Heb jij behoefte aan een heerlijke, inspirerende Schrijfretraite? - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Heb jij behoefte aan een heerlijke, inspirerende Schrijfretraite?

Augustus > week 31

 

 

7 dagen grenzeloze inspiratie

Droom jij van je eigen boek?

Een week lang in alle rust gebruik maken van je kamer om aan je boek te werken, culinair verwend te worden, uitwisselen met collega schrijvers wanneer jij zin hebt, en deelnemen aan 5 door jouw uitgekozen workshops en vrijblijvend aan een beperkt aantal groepsactiviteiten?
Dat kan. Boek bij ons jouw schrijfretraite...

MET GEERT KIMPEN & MICHELLE SHANTI

En… omdat het een jubileum-week is; trakteren wij;

25 % goedkoper dan normaal!

Magische herfstschrijfretraite in Beldibi

Van zaterdag 3 november tot en met zaterdag 10 november 2018.Deze Schrijfretraite vindt plaats in het luxe Paloma Foresta Resort in Beldibi. Het hotel is gelegen aan het gouden zandstrand aan de Turquoise blauwe Mediterrane zee (met nog heerlijke watertemperatuur in oktober), aan de zoom van het mooie Taurus Gebergte (prachtige gelegenheid voor een mooie wandeling).

Laat je inspireren, zodat jouw boek weer anderen gaat inspireren.

 

Schrijf je nu in! 

 Wees Welkom

"Ik nam deel omdat ik graag schrijf, zonder meer ambitie. Dat mijn verhalenbundel er gekomen is en nu in de winkels ligt, vond in de schrijfweek de nodige 'vonk'. Misschien was de lont er al, maar het vuur kreeg ik van jullie. Een team dat mij met hun gedrevenheid heeft 'besmet'. En ook die van de overige deelnemers, één voor één fijne, enthousiaste mensen. Daarom aan alle twijfelaars, om welke reden ook, niet aarzelen: doen! Blij en dankbaar."

- Leen

"Ik moet nog zo vaak denken aan de schrijfweek. Een geweldige ervaring! De opbouw van de cursus is gewoonweg een beauty! Jullie stimulerende attitude is enorm. Onderschat niet wat jullie mensen meegeven in het leven en wat wel van grootste waarde is : echtheid!”

 – Mark

"Geert & zijn team zijn onverbiddelijk en heel professioneel bezig om je alle ins & outs van het schrijvers vak bij te brengen. Dat doen ze net zo gepassioneerd als het schrijven zelf en werkelijk waar; ik heb ze geen enkel moment chagrijnig, geagiteerd of onverschillig gezien”

 – Marije

Deze jubileumweek is 25 % goedkoper dan de standaardtarieven van de Inspirerende Schrijfweek. Laat deze unieke kans niet voorbij gaan!

 

 

 

 

 

  

.

Terug naar de inhoud