Je bent nooit te oud om je droom te leven. Schrijf nu jouw verhaal! - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Je bent nooit te oud om je droom te leven. Schrijf nu jouw verhaal!

Juli 2018 > Week 29
Naamloos 1

De énige Inspirerende Schrijfweek van Geert Kimpen dit jaar

Droom jij van je eigen boek?

DE ENIGE SCHRIJFWEEK DIE WIJ IN 2018 ORGANISEREN.

MET GEERT KIMPEN & MICHELLE SHANTI

En… omdat het een jubileum-week is; trakteren wij;

25 % goedkoper dan normaal!

Magische herfstschrijfweek in Beldibi

Van zaterdag 3 november tot en met zaterdag 10 november 2018.

 

Deze Schrijfweek vindt plaats in het luxe Paloma Foresta Resort in Beldibi. Het hotel is gelegen aan het gouden zandstrand aan de Turquoise blauwe Mediterrane zee (met nog heerlijke watertemperatuur in oktober), aan de zoom van het mooie Taurus Gebergte (prachtige gelegenheid voor een mooie wandeling).

Wij bieden je een topprogramma aan, waarin je ingewijd wordt in alle aspecten die te maken hebben met het schrijven van een boek, en je wordt persoonlijk door ons gecoacht over jouw schrijfplan.

Volg de workshops waar jij juist nu behoefte aan hebt. Bespreek jouw boek met je persoonlijke schrijfcoaches. Samen met auteur Geert Kimpen (uitgeroepen door blad Schrijven als meest Inspirerende Schrijfcoach van de Nederlanden),  uitgever Michelle Shanti en hun team ontwikkel jij je idee, hoe pril of vaag misschien nog ook, tot een concreet boekplan.

Op het eind van de week weet jij precies hoe je jouw boekplan moet aanpakken, wat je te doen staat, in welke vorm en stijl je jouw boek gaat schrijven, hoeveel tijd het je gaat kosten, hoe je een uitgever kunt vinden, en hoe je het publiek bereikt dat in jouw boek geïnteresseerd is.

Laat je inspireren, zodat jouw boek weer anderen gaat inspireren.

De meest complete, concrete en efficiënte Schrijfweek in het Nederlandstalig gebied.

Deze week bespaart je jaren tijd, omdat je niet in je eentje het wiel opnieuw hoeft uit te vinden.

Schrijf je nu in!

 

 

Wil jij een spannend, mooi, ontroerend, persoonlijk of inspirerend verhaal vertellen? Jouw werkboek of inspirerende roman? Jouw levensverhaal,  jouw managementboek of kinderboek? Jouw dichtbundel, jouw stappenplan? Het boek dat jouw coaching praktijk op de kaart zet? Loop je al lang met een idee rond? Voel je dat dit het moment is om aan de slag te gaan?

Laat je dan nu inspireren door bestsellerauteur Geert Kimpen & topuitgever Michelle Shanti die een week lang jouw persoonlijke schrijfcoach zijn in een paradijselijk resort aan de Turkse Zuidkust.

 

 

Wees Welkom

"Ik nam deel omdat ik graag schrijf, zonder meer ambitie. Dat mijn verhalenbundel er gekomen is en nu in de winkels ligt, vond in de schrijfweek de nodige 'vonk'. Misschien was de lont er al, maar het vuur kreeg ik van jullie. Een team dat mij met hun gedrevenheid heeft 'besmet'. En ook die van de overige deelnemers, één voor één fijne, enthousiaste mensen. Daarom aan alle twijfelaars, om welke reden ook, niet aarzelen: doen! Blij en dankbaar."

- Leen

"Ik moet nog zo vaak denken aan de schrijfweek. Een geweldige ervaring! De opbouw van de cursus is gewoonweg een beauty! Jullie stimulerende attitude is enorm. Onderschat niet wat jullie mensen meegeven in het leven en wat wel van grootste waarde is : echtheid!”

 – Mark

"Geert & zijn team zijn onverbiddelijk en heel professioneel bezig om je alle ins & outs van het schrijvers vak bij te brengen. Dat doen ze net zo gepassioneerd als het schrijven zelf en werkelijk waar; ik heb ze geen enkel moment chagrijnig, geagiteerd of onverschillig gezien”

 – Marije

Deze jubileumweek is 25 % goedkoper dan de standaardtarieven van de Inspirerende Schrijfweek. Laat deze unieke kans niet voorbij gaan!

 

 

Terug naar de inhoud