Jouw transformatie zichtbaar en voelbaar. Systemische opleidingen en coaching 2018-2019 - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Jouw transformatie zichtbaar en voelbaar. Systemische opleidingen en coaching 2018-2019

Augustus > Week 32
Jouw transformatie zichtbaar en voelbaar. Systemische opleidingen en coaching 2018-2019
Inspiratiemail van The New Life Experience
Wordt deze email niet correct weergegeven? Bekijk hem online

The New Life Experience daagt je uit om het hoogste collectieve bewustzijnspotentieel in de nieuwe wereld te leven. Alles wat je nodig hebt is al aanwezig.


The New Life Experience is een creatie van Hilde Van Bulck

Jouw transformatie zichtbaar en voelbaar. Systemische opleidingen en coaching 2018-2019

Augustus 2018 door Hilde Van Bulck
Beste lezer,

Systemische fenomenologie of kortweg systemische opstellingen zijn niet meer weg te denken als je een serieuze transformatie of groei in gang wil zetten, je een bredere kijk wil ontwikkelen op de huidige situatie of je genoeg hebt van een bepaalde problematiek die de werking steeds opnieuw komt verstoren. Opstellingen kunnen ingezet worden op alle terreinen waar een nieuw inzicht of groei nodig is. De eerste opstellingenbeurs voor Vlaanderen en Nederland vorig jaar in Gent bewees de grote belangstelling voor deze werkwijze. Het was van de eerste keer een schot in de roos. De opkomst was groot en er was vraag naar meer. Verder lees je meer over de tweede versie op 11 november in Gent. 
Het succes van het opstellingenwerk hoeft eigenlijk niet te verbazen. Zelfs als je de achtergrond en de werking van opstellingen niet kent of niet volledig begrijpt, zie en ervaar je zelf het resultaat. Je kent wel het lastige en zware gevoel alsof je iets meesleept waar je geen vat kunt op krijgen. Na een opstelling voelt het alsof het rugzakje dat je droeg, is leeg gemaakt. Je voelt jezelf lichter, vrijer, opener en wat ik heel dikwijls hoor: opgeluchter. Stel je deze gevoelens maar eens voor. Een last die van je afvalt en de vrijheid die in de plaats komt. En niet enkel direct na de opstelling, maar de effecten ontvouwen zich verder tijdens de weken en maanden die erop volgen. Je zou ze niet kunnen verzinnen, maar ze tonen zich wel. Diegenen die het ervaren hebben, vertellen het verder. Zo gaat het. Een advies vanuit persoonlijke beleving. Je wordt nieuwsgierig, maar vooral wil je dat opgelucht gevoel ervaren en de nieuwe inzichten meenemen in je persoonlijk en professioneel leven. Het is een investering die het verwachte rendement overtreft.
In het aanbod hieronder vind je mogelijkheden om jezelf te verdiepen, je thema's aan te pakken, en nieuwe wegen leren te bewandelen, want wat we vooral leren vanuit de opstellingen is, 

VOLG JE VOETEN, WANT ZIJ WETEN DE WEG

Hartelijke groet

Hilde Van Bulck 

 
INHOUD

1. Jaaropleiding familieopstellingen voor
                ondernemers
                iedereen die interesse heeft
                onderwijsprofessionals
                coaches, opvoeders, enz...
2. Ervaar de beweging in jezelf en in je leven
3. Transformerende impulsen in onderwijs
4. Individuele familieopstelling
5. Creatief met opstellingen. Tweede opstellingendag voor Vlaanderen en Nederland
6. Schakel een bevlogen spreker in
Wie kwaliteitsvolle opstellingen heeft meegemaakt, heeft geen woorden meer nodig om overtuigd te zijn van hun nut.
De opstellingen van Hilde Van Bulck onderscheiden zich door een respectvolle benadering, een verfijnde afwerking, een accurate waarneming op het juiste moment en een diepgaande integratie.
Zelf meedoen en de effecten lijfelijk ondervinden, is de meest transformerende ervaring die je kunt meemaken.
Of je een goede band hebt met je familieleden of niet, of je ze kent of niet, feit is dat je een schakel bent in de lange lijn van voorouders en voor de kinderen die na jou komen. De geschiedenis en de emotionele beleving van de leden uit je stamboom hebben een grotere invloed dan je op het eerste zicht zou denken. De verbondenheid of juist het gemis eraan ... Meer lezen
Voor... zelfstandigen en ondernemers
                                 iedereen die een diepgaande interesse heeft
onderwijsprofessionals
       coaches, opvoeders, enz...
Start op 6 en 7 oktober 2018
Een jaaropleiding is een hele investering in tijd, engagement en centen. Neem zeker contact op als je eerst een persoonlijk gesprek wenst over dit traject. 
Meer info en inschrijven voor dit transformatietraject

Familie(opstellingen) - Ervaar de beweging in jezelf en in je leven 
We bekijken prangende vragen van deelnemers. Door de kwaliteitsvolle representanten en het immer groeiende werk creëren we helderheid daar waar er eerst blinde vlekken waren. De ademhaling schiet opnieuw in gang en je diepe vreugde schiet tegelijkertijd de hoogte in.

Ook zonder ervaring ben je welkom. Je wordt meegenomen door de groep in de verbazende werking van opstellingen.  Meer info

De rol van de representant tijdens een opstelling is van een onschatbare waarde voor de opstelling, maar ook voor de representant zelf. Het is een ervaring die je verbindt met verhelderende inzichten en met een groeiend zelfvertrouwen.
zondag 2 september 2018: De reis van je leven
zondag 11 november 2018: Opstellingsdag Gent
zondag 25 november 2018: Stap uit je kopieergedrag

Voor volgende data tot en met mei 2019 zie website
Meer info en inschrijven voor de opstellingendagen
Transformerende impulsen in onderwijs
(R)evolutie in het onderwijs! Nieuwe trend. Lees verder! Wat er nu gebeurt is een werkelijke ommekeer! Een nieuwe trend dient zich aan. Wat vijf jaar geleden ondenkbaar was, is nu werkelijkheid aan het worden in steeds meer scholen. Toen ik vijf geleden in de scholen waar ik een lezing of een workshop gaf vroeg wie er al over onderwijsopstellingen of educatieve opstellingen had gehoord, kreeg ik meestal vragende blikken als antwoord. Als ik er nu naar vraag... Lees verder
Wat zijn onderwijsopstellingen of educatieve opstellingen? Voor wie kun je ze inzetten? Wat beogen ze?
Wat zijn onderwijsopstellingen of educatieve opstellingen? Deelnemers vertellen hun ervaring.
zaterdag 20 oktober 2018 - Borsbeek
woensdag 30 januari 2018 - Affligem
Meer info en inschrijven voor transformerende impulsen in onderwijs

Individuele familieopstelling 
Misschien vind je je thema te intiem of te delicaat en kies je eerst voor volledige privacy. Een individuele opstelling is een waardig alternatief. Je neemt zelf deel aan je eigen opstelling. Via vragen, kleine aanpassingen en oplossende zinnen toont zich wat voordien niet waarneembaar  was. Het einde kondigt zich aan als de ademhaling verdiept en een diepe rust wordt ervaren. Voor een individuele opstelling is enige bekwaamheid in lichamelijk voelen en waarnemen nodig.

Meer info en inschrijven voor een individuele opstelling
Creatief met opstellingen - Tweede opstellingendag voor Vlaanderen en Nederland.

Na het daverende succes van onze eerste opstellingsbeurs vorig jaar, stellen we je graag de tweede editie van de meest inspirerende opstellingsdag van Vlaanderen en Nederland voor.
Sleutelwoorden voor deze dag: verbinding, ontmoeten, persoonlijke ontwikkeling, inspiratie, nieuwe stijlen, nieuwe ideëen, netwerken, ...
Maak kennis met de experten uit Vlaanderen en Nederland. Ze delen hun ervaring en hun kennis.
 

Ik geef die dag een lezing en een workshop voor onderwijs, opvoeding en coaching waar je kunt aan deelnemen. 
LEZING: TRANSFORMERENDE IMPULSEN VOOR ONDERWIJS
Onderwijsopstellingen, hét antwoord op hedendaagse uitdagingen voor scholen!

Hoe win je tijd tijdens de les en de vergaderingen om zo meer aandacht aan de leerlingen te geven? Hoe pak je leerproblemen, schoolverzuim en pesten aan zodat ze naar een oplossing leiden? Hoe wakker je de leergoesting van leerlingen en het engagement van leerkrachten aan? Hoe vinden ouders, leerlingen en school de juiste plaats ten opzichte van elkaar? Drie eenvoudige principes dragen bij aan de kernopdracht van onderwijs. Maak kennis met de ontwapenende leer-kracht van onderwijsopstellingen. Ook interessant voor ouders.
 
WORKSHOP: BEWEGINGSIMPULSEN VOOR ONDERWIJS
Hoe drie eenvoudige principes beweging brengen in onderwijs
 
Geloof niet alleen wat je hoort vertellen. Kom zelf van dichtbij een onderwijsopstelling meemaken. Het is een ervaring die je blik verruimt en zorgt voor beweging en herstel. Ze is een doeltreffend beleidsmiddel waardoor je krachtiger in je functie staat, leren gemakkelijker wordt, schoolprestaties stijgen en de samenwerking verbetert. Opstellingen zijn een waardevolle aanvulling op je deskundigheid als directie of leerkracht. Ook interessant voor ouders.

zondag 11 november 2018
In hartje Gent

Een opstellingendag met bezieling
Meer info en inschrijven voor de opstellingendag in Gent
Schakel een bevlogen spreker in
  • Voor je organisatie, school of bedrijf
  • Laat je team kennis maken met de transformerende en vrijmakende effecten van systemische opstellingen.
  • Organiseer een demo-dag
Maak vrijblijvend een afspraak voor een verkennend gesprek
Beste lezer,
Dank je wel om deze inspiratiemail door te nemen. Dank je wel om hem te delen met je medemens. Dank je wel om jouw steentje bij te dragen aan een bewuste wereld.  
Met levenslustige groet
Hilde Van Bulck

 
Expert in THE NEW LIFE EXPERIENCE
Spreker, Opsteller, Transformator,
Onderwijsexpert, Auteur, Lichtwerker
Auteur van 'De eigenwijze kikker'
en van 'De nacht van ons leven'

info@the-new-life-experience.com
www.the-new-life-experience.com

015 31 54 81
0493 247 547
The New Life Experience is een creatie van Hilde Van Bulck & Samtati BVBA
Click here to forward this email to a friend

Copyright © 2018 Samtati BVBA - The New Life Experience, All rights reserved.
Dit is de inspiratiemail van The New Life Experience - www.the-new-life-experience.com

Terug naar de inhoud