Herbronnen in de Oorsprong op de Veluwe - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Herbronnen in de Oorsprong op de Veluwe

juni2022
Naamloos 1

     

 

Herbronnen in de Oorsprong op de Veluwe

17 -21 juli 2022

 

Heb je zin/ behoefte om er even tussenuit te zijn?

Om even ruimte te nemen voor jezelf, je lichaam, je welzijn; om je te verbinden met wie je bent en de natuur; je te verbinden met anderen; om thuis te komen.

 

Wat mag je verwachten ?

Centraal staat de ruimte voor jezelf, beweging in verschillende vormen (dans, Qigong, wandelen,…) naast stiltemomenten, zelfonderzoek, en verbinding. Daarnaast is er steeds aandacht voor de magie van het moment, eigen invulling en sessies, begeleiding, oefeningen afgestemd op wat nodig is, wat zich aandient, verbinding met de natuur. Er is geen strak programma, uiteraard is er wel een basisstructuur die iedereen veiligheid en ruimte geeft.

 

Met een klein groepje verblijven we in het gastenverblijf “De Oorsprong” in Oeken (Nederland), een rustige plek vlakbij het bos.

Vanuit verbinding en liefde voor de voeding die we tot ons nemen, zorgen we samen, ieder vanuit zijn/haar voorkeur en/of mogelijkheden, voor de keuken tijdens ons verblijf.

(Eten en drinken worden uiteraard voorzien)

Je verblijft in een ruime twee persoons slaapkamer of een één persoonskamer (beperkte beschikbaarheid); je mag ook zelf je tentje meebrengen als je dat verkiest.

 

Het is goed om een intentie mee te brengen die mee vorm geeft aan je verblijf in de Oorsprong.

 

 

Locatie: Vosstraat 17 – Oeken – Nederland

Gastheer en vrouw zijn Kees en Desie, mensen die al lang het pad van het “mens zijn” bewandelen in verbinding met al wat leeft.

Oeken ligt dichtbij Zutphen, een prachtig Hanzestadje in het ruime gebied van de Veluwe.

 

Tijdstip: Zondag 17 juli, aankomst tussen 11 en 12 u tot donderdag 21 juli na de lunch. In de mate van het mogelijke wordt er samen gereden naar Oeken. Oeken ligt op een twee uur rijden van Antwerpen.

 

Bijdrage:  tussen 400 – 600 euro, afhankelijk van wat mogelijk is voor jou.

Begeleiding: Hemelstraal - Inge Van den Eynde – www.centrumojo.be

Beoefenaar Tai Chi, Qiqong, EFT, Mir-Methode, Movement Medicine, bosbaden (Shinrin-Yoku), sjamanisme, healing en Maya astrologie.

 

Inschrijven of inlichtingen: 014.51.98.20 – 0476.36.17.16 of per mail via info@centrumojo.be

 

Terug naar de inhoud