Groeijaar/Beroepsopleiding Emotioneel Lichaamswerk® start september kennismaking - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Groeijaar/Beroepsopleiding Emotioneel Lichaamswerk® start september kennismaking

Juli 2018 > Week 27
Vend mail
 
Wat is Emotioneel Lichaamswerk® ?
 
 
 
 
 
 
 
Emotioneel lichaamswerk® beschouwt lichaam en geest als een onlosmakelijke eenheid waarbij beide delen elkaar wederzijds beïnvloeden. Het is een ervaringsgerichte methode die het lichaam als uitgangspunt neemt om mensen in hun emotionele, fysieke, mentale en spirituele ontwikkeling te ondersteunen en/of om een dieper liggende problematiek te helpen verwerken.

ELW® maakt gebruik van lichaamsbewegingen, ademhalingsoefeningen (herstel van een natuurlijke onbelemmerde ademhaling) en stemwerk. Je leert om op een efficiënte manier
jezelf, je emoties en energie te beheren, en om je te ontspannen. De opleiding bestaat al 45 jaar in België en Nederland.
 
 
 
Voor wie is deze opleiding?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Voor iedereen die geïnspireerd is door de kracht van deze groeimethode, en ze vakkundig wil leren gebruiken voor individuele of groepsbegeleiding. Je kan deze opleiding perfect integreren binnen je bestaande praktijk, of ze als basis gebruiken om je praktijk op te starten.

Je kan de opleiding een plek geven binnen je huidige werk of leven. Zo kan je het eerste jaar ook losstaand van de andere jaren komen ervaren, als groeijaar voor jezelf.
 
 
 
 
Kennismakingsmomenten Emotioneel Lichaamswerk®
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dit jaar staat open voor iedereen die interesse heeft om via Emotioneel Lichaamswerk® een intens groeitraject te beleven. Dit jaar is tevens verplicht als je met de opleiding verder wil gaan.

Tijdens dit jaar ligt de nadruk op zelf ervaren wat Emotioneel Lichaamswerk® met je doet. Dit houdt in dat je eigen persoonlijk groeiproces veel aandacht krijgt. De hechte band met je groepsgenoten, gecombineerd met het Emotioneel Lichaamswerk® , zal je stimuleren om steeds verder te onderzoeken wie je bent, en hoe je in het leven staat. Ter verdieping van je ervaring oefen en doorleef je de gerichte oefenopdrachten; dit zowel individueel als in kleine groepjes. Met ondersteuning van de trainers werk je aan je individuele leerdoelen.

Naast je persoonlijke ontwikkeling raak je vertrouwd met de technieken en met de theorie. Je neemt per module de aanbevolen literatuur door.

4 & 5 augustus in Leuven, Emovere, weekendbijdrage, 300 euro
26 augustus in Eke, Centrum Voelen, bijdrage 45 euro
9 september in Leuven, Emovere, bijdrage 65 euro
 

Je kan 65 euro in mindering brengen voor je deelname aan kennismakingsworkshops, als je inschrijft voor het groeijaar.

KLIK HIER VOOR MEER INFO
 
 
 
 
 
4 & 5 aug 2018 kennismakings workshop ELW®
 
 
 
 
 
 
 
Tijdens deze twee dagen maak je ervaringsgericht kennis met de inhoud en de structuur van het groeijaar en de opleiding. Je proeft van de opbouw van de modules in het groeijaar en met de begeleidingsstijl. 

Bovenal ervaar je de intense kracht van Emotioneel Lichaamswerk® als 'groeimethode', zodat je kan voelen wat het Groeijaar en de Opleiding je te bieden hebben op persoonlijk (en/of professioneel) vlak.
 
 
 
Getuigenissen van deelnemers
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
"De opleiding ELW® heeft mij geleerd om mezelf kwetsbaar op te stellen, meer te leren loslaten en minder kritisch zijn voor mezelf en anderen."

 
 
 
 
 
 
 
 
"Ik heb veel kunnen werken aan mijn persoonlijke problemen zoals het vastzitten in mezelf, het moeilijk kunnen uiten en verlegen zijn. Sinds ik deze thema's in mezelf heb geopend ben ik veel minder geremd in mijn leven"
 
 
 
 
 
 
 
Nieuw 1ste jaar/groeijaar: start 28 sept. 2018
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
28  - 30 sept. 2018
Kennismaking: de groep, je lichaam, technieken van ELW®.

16 - 18 nov. 2018
Benen: aarding, bestaanszekerheid, zelfstandigheid.

7 - 9 jan. 2019
Bekken: vertrouwen (jezelf, de ander), seksuele energie.

15 - 17 feb. 2019
Buik: kracht, assertiviteit, emotionaliteit.

29 - 31 maart 2019
Hartstreek: houden van, sensitiviteit.

2 - 4 mei 2019
Armen, Schouders, Keel en Hoofd: communicatie, zelfexpressie, zelfrealisatie.

13 - 16 juni 2019
Het gehele lichaam en Integratie: energiedoorstroming, zelfreflectie en evaluatie.

KLIK HIER VOOR MEER INFO
 
 
 
 
 
Kmo-portefeuille
 
 
 
 
 
 
 
Je kan gebruik maken van de kmo-portefeuille waardoor je mogelijks een subsidie krijgt van 40%. stuur een mailtje voor meer informatie.
 
Terug naar de inhoud