Jaaropleiding:"Angel Light Intuition" en "Angel Light Reader® en Teacher" - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Jaaropleiding:"Angel Light Intuition" en "Angel Light Reader® en Teacher"

Juli > week 28
Naamloos 1
  

Lieve Mensen,

 

Deze opleiding heeft als doel je te herinneren aan je eigen communicatiegaven met de Engelen en Meesters van het Licht en de nog eventuele blokkaden te helen. Na deze opleiding kan je ook zelf readings in privésessies aanbieden of meditatie avonden en workshops organiseren. Daarom gaan we ook vaak praktisch oefenen in het geven van readings en in het leiden van meditaties. De opleiding bestaat uit vijf modules van telkens vier dagen. De eerste drie modules (Angel Light Intuition) zijn diepgaande basismodules, waarin we ons weer bewust worden van onze eigen energie en onze eigen channel kanalen. We leren deze ook bewust terug te gebruiken en we bespreken hoe we in onze kracht en energetisch evenwicht kunnen blijven in ons dagelijks leven. In deze drie modules is het doel jouw eigen verbinding met je hart, je ziel, je hogere zelf en met je begeleiding te helen en te versterken. We brengen in deze modules vooral heling in persoonlijke en groepsthema´s.

In de modules vier en vijf gaan we onze channel kennis nog verbreden en gaan we leren hoe we deze mogen in dienst stellen voor derden.  Tijdens deze modules geven we veel aandacht en tijd aan het opbouwen van reading ervaring

We leren in deze modules ook hoe we meditatie avonden of workshops kunnen vormgeven en leiden. We leren ook het channelen van de thema´s van de groep en we gaan praktisch oefenen in het geven van meditaties.

De eerste drie modules zijn ook afzonderlijk te boeken voor mensen die zich vooral willen verdiepen in hun eigen channel ervaring en persoonlijke heling willen brengen.

Op vrijdag  25 augustus 2017 zal er een informatieavond plaatsvinden in de Parklaan 17 te 3550 Heusden-Zolder. Tijdens deze avond bespreken we de opleiding nog dieper en kunnen er ook vragen gesteld worden. Deze avond begint om 19.30 uur. Gelieve zich even in te schrijven via info@cindyvannoppen.be

De data voor de opleiding “Angel Light Intuition” zijn:

 

Donderdag 28 september tot en met zondag 1 oktober 2017.

Donderdag 16 november tot en met zondag 19 november 2017.

Donderdag 11 januari tot en met zondag 14 januari 2018.

 

 

De data voor de opleiding “Angel Light Reader en Teacher” zijn:

 

Donderdag 8 maart tot en met zondag 11 maart 2018.

Donderdag 24 mei tot en met zondag 27 mei 2018.

 

We beginnen donderdag om 14 uur tot 18 uur. Op vrijdag en zaterdag beginnen we om 9.30 uur tot 17 uur en op zondag beginnen we om 9.30 uur tot 16 uur. We nemen ons op al deze dagen één uur middagpauze. Je mag je eigen lunch mee brengen.  In de namiddag maken we een korte koffie- en theepauze met een stukje taart.

 

 

De lessen zullen plaatsvinden in de Parklaan 17 te 3550 Heusden-Zolder.

 

 

De deelnameprijs per weekend bedraagt 360 Euro incl.  syllabus, water, koffie, thee en koekjes. Dit mag cash bij het begin van elk weekend meegebracht worden.

 

Als je er tijdens de informatie avond niet bij kan zijn maar toch graag meer informatie zou willen ontvangen kan je me ook een mail sturen via info@cindyvannoppen.be

 

Iedereen is van harte Welkom,

 

Met Liefde,

Cindy Vannoppen

 

Voor meer informatie zie : www.cindyvannoppen.be

 

Terug naar de inhoud