Het hartverwarmende Sinterklaascadeau; "Het meisje dat aan de oever verscheen" - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Het hartverwarmende Sinterklaascadeau; "Het meisje dat aan de oever verscheen"

November > Week 48

 

Als je één boek aan Sinterklaas zou vragen...

Het meisje dat aan de oever verscheen
Heb jij je exemplaar al in huis?
Het hartverwarmende boek van deze winter waar iedereen over praat.
Nu verkrijgbaar bij uw boekhandel in de buurt,
bij Bol.com of op www.geertkimpen.com

Wat als zielsverwantschap nu eens echt bestaat en zelfs onontkoombaar is…?

 


De Gewonde Man is een van de thema’s die zowel in mijn boek als in mijn lezing voorkomt. Het verbaast en ontroert me hoe dit onderwerp resoneert bij zowel mannen als vrouwen. Het raakt me als ik tijdens de lezing in de ogen van mannen een blik van herkenning zie.
Mannelijkheid is een gedevalueerd begrip geworden waar vaak lacherig over wordt gedaan, of wat geassocieerd wordt met machogedrag. Maar meer en meer kom ik er achter hoe zeer mannen, net als ik, gewond zijn geraakt in het leven en veel te lang, soms levenslang, met die wond blijven rondlopen.
Mannen kunnen zelden goed omgaan met afwijzing, noch van een geliefde, noch van iets wat we ambiëren.
Lees hier verder

Een titelsong bij het boek, in een Vlaamse versie met niemand minder dan de Vlaamse zangeres Ingeborg Sergeant.


En in een Nederlandse versie met Eltine van der Veer.


Beide video's zijn gemaakt door Daan van Bergen.

 

 

Het meisje dat aan de oever verscheen is waarlijk een boek van buitenaardse kwaliteit en krijgt vijf blinkende sterren. Meer zijn er niet, anders zouden het er zomaar zes kunnen zijn geweest.
Boekrecensies van Charles Kuijpers
 
Een prachtige roman over liefde, zielsverwantschap, seksualiteit, verbinding en lotsbestemming.
Algemeen Dagblad
 
Misschien is dit boek, een tijdloos sprookje voor volwassenen dat zich in India afspeelt, wel Kimpen’s beste boek. Natuurlijk staat de liefde centraal. Krachtiger dan ooit tevoren. Het boek zindert van Indiase wijsheden, oriëntaalse erotiek, inzichten over liefde, seksualiteit en zielsverwantschap, verpakt in een spannend, meeslepend verhaal dat je in één ruk uit wilt lezen. Wie dit boek leest, heeft niet alleen in zijn hoofd een weergaloos Indiaas avontuur beleefd, maar zal vuriger dan ooit tevoren geloven in de liefde. Een heerlijk boek om deze vakantie bij weg te dromen.
Spiegelbeeld
 
Heeft Geert Kimpen de bestseller de Kabbalist overtroffen? Wat mij betreft wel. Het meisje dat aan de oever verscheen, is een buitengewoon boek, dat je zelfs aan het strand met spelende kinderen om je heen, kunt lezen. Je wilt gewoon weten hoe het verder met Kama en Shakti gaat. Je wordt geraakt door de snaar die liefde heet. Het is een roep om de beste versie van jezelf tevoorschijn te halen. Dan dim je de lichten, ontsteek je kaarsen, je neemt een bad in lotusbloemen en rozenblaadjes, en zegt geïnspireerd: ‘Kom hier, ik heb je lief, je bent welkom, ik wil je omarmen, voelen, aanraken, de liefde met je bedrijven, zoals de Goden het hebben bedoeld.’
De Goed Nieuws Krant

 

 

Het meisje dat aan de oever verscheen
Het boek dat rechtstreeks tot uw ziel spreekt.

 

 

www.geertkimpen.com

www.londonbooks.eu

 

 

Terug naar de inhoud