Laat 2018 het jaar van jouw boek worden. Laat ons je helpen. - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Laat 2018 het jaar van jouw boek worden. Laat ons je helpen.

November 2017 > Week 47

 

  Van 28 december tot en met 4 januari.

Hier meer informatie.

De hele wereld staat stil tijdens de Oud & Nieuw week. Zoek de stilte in jezelf op om jouw verhaal te vertellen.

Hier meer informatie.

Geen zorgen dit jaar waar je naar toe moet met Oud & Nieuw. Vier het nieuwe jaar in Moelingen met een prachtig feest.

Hier meer informatie.

 

 

 

 

 

Soms moet je gewoon die eerste stap zetten, wanneer je een grote droom wilt realiseren.
 
 Klik hier om de email in uw browser te lezen

 

DROOM JIJ VAN JE EIGEN BOEK?

Stel het niet langer uit!

Geert Kimpen: “Wat is er mooier dan je eigen droom te mogen doorgeven? Reeds van toen ik een klein jongetje was, droomde ik ervan om schrijver te worden. Het duurde 40 jaar vooraleer ik het durfde en kon. Vanaf de eerste dag dat ik schrijver werd, ontving ik mailtjes van mensen die dezelfde droom hadden. Of ik hun boek wilde lezen, of ik advies wou geven, of ik met hen wou sparren.

Ik besloot me er niet met een gemakkelijk antwoord vanaf te maken, omdat ik wist hoe fundamenteel zo'n schrijfverlangen is. Ik maakte een programma waarin ik alle tools die voor mij essentieel geweest waren om een boek te kúnnen schrijven, in één week samenbracht. Ik stelde een team samen van vakmensen die samen met mij het ambacht van het boek schrijven, zouden aanleren.

Vijf jaar geleden gaf ik de eerste. Nu ben ik 29 intensieve en onvergetelijke weken verder en leerde ik 800 bijzondere mensen kennen die me vertrouwden om me hun verhaal verder te laten helpen. Meer dan 200 publiceerden inmiddels hun boek, en minstens zo veel, zijn een flink eind op weg.

Nu, na een echtscheiding en een moeilijke tijd, heb ik mijn geloof in de liefde hervonden bij Michelle Shanti en voel ik weer intens mijn eigen schrijfverlangen.  In januari ga ik weer zelf doen, wat ik steeds opnieuw aan mijn deelnemers herhaalde; schrijf, schrijf, schrijf!

Maar niet vooraleer nog één knallende Oud en Nieuw Schrijfweek te geven in Moelingen.

Er zijn nog plaatsen. U kan nog inschrijven.

Maar wees gewaarschuwd; na deze schrijfweek heeft u geen smoesjes meer om uw boek niet te schrijven.

...

…Stel je voor…

je droomt van een boek. Je wilt een mooi, ontroerend, spannend, persoonlijk of inspirerend verhaal vertellen. Wij geven jou de sleutel. Stap de Schrijfweek binnen en begin met het verwezenlijken van jouw grote droom.
Laat je inspireren door bestsellerauteur Geert Kimpen en zijn team die een week lang jouw persoonlijke schrijfcoach zijn in een adembenemende omgeving in het prachtige dorpje Moelingen op de Belgische – Nederlandse grens bij Maastricht.

Vier een sprookjesachtige Oudjaarsavond met mensen die dezelfde dromen hebben. Beleef een magisch ritueel. Geniet van een culinair diner. Klink met elkaar op een nieuw begin. Volg de workshops waar jij juist nu behoefte aan hebt. Bespreek jouw boek met je persoonlijke schrijfcoaches.
Dit is meer dan ooit jouw moment.
Omdat jouw verhaal het waard is om verteld te worden.

Welkom op de Oud en Nieuw Schrijfweek!
Al meer dan 200 boeken van onze deelnemers zijn inmiddels gepubliceerd, en net zoveel worden de komende tijd gepubliceerd!
De Schrijfweek is jouw grootste kans op succes, om je droom nu eindelijk waar te maken.
Boek nu!

  

 

 

 

 

 

 

Met hartelijke groet,

 

Geert Kimpen,

 

namens www.geertkimpen.com

 

PS Koop nu de Schrijfkalender 2018. Elke dag een Schrijftip zodat jij je boek in 2018 schrijft. Bestel hem hier: http://bit.ly/2vEoUux

 

 

 

Terug naar de inhoud