Gratis tips en inspiratie voor ondernemers en zelfstandigen? - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Gratis tips en inspiratie voor ondernemers en zelfstandigen?

November 2018 > Week 45
Naamloos 1

Gratis tips en inspiratie voor ondernemers en zelfstandigen? Meld je hier aan en ik mail je 1 a 3x/maand, zo geniet je mee van mijn jarenlange ervaring en uitmuntende businesscoaching! 
https://www.e-act.nl/ah/site?a=1491&p=208460

 

Vorig jaar, exact op mijn verjaardag, stapte een onderneemster uit het leven.

Omdat ze het zakelijk niet meer zag zitten.

Het  sloeg in als een bom. Niet alleen bij mij, dat kan ik je vertellen.

Want voor de gemeenschap was ze een spilfiguur. Dat bleek overduidelijk uit de veel te kleine kerk en de massa’s mensen voor een laatste groet.

 

Ik vond het in en in triest.

Ik besloot om, wat ik in me had qua know-how en ervaring (en dat is heel wat), in te zetten voor ondernemers: Solo-entrepreneurs, coaches, trainers, experts, adviseurs, consultants, schrijvers, designers, professional, potential, boekhouders, …

 

Want ik geloof dat ondernemers, juist door hun durf en moed en inzet voor de wereld, het verdienen om een goed leven te hebben. En een goed pensioen. Vind jij dat ook?

 

Alleen… dat vraagt know-how en een helpende mindset. En daar moeten ze zelf voor zorgen! Dat kan niemand voor hen doen. 

 

Dus jij?

 

·         Ben je, net als ik, gepassioneerd door wat je doet als zelfstandige of ondernemer?

·         Gaat het goed, maar vind je het te druk? Wil je meer rust? Je kinderen zelf naar school brengen? Meer vakantie? En toch goed verdienen?

·         Of loop je er echter vaak tegenaan dat je te weinig klanten of inkomsten hebt? Frustreert dat je?

 

Ik ben zelf mijn grootste belemmering, heb ik gemerkt. Hier leerde ik mijn waarde te zien en nu word ik goed betaald door mijn klanten waar ik het liefste mee werk’! Klant Anneleen

 

Ik behaalde eenvoudiger mijn financiële doelstelling. Zo heb ik weer meer plezier in mijn bedrijf. Dank u wel, Inge!’ Michael Niclaus, alcoholcoach

 

Ik maakte dit filmpje, zodat je een zicht krijgt op hoe ik werk en wat mijn missie is:

https://youtu.be/B_RXHzwF0zg

 

 

Het is mijn missie om ondernemers te helpen om met wat ze het allerliefste doen, prettig te verdienen, in plaats van vast te blijven zitten in te veel werk, slecht verdienen, verdwenen passie. 

 

Ben je ondernemer? Wil je graag meer verdienste, voldoening én vrijheid?

Dan nodig ik je uit!

Kom dan naar het Stroomversnellers-event op 6 en 7 december in Antwerpen.

Geef jezelf dit sinterklaascadeau en verdubbel je  verdienste, je voldoening en je vrijheid in 2019. Ik leer je er hoe ik zelf mijn omzet verdubbelde, precies met dat te doen wat ik het allerliefste doe!

Wat ik kan, kan jij ook!

 

Registreer je vóór 15/11 en je bespaart al gauw 600€, met gebruik van KMO-portefeuille!  Je investering verdien je in korte tijd terug, daar ben ik zeker van. Daarom geef ik je ook een garantie. Bevalt het je niet en denk je alle tips en know-how niet te kunnen toepassen, meld dat dan vóór het einde van de eerste dag, en je krijgt je bijdrage met plezier terug!

Hier vind je alle info: https://www.bureaustroom.be/groei-event-verdubbel-je-inkomen/

 

 PS:

·         Past de datum niet? Wil je wel dat er iets grondig verandert? Mail me, via info@bureaustroom.be voor een scan-gesprek. Daarin bekijken we je situatie en weet je meteen helder wat je volgende stap is.

·         Wil je daarnaast gratis tips en inspiratie voor ondernemers? Meld je hier aan en ik mail je 1 a 3x/maand met tips en inspiratie. Zo geniet je mee van mijn jarenlange ervaring en uitmuntende businesscoaching!   

·         Liever facebook? Meld je hier aan voor gratis tips, inspiratie en ondersteuning, ook van andere zelfstandigen!

Hartelijke groet,

Inge Ketels, info@bureaustroom.be, www.bureaustroom.be, 0472 99 14 05

 

  

 

Terug naar de inhoud