Hoe dans ik met mijn familie? - Systemische opleidingen en coaching 2018-2019 - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Hoe dans ik met mijn familie? - Systemische opleidingen en coaching 2018-2019

September > Week 38
Hoe dans ik met mijn familie? - Systemische opleidingen en coaching 2018-2019
Inspiratiemail van The New Life Experience
Wordt deze email niet correct weergegeven? Bekijk hem online

The New Life Experience daagt je uit om het hoogste collectieve bewustzijnspotentieel in de nieuwe wereld te leven. Alles wat je nodig hebt is al aanwezig.


The New Life Experience is een creatie van Hilde Van Bulck

Hoe dans ik met mijn familie? Systemische opleidingen en coaching 2018-2019

Augustus 2018 door Hilde Van Bulck
PERSOONLIJKE EN PROFESSIONELE GROEI
'Je innerlijke dans bevat alle elementen voor een vrij en stromend leven.'
INTRO: HOE DANS IK MET MIJN FAMILIE? 

Lieve lezer,

Familie. Er is al heel wat over gezegd en geschreven. Programma's zoals Familie en Thuis kennen een groot kijkersaantal. En dat is niet zonder reden. Dingetjes over onze eigen familie raken ons allemaal of we ervan houden of niet. Het is daar dat we met ons prille leven zijn gestart en we onze eerste stapjes hebben gezet, op maat van een melodie of zonder melodie. 

Toen ik twee jaar was heeft mijn levenslustige nonkel me leren dansen. Jiven. Tot groot jolijt van mijn grootmoeder en de andere tantes en nonkels die me onder luid applaus aanmoedigden. Het was hilarisch, zo gaat de overlevering, want zelf heb ik er geen herinnering meer aan behalve dat ik wel een boontje heb voor die nonkel. Jiven en swingen zijn nog altijd mijn favoriete dansen. Dansmuziek brengt me nog steeds in beweging. En applaus bevalt me ook wel. 

Elke familie kent haar dans in haar onderlinge reacties en gewoonten. Welke dans danst jouw familie? Is er een hoofddans of een mengelmoes van dansen. Is het de Engelse wals, de salsa of ballet? En hoe voel jij je bij die dans? Is het ook jouw dans? Of dans je de dans van iemand anders? Met wie dans jij de boogiewoogie? Probeert je broer de breakdance te dansen terwijl jij liever de flamenco beoefent? Welk effect heeft dat bij ieder van jullie? Is er een dans die lonkt, maar die niet is toegestaan in jouw familie? Zijn er dansen waarnaar met misprijzen wordt gekeken? Is er iemand die zich vastklampt aan de stoel van de stoelendans? Brengt de nieuwe partner van je zus de moonwalk mee? Wat gebeurt er dan op de dansvloer? Wie danst er nog steeds de vogeltjesdans? Wie danst er alleen? Wie bevriest er als de dansmuziek uit de boxen begint te galmen?

En als jij danst? Ben je eerder een volger of een leider? Of weiger je te dansen? Trap je op iemands tenen of ben je pure elegantie? Hou je stevig afstand of hou je van de lijfelijke intimiteit? Krijg je wel eens een stoot omdat het te druk is op de dansvloer? Ben je te oud geworden om te dansen of voel je je juist wervelend jong? 

Stel dat je het dansfeest van je familie zou tekenen, schilderen of fotograferen? Hoe zou het feest eruit zien? Is het een feest of lijkt het slechts een feest? Wie danst met wie? Op welke manier? Wat vertelt hun lichaamstaal? Wat gebeurt er met hun ademhaling? Wat zou je allemaal begrijpen wat je vroeger niet begreep? Zou jij je dans aanpassen of je eigen unieke dans dansen? 

Wat als je je deze vragen werkelijk stelt? Een jaar lang? Wat verandert er? Wie ben je na een jaar? Welke levensenergie stroomt er? Welke meerwaarde geeft het aan je privéleven? Hoe vergemakkelijkt het je professioneel leven? 

Het antwoord op deze vragen mag je ontdekken tijdens de jaaropleiding Familieopstellingen met of zonder specialisatie voor onderwijs - of via de andere gelegenheden met opstellingen! Dansen met je familie, op een unieke manier, uitnodigend, verdiepend, verbindend, bevrijdend en liefdevol. Zet je muziek aan, dans je dans en laat ons kennis maken met jouw unieke stijl en ritme. Neem je gerijpte dans mee in je dagelijks leven, privé én professioneel. 


'Je innerlijke dans bevat alle elementen voor een vrij en stromend leven.'

Hartelijke groet

Hilde Van Bulck 

 
INHOUD

1. Jaaropleiding familieopstellingen voor
                ondernemers
                iedereen die interesse heeft
                onderwijsprofessionals
                coaches, opvoeders, enz...
2. Ervaar de beweging in jezelf en in je leven
3. Transformerende impulsen in onderwijs
4. Individuele familieopstelling
5. Creatief met opstellingen. Tweede opstellingendag voor Vlaanderen en Nederland
6. Schakel een bevlogen spreker in
Wie kwaliteitsvolle opstellingen heeft meegemaakt, heeft geen woorden meer nodig om overtuigd te zijn van hun nut.
De opstellingen van Hilde Van Bulck onderscheiden zich door een respectvolle benadering, een verfijnde afwerking, een accurate waarneming op het juiste moment en een diepgaande integratie.
Zelf meedoen en de effecten lijfelijk ondervinden, is de meest transformerende ervaring die je kunt meemaken.
Of je een goede band hebt met je familieleden of niet, of je ze kent of niet, feit is dat je een schakel bent in de lange lijn van voorouders en voor de kinderen die na jou komen. De geschiedenis en de emotionele beleving van de leden uit je stamboom hebben een grotere invloed dan je op het eerste zicht zou denken. De verbondenheid of juist het gemis eraan ... Meer lezen
Voor... zelfstandigen en ondernemers
                                 iedereen die een diepgaande interesse heeft
onderwijsprofessionals
       coaches, opvoeders, enz...
Start op 6 en 7 oktober 2018
Een jaaropleiding is een hele investering in tijd, engagement en centen. Neem zeker contact op als je eerst een persoonlijk gesprek wenst over dit traject. 
Meer info en inschrijven voor dit transformatietraject

Familie(opstellingen) - Ervaar de beweging in jezelf en in je leven 
We bekijken prangende vragen van deelnemers. Door de kwaliteitsvolle representanten en het immer groeiende werk creëren we helderheid daar waar er eerst blinde vlekken waren. De ademhaling schiet opnieuw in gang en je diepe vreugde schiet tegelijkertijd de hoogte in.

Ook zonder ervaring ben je welkom. Je wordt meegenomen door de groep in de verbazende werking van opstellingen.  Meer info

De rol van de representant tijdens een opstelling is van een onschatbare waarde voor de opstelling, maar ook voor de representant zelf. Het is een ervaring die je verbindt met verhelderende inzichten en met een groeiend zelfvertrouwen.
zondag 2 september 2018: De reis van je leven
zondag 11 november 2018: Opstellingsdag Gent
zondag 25 november 2018: Stap uit je kopieergedrag

Voor volgende data tot en met mei 2019 zie website
Meer info en inschrijven voor de opstellingendagen
Transformerende impulsen in onderwijs
(R)evolutie in het onderwijs! Nieuwe trend. Lees verder! Wat er nu gebeurt is een werkelijke ommekeer! Een nieuwe trend dient zich aan. Wat vijf jaar geleden ondenkbaar was, is nu werkelijkheid aan het worden in steeds meer scholen. Toen ik vijf geleden in de scholen waar ik een lezing of een workshop gaf vroeg wie er al over onderwijsopstellingen of educatieve opstellingen had gehoord, kreeg ik meestal vragende blikken als antwoord. Als ik er nu naar vraag... Lees verder
Wat zijn onderwijsopstellingen of educatieve opstellingen? Voor wie kun je ze inzetten? Wat beogen ze?
Wat zijn onderwijsopstellingen of educatieve opstellingen? Deelnemers vertellen hun ervaring.
zaterdag 20 oktober 2018 - Borsbeek
woensdag 30 januari 2018 - Affligem
Meer info en inschrijven voor transformerende impulsen in onderwijs

Individuele familieopstelling 
Misschien vind je je thema te intiem of te delicaat en kies je eerst voor volledige privacy. Een individuele opstelling is een waardig alternatief. Je neemt zelf deel aan je eigen opstelling. Via vragen, kleine aanpassingen en oplossende zinnen toont zich wat voordien niet waarneembaar  was. Het einde kondigt zich aan als de ademhaling verdiept en een diepe rust wordt ervaren. Voor een individuele opstelling is enige bekwaamheid in lichamelijk voelen en waarnemen nodig.

Meer info en inschrijven voor een individuele opstelling
Creatief met opstellingen - Tweede opstellingendag voor Vlaanderen en Nederland.

Na het daverende succes van onze eerste opstellingsbeurs vorig jaar, stellen we je graag de tweede editie van de meest inspirerende opstellingsdag van Vlaanderen en Nederland voor.
Sleutelwoorden voor deze dag: verbinding, ontmoeten, persoonlijke ontwikkeling, inspiratie, nieuwe stijlen, nieuwe ideëen, netwerken, ...
Maak kennis met de experten uit Vlaanderen en Nederland. Ze delen hun ervaring en hun kennis.
 

Ik geef die dag een lezing en een workshop voor onderwijs, opvoeding en coaching waar je kunt aan deelnemen. 
LEZING: TRANSFORMERENDE IMPULSEN VOOR ONDERWIJS
Onderwijsopstellingen, hét antwoord op hedendaagse uitdagingen voor scholen!

Hoe win je tijd tijdens de les en de vergaderingen om zo meer aandacht aan de leerlingen te geven? Hoe pak je leerproblemen, schoolverzuim en pesten aan zodat ze naar een oplossing leiden? Hoe wakker je de leergoesting van leerlingen en het engagement van leerkrachten aan? Hoe vinden ouders, leerlingen en school de juiste plaats ten opzichte van elkaar? Drie eenvoudige principes dragen bij aan de kernopdracht van onderwijs. Maak kennis met de ontwapenende leer-kracht van onderwijsopstellingen. Ook interessant voor ouders.
 
WORKSHOP: BEWEGINGSIMPULSEN VOOR ONDERWIJS
Hoe drie eenvoudige principes beweging brengen in onderwijs
 
Geloof niet alleen wat je hoort vertellen. Kom zelf van dichtbij een onderwijsopstelling meemaken. Het is een ervaring die je blik verruimt en zorgt voor beweging en herstel. Ze is een doeltreffend beleidsmiddel waardoor je krachtiger in je functie staat, leren gemakkelijker wordt, schoolprestaties stijgen en de samenwerking verbetert. Opstellingen zijn een waardevolle aanvulling op je deskundigheid als directie of leerkracht. Ook interessant voor ouders.

zondag 11 november 2018
In hartje Gent

Een opstellingendag met bezieling
Meer info en inschrijven voor de opstellingendag in Gent
Schakel een bevlogen spreker in
  • Voor je organisatie, school of bedrijf
  • Laat je team kennis maken met de transformerende en vrijmakende effecten van systemische opstellingen.
  • Organiseer een demo-dag
Maak vrijblijvend een afspraak voor een verkennend gesprek
Beste lezer,
Dank je wel om deze inspiratiemail door te nemen. Dank je wel om hem te delen met je medemens. Dank je wel om jouw steentje bij te dragen aan een bewuste wereld.  
Met levenslustige groet
Hilde Van Bulck

 
Expert in THE NEW LIFE EXPERIENCE
Spreker, Opsteller, Transformator,
Onderwijsexpert, Auteur, Lichtwerker
Auteur van 'De eigenwijze kikker'
en van 'De nacht van ons leven'

info@the-new-life-experience.com
www.the-new-life-experience.com

015 31 54 81
0493 247 547
The New Life Experience is een creatie van Hilde Van Bulck & Samtati BVBA
Click here to forward this email to a friend

Copyright © 2018 Samtati BVBA - The New Life Experience, All rights reserved.
Dit is de inspiratiemail van The New Life Experience - www.the-new-life-experience.com

Terug naar de inhoud