In het vuur van de zeven stralen. Nieuwe opleiding start op 14 januari. Nieuwe vorm van opstellen. - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

In het vuur van de zeven stralen. Nieuwe opleiding start op 14 januari. Nieuwe vorm van opstellen.

Januari 2022 > week 2
In het vuur van de zeven stralen. Nieuwe opleiding start op 14 januari. Nieuwe vorm van opstellen.
Inspiratiemail van Hilde Van Bulck

Hilde Van Bulck

'Mensen, scholen en hun teams naar hun essentie brengen,
is mijn essentie.'

Bewustzijnsarchitect - Spreker - Schrijver

Systemisch opsteller en adviseur


Met een passie voor onderwijs

AMI Activator - Motivator - Inspirator
Voorouderlijke wiskunde. Eén miljoen voorouders. De impact op het dagelijks leven en in de school.
INHOUD
 • Voorouderlijke wiskunde. Eén miljoen voorouders. 
 • Familieopstellingen 
 • Onderwijsopstellingen
 • Een nieuwe vorm van opstellen. 
 • Pedagogische coaching, een stevige basis voor elke leerkracht.
 • Soul Alignments: een antwoord op de grote nood die vele mensen nu ervaren.
 • Blogartikel: Buiten je comfortzone is het veel plezanter dan er binnen.
 • Activiteitenkalender 
VOOROUDERLIJKE WISKUNDE - EEN MILJOEN VOOROUDERS - DE IMPACT OP HET DAGELIJKS LEVEN EN IN DE SCHOOL
Beste lezer,

Om geboren te kunnen worden had jij ... nodig: 
 • 2 ouders,
 • 4 grootouders,
 • 8 overgrootouders,
 • 16 betovergrootouders,
 • 32 derde overgrootouders,
 • 64 vierde overgrootouders,
 • 128 vijfde overgrootouders,
 • 256 zesde overgrootouders,
 • 512 zevende overgrootouders,
 • 1024 achtste overgrootouders,
 • 2028 negende overgrootouders.
Voor twaalf generaties over de laatste vierhonderd jaar waren 4096 voorouders nodig voor jou om geboren te worden. (Bron: Lyrical Zen)

Lees verder...

Met levenslustige groeten
Hilde Van Bulck


Al mijn blogartikels vind je op https://hildevanbulck.medium.com
Iedereen die al eens heeft deelgenomen aan familieopstellingen heeft de krachtige werking ervan aan de lijve ervaren. Daarbij heb je kunnen vaststellen hoe er meer ruimte in je leven ontstaat, hoe je je vrijer voelt om stappen te zetten en beslissingen te nemen.
Data: 16 januari - 13 februari - 20 maart - 10 april - 15 mei
Van 10 u tot 18 u. 
Ik kies voor groei en neem deel aan de familieopstellingen.
Onderwijsopstellingen brengen ingewikkelde problemen op een eenvoudige manier in beweging. Ze kunnen ingezet worden om het pedagogische project van de school uit te werken, plannen op voorhand te toetsen, of de organisatie van de school te optimaliseren. Ze nemen de  druk van de ketel. Ze zijn inzetbaar voor teams met een sterk lerend vermogen. 
Ik maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Bij de opstellingen met de 7 stralen wordt de werking van de verschillende bewustzijnsniveaus geïntegreerd in een verhelderend proces. De eenvoud ervan brengt evenwicht in dynamieken die voor ons eerst onbewust waren. Op een zachte manier maakt ze onze plek duidelijk, neutraliseert ze oude conflicten. Die inzichten geven ons een gigantisch voordeel in onze omgang met de betrokken personen. We vermijden erdoor valkuilen waar we anders achteloos zouden instappen. Een win win voor alle partijen.
Ik kies voor groei en neem deel aan de opstellingen met de 7 stralen
Pedagogische coaching met een spiegelend effect voor persoonlijke groei. Het is een investering in jezelf die de kwaliteit van je lesgeven en de klasgroep doet groeien.
Bij een pedagogische coaching kan je terecht voor alle vragen die te maken hebben met je functioneren op school. Het is een investering in jezelf die nooit verloren is en die je op een gemakkelijkere manier voor de klas doet staan. Je leert anders omgaan met de uitdagingen die zich voordoen. Een stevige basis voor elke leerkracht is een must.
Ik maak een afspraak voor een pedagogische coaching
Online event: Tijdens de Soul Alignments maken we op een meditatieve manier verbinding met onze aarding en ons zielenbewustzijn zodat verbinding, rust, evenwicht en vertrouwen een feit worden. We bieden hiermee een antwoord op de grote nood die vele mensen nu in hun leven ervaren. Laten we dit met velen samen creëren.

 

Ik neem deel aan de Soul Alignments. Info en inschrijving.
Inspirerend blogartikel

Dankjewel

Beste lezers,

Dank je wel om deze inspiratiemail door te nemen. Velen onder jullie hebben al kunnen genieten van mijn werk en hebben zich de inzichten eigen gemaakt en geïntegreerd in je leven en je werk. Dank je wel om ambassadeur te zijn van mijn werk en er met zoveel mogelijk mensen over te praten of de inspiratiemail te delen. Hoe meer mensen ontwaken, hoe bewuster we op deze mooie planeet aarde kunnen samen-leven.

Met levenslustige groet

Hilde Van Bulck

Global Living in Awareness

'Awareness is now'


Global

Hoe kun je als individu bijdragen aan een krachtige en liefdevolle wereld? Door elke stap die we zetten in het ontwikkelen van ons innerlijk leiderschap inspireren we onze omgeving. De resultaten ervan inspireren weer anderen die het op hun beurt verder verspreiden in hun familie, bij hun vrienden en hun professionele contacten. Scholen, organisaties en bedrijven hebben de mogelijkheid om ‘bewust aanwezig zijn’ op grote schaal te verspreiden. Heel de wereld wordt erdoor geïnspireerd. We streven naar een collectief bewustzijn waarin alle aspecten van het leven als belangrijke waarden centraal staan. Dit vraagt (wereld)leiders die bereid zijn om de collectieve ontplooiing van hun bevolking te stimuleren en de samenleving harmonisch te heroriënteren vanuit eenheidsbewustzijn.
 

Living

Streven naar de perfecte work-life balance is niet meer aan de orde. We zijn vooral op zoek naar een kwaliteitsvol en vreugdevol leven dat ons een diepe voldoening geeft op alle vlakken en ruimte geeft aan onze diepere missie.
 

Awareness

We gaan opnieuw de verbinding aan met onze onze essentie en ons authentieke zelf. Vanuit onze bewuste aanwezigheid geven we uitdrukking aan onze levensmissie. We doen dit niet alleen. Op grote schaal worden we wakker. Ontwaken en bewustzijn gaan hand in hand en dragen bij aan een leefbaardere en liefdevollere wereld voor iedereen. We geven dit als een geschenk door aan de volgende generaties.
Website
Email
LinkedIn
Facebook
Instagram
Medium
YouTube
Copyright © 2022 Hilde Van Bulck - Samtati BV, Alle rechten voorbehouden.
Dit is de inspiratiemail van Hilde Van Bulck - www.hildevanbulck.com


Terug naar de inhoud