zijn nu?

Ouders willen gelukkige kinderen hebben want dan pas kunnen ze als ouder zelf ook gelukkig zijn. Herken je dat? Maar wat als jouw kind niet blijkt gelukkig te zijn?

Jouw lastige ervaringen en pijnen vanuit jouw kindertijd worden zichtbaar op een bepaald moment in je LEVEN. Die pijnen vinden steeds een weg om je te bereiken, hoe goed je alles ook kan onderdrukken… 
“KIND-eren drukken uit wat je als volwassene onderdrukt in jezelf.”

Anders omgaan met die pijnen kan, ze aanpakken helpt jezelf een flink stuk vooruit maar ook jowu kinderen fdragen hiet de vruchten van. Hoe je dat doet leer je tijdens de  B-One®-Coaches/Wortelwerkers® opleiding én de B-One-Teacher Training die in september van start gaan. Over hoe de B-One-Methodes werken en hoe jij zelf de dingen kan aanpakken daar vertel ik je graag alles over tijdens de gratis Info@B-One-avond.

De volgende gaat door op 18 juni om 19u30 ten huize van B-One, Schransstraat 52, te Boechout. Ik verwelkom je daar graag vanaf 19u15 en vertel je graag meer over deze boeiende materie. En natuurlijk ga je interactief in de ervaring én kan je al je vragen stellen over de opleiding en de training.

Ik ben Yves boone, graaf in wortelwerk en sterk in spiegelen! Ik zette mijn job als kleuterleider aan de kant en steek mijn nek uit om een andere visie in onderwijs en opvoeding naar buiten te brengen. De resultaten zijn wonderbaarlijk. Dat kunnen de eerste 4 groepen beamen. Wil jij hier meer over weten? 

Deelnemen is gratis, maar je dient je wel vooraf in te schrijven zodat ik voor iedereen een stoel kan voorzien!

Nu al nIeuwsgierig? Neem alvast een kijkje op www.b-one-coaching.be

Jij komt toch ook? 


Yves Boone

PS: 

BARBARA SMEULDERS: Zeer interessante opleiding, vanaf de eerste minuut. Je wordt meegenomen in een verhaal dat helemaal klopt. Je ontdekt via de K.R.ONE-Methode dat je als VOL-wassen helemaal vol zit, vol met potjes met troep. Dit is vrij confronterend, maar je krijgt zulke mooie tools aangereikt om de gevulde potjes stap voor stap te legen. Na elke les voel je je veranderen, lichter worden. Je krijgt meer zelfinzicht en je kan je gaan bevrijden van al deze lasten, die je al jaren met je meedroeg. Je komt helemaal in beweging en wat voelt dat fijn. Zodra we helemaal leeg zijn, kunnen we zijn zoals we in wezen bedoeld zijn om te zijn. Een prachtig voorbeeld voor onze kinderen. Ze hoeven ons niets meer te tonen, te spiegelen via hun gedrag. Het wordt tijd dat we op deze manier naar onze kinderen kijken in plaats van de oorzaak bij hun te zoeken. We moeten aan de slag met de wortels. En dat juist wat we in deze opleiding leren. Mensen helpen begeleiden in het ontwortelen van hun lasten. Yves Boone neemt je met zijn enthousiaste en boeiende manier van lesgeven mee op reis doorheen je eigen diepere lagen. Een aanrader van formaat!Terug naar de inhoud