Het PAVA-bewustzijnsmodel: de wetenschappelijke methode om je geluk te meten en te verhogen - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Het PAVA-bewustzijnsmodel: de wetenschappelijke methode om je geluk te meten en te verhogen

April 2019 > Week 14
Naamloos 1
Centrum GEA

... brengt het beste in je naar boven

Het PAVA-bewustzijnsmodel: de wetenschappelijke methode om je geluk te meten en te verhogen

Workshop van 5 woensdagavonden
Start woensdag 3 april 2019, 19u30-22u in Gent
I
nspringen na 3 april mogelijk op aanvraag 055/232262 of info@centrumgea.be

Beste mensen,

Gelukkig zijn is iets wat we allemaal willen.

We voelen ons gelukkig op momenten dat we efficiënt zijn, tevreden zijn en een gevoel van zingeving ervaren. Het is nu net de combinatie van deze 3 aspecten samen die maakt dat geluk duurzaam is.

Het PAVA-bewustzijnsmodel is een beproefde methode waarmee je in elke situatie je geluksniveau kan meten en verhogen. In het PAVA-bewustzijnsmodel zijn alle parameters in kaart gebracht die je graad van gelukkig zijn bepalen. 

In deze reeks van 5 woensdag avonden word je ingewijd in het PAVA-bewustzijnsmodel. Je leert in verschillende situaties je geluksquotiënt bepalen, waardoor je meer zicht krijgt op je totale geluksbeleving. Met gerichte oefeningen leer je hoe je in elke context jouw geluksscore kan verhogen.

Voor meer informatie over het PAVA-bewustzijnsmodel

Dit is wat experten zeggen over het PAVA-bewustzijnsmodel:

'Dit model overstijgt de gangbare coaching technieken. Joost Vanhove heeft de talrijke disciplines (o.a. NLP en sjamanisme) waarin hij is opgeleid duidelijk tot een synchroon geheel geïntegreerd in zijn bezieling naar mensen toe.’ 
Jan Everaet, preventieadviseur VDAB

Het PAVA-bewustzijnsmodel is een krachtige leidraad voor het persoonlijk evolutieproces Het geeft een diepe rust en een ongelofelijk heldere kijk op elke situatie.
Daniella Van Gelder, therapeute

Een ijzersterk model om blijvende positieve veranderingen te bewerkstelligen en om het geluk ten volle te omarmen. Het PAVA-bewustzijnsmodel zou beslist tot de eindtermen in het onderwijs moeten behoren’.
Ann Ivens, Klinisch Laborante, UZ Brussel en gedreven meerwaardezoeker.

Het PAVA-bewustzijnsmodel is zeer toegankelijk door haar eenvoud en biedt een integrale aanpak die door iedereen op elke situatie kan toegepast worden. 
Een heel verfrissende aanpak. Een absolute aanrader voor iedereen!’ 
Caroline Coutereel, (team)coach

Het PAVA-bewustzijnsmodel is enorm waardevol omdat het de essentie bevat van zowel de hedendaagse methodes van zelfontplooiing als van oude tradities op het vlak van bewustwording. Naast een helder theoretisch kader, is het vooral praktisch zeer bruikbaar voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling.’
Martine Verheye, coach, trainer, en levensloopadviseur

Schrijf je hier in

Bekijk hier enkele korte videofilmpjes die de PAVA methode demonstreren
Copyright © 2019 Centrum GEA, Alle rechten voorbehouden.


Ons postadres is:
Centrum GEA
Prinses Clementinalaan 92
Gent 9000
Belgium

Terug naar de inhoud