Holistic Pulsing: de kracht van zacht - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Holistic Pulsing: de kracht van zacht

Augustus > week 35
Naamloos 1

 

Holistic Pulsing: de kracht van zachtheid

 

Holistic Pulsing is het zacht en ritmisch wiegen, rollen en stretchen van het lichaam. Deze in elkaar overvloeiende bewegingen zorgen voor een diepe ontspanning.

 

 

 

Kennismaken met Holistic Pulsing

 

Tijdens deze ééndaagse workshop leer je een aantal basispulsen waardoor je kan ervaren hoe het voelt om zelf te pulsen en gepulst te worden.

Je kan tevens kennis maken met de opbouw van de cursusdagen (nieuwe cursus start op 28/09) en ik geef graag antwoord op je vragen.

 

Wanneer?: 7 september 2019  van 10u tot 15u30.

 

Locatie: Centrum Voelen – Sint-Annastraat 7 – 9810 Eke-Nazareth

 

Prijs: 55,00 euro (incl. syllabus, water, thee, koffie en versnaperingen). Als je inschrijft voor de cursus, wordt dit bedrag in mindering gebracht.

Lunch zelf mee te brengen.

 

Vooraf inschrijven via carine@life-quality-coach.be of 0472/285 195

 

10-daagse cursus Holistic Pulsing

 

Al op de eerste dag zal je zelf kunnen ervaren dat zowel het geven als het ontvangen van de pulsen diep doorwerkt op je hele lichaam. De technieken worden steeds in tweetallen geoefend.
Er is veel aandacht voor:

  • het juist uitvoeren van de technieken
  • een ontspannen puls houding
  • vanuit openheid en nieuwsgierigheid, in contact blijven met de pulsee en met jezelf
  • (h)erkennen van eigen grenzen
  • afstemmen op het ritme van de pulsee

 

Bij de cursus hoort een syllabus met een duidelijke stap-voor-stap beschrijving en foto's van de verschillende technieken.

 

Pulsen is een vaardigheid die je enkel door veel te doen, goed onder de knie kan krijgen. Er wordt dus van je verwacht dat je tussen de blokken regelmatig oefent met medecursisten. Je kan ook aan vrienden of familie vragen of je de aangeleerde pulsen bij hen mag oefenen.

Er is de mogelijkheid om een oefentafel te huren voor de duur van de cursus (prijs: 35,00 euro). Deze kan je ook aankopen na de cursus aan een zeer voordelige prijs.

 

Na deze cursus kan je een ontspannende sessie Holistic Pulsing geven. Het kan tevens een mooie aanvulling zijn bij het masseren en kan ook gecombineerd worden met verschillende andere vormen van lichaamsgericht begeleiden.

 

Je kan een certificaat bekomen na het geven van een Holistic Pulsing sessie met supervisie. De prijs hiervoor is 65,00 euro.

Het behalen van dit certificaat geeft je de mogelijkheid om lid te worden van het Holistic Pulsing Netwerk Nederland-België. Jouw gegevens worden dan vermeld op hun website onder de rubriek 'pulsers', waardoor geïnteresseerden je sneller kunnen vinden.

 

Data:

– 28 en 29 september 2019
– 26 en 27 oktober 2019
– 23 en 24 november 2019
– 14 en 15 december 2019
– 25 en 26 januari 2020
Telkens van 9u30 tot 16u30.

 

Locatie: Centrum Voelen – Sint-Annastraat 7 – 9810 Eke-Nazareth (België)

 

Prijs: De prijs voor deze tiendaagse cursus bedraagt 995,00 euro.
Inbegrepen: studieboek, koffie, water, thee, versnaperingen. Lunch zelf mee te brengen. Betalen in termijnen kan. Contacteer me voor het bespreken van de mogelijkheden.

 

Je kan het inschrijfformulier en de betalingsvoorwaarden aanvragen via mail, het contactformulier op mijn website of op 0472/285 195.

 

Meer info vind je op www.life-quality-coach.be/training/cursus-holistic-pulsing/

 

Individuele sessie Holistic Pulsing

 

Laat je zachtjes aanraken en wiegen, rollen, stretchen terwijl je aangekleed op een comfortabele tafel ligt. De in elkaar overvloeiende bewegingen zorgen ervoor dat je een gevoel van complete ontspanning kan ervaren, zowel lichamelijk als geestelijk.

 

Neem even tijd voor jezelf en boek een kennismakingssessie van 30 minuten voor de prijs van 25,00 euro. Enkel op afspraak via carine@life-quality-coach.be of 0472/285 195

op volgende adressen:

- Breevenstraat 77 – 2880 Bornem

-  Sint-Annastraat 7 – 9810 Eke-Nazareth

 

Kijk op www.life-quality-coach.be voor andere activiteiten.

 

Van harte welkom!

 

Carine

 

 

Terug naar de inhoud