Jouw boek, nog deze zomer? Het kan. Reserveer één van de allerlaatste plaatsen voor de Inspirerende Zomerschrijfweek! - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Jouw boek, nog deze zomer? Het kan. Reserveer één van de allerlaatste plaatsen voor de Inspirerende Zomerschrijfweek!

Mei 2017 > week 19
Naamloos 2

De Magische Zomerschrijfweek

Van Geert Kimpen, in Katharenland.

Van zaterdag 22 juli tot en met zaterdag 29 juli 2017

Heb jij een ontzettend verlangen om jouw boek nu niet alleen te schrijven, maar ook gepubliceerd te zien?

Heb je alleen nog de handvaten nodig van professionals die jouw helpen om jouw boek op papier te krijgen en je leren hoe je jouw boek gepubliceerd krijgt?

De Inspirerende Schrijfweek van Geert Kimpen geeft jou alle insider informatie die je nodig hebt in meer dan 20 workshops, 4 persoonlijke coaching gesprekken en tal van inspirerende ontmoetingen die het onmogelijk maken om jouw boek niét te schrijven.

Voor Belgische ondernemers is er 40 % KMO subsidie mogelijk!
 

 

"Mijn grote inspiratiebron: de Schrijfweek van Geert Kimpen. Wat jullie in deze week mogelijk hebben gemaakt, staat gegrift in mijn hart. De passie en liefde waarmee jullie het schrijversvak doorgeven, heb ik in iedere vezel gevoeld"

- Hannah Cuppen, Liefdesbang

(Beste spirituele boek 2014)
 

Verzeker je nu van een plaats op de week die jouw leven verandert.

Hoe zou jij je voelen als jouw boek niet langer een droom was?
 

"Dit is de schrijfweek die we zelf wilden volgen..."

Van zaterdag 22 juli tot en met zaterdag 29 juli 2017 –
De Magische Zomerschrijfweek van Geert Kimpen

De Schrijfweken van Geert Kimpen zijn een ongekend succes. Steeds meer boeken van deelnemers bereiken hun voltooiing en verschijnen. Mensen die er jaren van droomden om een boek te schrijven, en nu eindelijk de tools in handen kregen om het daardwerkelijk te gaan doen.

Wat is de sleutel van dit succes?

Geert: Als je een kast wilt leren timmeren, moet in je in de leer bij een timmerman. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij vanuit onze praktijk precies dát meegeven wat je moet weten, en je behoeden voor de valkuilen waar we zelf in gestapt zijn. Wij delen al onze geheimen en ons vakmanschap omdat we als geen ander het verlangen kennen om je verhaal op papier te krijgen om anderen er mee te inspireren.  

Wij delen onze passie voor boeken, en weten als geen ander dat zo'n omvangrijk project alleen slaagt met enthousiasme en passie.

 Wij denken met iedere deelnemer mee tot er een concreet plan op papier staat, dat ze vleugels geeft en een heilig vuur en geloof om het te gaan doen.

We laten onze deelnemers ook niet los na de Schrijfweek. We volgen hun boekproject, met alle ups en downs tot het er is. Zelf het uitgeefproces begeleiden we helemaal. Wanneer we dan weer op een boekpresentatie staan van één van onze deelnemers, voelen we ons net zo trots als ouders op onze schrijvers.

Wil je ook deze unieke en levens veranderende Schrijfweek meemaken. Er staat weer een inspirerende schrijfweek gepland op het prachtige landgoed Terra Nova, met zicht op de Pyreneeën, van 22 tot en met 29 juli.

Wil je alleen komen zonder het volledige programma te volgen? Dan kan je de Schrijfretraite volgen. Een week lang in alle rust gebruik maken van je kamer om aan je boek te werken, verwend worden door ons culinaire team, uitwisselen met collega schrijvers wanneer jij zin hebt, en deelnemen aan 5 door jouw uitgekozen workshops en vrijblijvend aan een beperkt aantal groepsactiviteiten.

http://mailman.geertkimpen.com/open.php?M=10735&L=2&N=353&F=H&image=.jpg

De Magische, Inspirerende Zomerschrijfweek
van Geert Kimpen -

Van zaterdag 22 juli
tot en met zaterdag 29 juli 2017


Na het volgen van onze Schrijfweek publiceerden reeds meer dan 300 deelnemers hun boek...
na deze week heb je geen excuses meer!

----------------------------------------------------------

Inspirerende schrijfweek op het prachtige landgoed Terra Nova, met zicht op de Pyreneeën.

Met bestsellerauteur Geert Kimpen

De meest complete Schrijfweek in het Nederlandstalig gebied. De mooiste weg naar jouw boek in de boekhandel in 2016!

Deze Schrijfweek vindt plaats op een prachtig landgoed in Zuid Frankrijk, Terra Nova, met een adembenemende omgeving, een prachtig zwembad en sauna.

Wij bieden je een topprogramma aan, waarin je ingewijd wordt in alle aspecten die te maken hebben met het schrijven van een boek, en je wordt persoonlijk door ons gecoacht over jouw schrijfplan.

Volg de workshops waar jij juist nu behoefte aan hebt. Bespreek jouw boek met je persoonlijke schrijfcoaches.

Schrijf je nu in!

Uitgeroepen tot Meest Inspirerende Schrijfweek, door tijdschrift Schrijven!

 

 

 

PS Heb jij "Stap voor Stap van wens naar werkelijkheid" al gelezen? Nu in een nieuwe uitgave!

 

 

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu