Hoogsensitief en niet gelukkig in je werk? - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Hoogsensitief en niet gelukkig in je werk?

Februari 2018 > week 8
Naamloos 1
Hoogsensitief en niet gelukkig in je werk?
Hoogsensitief en niet gelukkig in je werk?

Kan je deze e-mail niet goed zien?
Bekijk hem in je browser.
 

HSP-loopbaanbegeleiding voor €10 per uur

1 op 5 mensen is hoogsensitief. Jij ook? Doe de HSP-test. Als hoogsensitief persoon (HSP) ben je er extra gevoelig voor als het niet goed zit in je werk. Je bent stressgevoeliger en loopt meer risico op burn-out en bore-out. Als je wel op je plaats zit, fleur je net veel meer op dan minder sensitieve personen.
 

Ben jij niet happy in je werk?

 • Lig je wakker van je werk?
 • Ben je moe, heb je stress, of vraag je je af:”Is het dit nu?”
 • Mis je voldoening en zingeving in je werk?
 • Wil je ander werk maar weet je niet wat of hoe?
 • Weet je wat je wil, maar niet hoe dit te bereiken of durf je de stap niet zetten?
 • Heeft je werk een negatieve invloed op je gezondheid of privéleven?
 • Heb je last van perfectionisme, moeilijk ‘Nee’ kunnen zeggen, onzekerheid, faalangst of hooggevoeligheid?
 

Dan is loopbaancoaching iets voor jou

 • Je ontdekt jouw kwaliteiten en talenten. Als je die in een job kan gebruiken krijg je tonnen energie en straal je van geluk
 • Je staat stil bij jouw behoeften, prioriteiten en drijfveren
 • Je ontdekt wat jouw energievreters zijn, activiteiten die je best vermijdt of minimaliseert als je gelukkig wil zijn in je job
Je KernTalentenanalyse toont de criteria waaraan een job moet voldoen om jou te doen stralen van geluk. Je ontdekt voor welke job jij in de wieg gelegd bent zodat je jouw levensmissie kan realiseren.


Met loopbaancheques betaal je slechts 10 euro per uur.

Ken je het systeem van loopbaancheques waardoor je slechts 80 euro betaalt voor 8 uur coaching (of 40 euro voor 4 uur)? Als je in Vlaanderen of Brussel woont, werkt als werknemer, ambtenaar of zelfstandige, en de laatste 6 jaar geen gebruik gemaakt hebt van gesubsidieerde loopbaanbegeleiding dan heb je recht op loopbaancheques. Bel me op 0474/87 51 29 als je er meer over wil weten.
 

Is de aanpak bij alle loopbaancoaches dezelfde? Nee!

Je betaalt overal 80 euro voor 8 uur begeleiding. De aanpak tijdens die 8 uur ligt niet standaard vast. Er zijn heel veel verschillen in aanpak, methode, ervaring, levensvisie en opleiding van de coaches. Kies een coach met wie het klikt en wiens aanpak aansluit bij jouw behoeften en levensvisie.
Onlangs zei iemand me:”Gij zijt toch gene gewone coach!”. Dat klopt en ik ben ook gene gewone loopbaancoach :-).
 

Waardoor verschil ik van andere loopbaancoaches?

 • Mijn specialiteit is hoogsensitieve personen (HSP’s) coachen:
  • 3 jaar geleden ontdekte ik mijn missie: hoogsensitieve personen inspireren en coachen om hun levensmissie te realiseren. Ik schreef het e-boek ‘HSP: van overleven naar happy leven’. Sindsdien hebben ruim 5.000 mensen dit e-boek gelezen. Jij nog niet? Vraag jouw gratis exemplaar aan via www.happywork.be.
  • Ik ben zelf HSP en vond een job waarin ik straal van geluk en mijn levensmissie realiseer. Ik ken de uitdagingen en weet uit ervaring hoe je, als HSP, gelukkig én succesvol kan zijn in je werk
  • Omdat ik zelf HSP ben, leef ik me snel in jouw situatie in en voel ik je goed aan. 
  • Hoogsensitieve cliënten vertellen me dat ze zich begrepen voelen door mij, zonder dat ze alles tot in de puntjes hoeven uit te leggen Ze voelen zich meer op hun gemak bij iemand die ook HSP is en veel ervaring heeft. Dit helpt hen tot rust komen. Ontspanning is essentieel als je je levensmissie wil ontdekken en realiseren.
  • Ik zie jouw hoogsensitiviteit als een kracht en hou er rekening mee bij elke stap van de coaching. De wereld heeft jouw unieke talenten als HSP broodnodig!
 • Ik werk met de KernTalenten methode:
  • Je KernTalenten weerspiegelen je aard, je potentieel én je intrinsieke motivatie (natuurlijke goesting).  Al je KernTalenten samen geven een perfect beeld van jouw essentie of ‘blauwdruk': wie jij in wezen bent, tot waar je je maximaal kan ontwikkelen en wat jou doet stralen van geluk. Eens je je KernTalenten kent, is het een koud kunstje om de juiste keuzes te maken in je werk.
  • Deze aanpak is wetenschappelijk gevalideerd en heeft de laatste 20 jaar zijn succes bewezen bij meer dan 10.000 werknemers en zelfstandigen.
  • Eén van die 10.000 ben ikzelf. Mijn KernTalentenanalyse helpt me om mijn werk helemaal af te stemmen op wie ik in wezen ben en mijn potentieel volledig te realiseren zodat ik kan stralen van geluk en mijn levensmissie realiseren.
 • Je focust niet alleen op het wat, maar ook op het hoe: welke job is jou op het unieke hoogsensitieve lijf geschreven en hoe kan je het aanpakken om jouw droomjob of droombedrijf effectief te realiseren?
 • Je gaat niet alleen denken en reflecteren, maar ook voelen en doen; je gaat al doende onderzoeken of potentiële jobs echt bij je passen.
 • Doordat je vooraf huiswerk maakt is de begeleiding heel efficiënt.
 • Mijn hele volwassen werkleven ben ik op zoek geweest naar mijn levensmissie. Door intensieve persoonlijke ontwikkeling werd ik steeds meer mezelf en kwam mijn werk steeds dichter bij mezelf. De krachtige methodes die mij geholpen hebben deel ik graag met jou om een antwoord te vinden op al je loopbaanvragen.
 • Ik sta open voor spiritualiteit en alternatieve methodes.
 • Ik heb 12 jaar ervaring als werknemer (in industrie, overheid en dienstensector) en ben al 15 jaar zelfstandige professionele coach.
 • Sinds 2007 begeleid ik mensen om emotionele blokkades los te laten. Daardoor beperk ik me niet tot loopbaanbegeleiding in de enge zin van het woord, maar kan ik ook breder werken met jou. Als je last hebt van perfectionisme, stress, onzekerheid, angsten, gebrek aan assertiviteit, moeite met autoriteit, conflicten of hoogsensitiviteit coach ik je om de diepe wortels van deze belemmerende patronen definitief los te laten.
 • Dankzij mijn brede opleiding, ontwikkeling en ervaring kan ik mijn aanpak aanpassen aan jouw specifieke vraag.
 

Waar gaan de sessies door?

De sessies gaan door in mijn praktijk te Pellenberg bij Leuven. Er zijn heel frequente verbindingen met het openbaar vervoer. Voor 4 uur coaching hoef je je slechts 2 keer te verplaatsen omdat we met langere sessies werken. Vind je Pellenberg toch te ver? Skypesessies zijn mogelijk of doorverwijzing naar een andere coach in jouw buurt.
 

Vragen?

 
Contacteer me
voor een vrijblijvend telefonisch gesprek

 
Ken je anderen die worstelen met hun werk? Stuur deze mail door zodat ook zij hun levensmissie kunnen realiseren.
 
Hou je van dagelijkse inspiratie? Like de facebookpagina van happywork. Als je niets wil missen, klik dan naast de 'vind ik leuk'-knop op 'als eerste bekijken'.

Happy groeten,

Annick Ottenburgs
Loopbaancoach
0474/87 51 29
Stel je vraag via e-mail.
 
Contacteer mij
Bel +32 474 87 51 29
annick@happywork.be
Link met mij
  linkedin  twitter
 
 
Terug naar de inhoud