Leer schrijven vanuit je hart met Michelle Shanti - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Leer schrijven vanuit je hart met Michelle Shanti

Juli 2018 > Week 27
Naamloos 1

 

Wanneer ik de training ‘Schrijven vanuit je hart’ geef, heeft minstens twee derde van de deelnemers aan het eind van de training gehuild. Diep en intens vanuit de tenen of bijna onhoorbaar met een verdwaalde traan op de wang. Eigenlijk is dat heel mooi, in contact komen met je hart maakt het hart zacht waardoor je je kwetsbaar durft op te stellen en je je niet meer schaamt voor bepaalde emoties die zich aandienen. Juist in die emoties en in het uiten ervan kun je tijdens het schrijven meer tot de essentie komen.

Leven én schrijven vanuit het hart is gewoon echt mijn ding. Onder de Turkse zon schreef ik een maand geleden een artikel over dit onderwerp, dat is inmiddels goedgekeurd en zal in augustus in het Schrijven Magazine geplaatst worden. Zo blij mee!

In november geef ik de training 'Schrijven vanuit je hart' weer op de Schrijfweek van Geert Kimpen en zijn team in Turkije. Ik kijk er enorm naar uit om samen met Geert en alle andere fijne medewerkers weer een mooie week neer te zetten. En als ik hem nu eens lief aankijk kunnen we er vast nog wel een paar dagen achter plakken. Lekker samen vakantie vieren na een ongetwijfeld weer magische en inspirerende Schrijfweek. Wil jij ook mee? Neem dan eens een kijkje op Geerts' Schrijfweekpagina

Liefs, Michelle

INSPIRERENDE
HERFST SCHRIJFWEEK

van zaterdag 3 tot en met zaterdag 10 november 2018 aan de Turkse Zuidkust

Droom jij van je eigen boek? Wil jij een spannend, mooi, ontroerend, persoonlijk of inspirerend verhaal vertellen? Loop je al lang met een idee rond? Voel je dat dit het moment is om aan de slag te gaan?

Laat je dan nu inspireren door bestsellerauteur Geert Kimpen & zijn inspirerende team die een week lang jouw persoonlijke schrijfcoach zijn.

"Mijn grote inspiratiebron: de Schrijfweek van Geert Kimpen en zijn team. Wat jullie in deze week mogelijk hebben gemaakt, staat gegrift in mijn hart. De passie en liefde waarmee jullie het schrijversvak doorgeven, heb ik in iedere vezel gevoeld" 
Hannah Cuppen, Liefdesbang (Beste spirituele boek 2014)
 
Samen met Geert en zijn team ontwikkel jij je idee, hoe pril of vaag misschien nog ook, tot een concreet boekplan.
Op het eind van de week weet jij precies hoe je jouw boekplan moet aanpakken, wat je te doen staat, in welke vorm en stijl je jouw boek gaat schrijven, hoeveel tijd het je gaat kosten, hoe je een uitgever kunt vinden, en hoe je het publiek bereikt dat in jouw boek geïnteresseerd is. 
Woon een week lang in een luxueus hotel omringd door een enorme privé tuin. Trek je terug op je sfeervolle kamer om aan je boek te werken.
Laat je inspireren, zodat jouw boek weer anderen gaat inspireren. 
De meest complete, concrete en efficiënte Schrijfweek in het Nederlandstalig gebied.
Deze week bespaart je jaren tijd, omdat je niet in je eentje het wiel opnieuw hoeft uit te vinden.

Schrijf je nu in!

 

 

"Ik nam deel omdat ik graag schrijf, zonder meer ambitie. Dat mijn verhalenbundel er gekomen is en nu in de winkels ligt, vond in de schrijfweek de nodige 'vonk'. Misschien was de lont er al, maar het vuur kreeg ik van jullie. Een team dat mij met hun gedrevenheid heeft 'besmet'. En ook die van de overige deelnemers, één voor één fijne, enthousiaste mensen. Daarom aan alle twijfelaars, om welke reden ook, niet aarzelen: doen! Blij en dankbaar."
- Leen

"Ik moet nog zo vaak denken aan de schrijfweek. Een geweldige ervaring! De opbouw van de cursus is gewoonweg een beauty! Jullie stimulerende attitude is enorm. Onderschat niet wat jullie mensen meegeven in het leven en wat wel van grootste waarde is : echtheid!”
– Mark

"Geert & zijn team team zijn onverbiddelijk en heel professioneel bezig om je alle ins & outs van het schrijvers vak bij te brengen. Dat doen ze net zo gepassioneerd als het schrijven zelf en werkelijk waar; ik heb ze geen enkel moment chagrijnig, geagiteerd of onverschillig gezien..” 
– Marije

Wij hebben de week gecreëerd die we zelf hadden willen volgen, toen wij er nog van droomden om schrijver te worden.

Wees Welkom

 

 

 

 

 

Geert Kimpen

 

 

Terug naar de inhoud