Lente komt er aan vol groeimomenten + extra lezing Pamela Kribbe - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Lente komt er aan vol groeimomenten + extra lezing Pamela Kribbe

Maart 2020 > Week 11
nieuwsbrief 14 maart
View this email in your browser
ATMA - Ruimte voor kracht, inzicht en verbinding
Eikenlaan 24, 9070 Destelbergen (bij Gent), België
atmabhakti.be
Schrijf je in op onze nieuwsbrief om niets te missen.

Lezing op 18 april 2020 door Pamela Kribbe - Destelbergen (nabij Gent) – 14u-17u over 'het integreren van je mannelijke energie'
 

Ieder van ons, man of vrouw, beschikt over zowel mannelijke als vrouwelijke energie. Vanuit het perspectief van de ziel, jouw ziel, zijn je mannelijke en vrouwelijke energie als twee vleugels die je beide nodig hebt om te kunnen vliegen, navigeren, creëren.

Veel hooggevoelige, empathische, spirituele mensen, zowel mannen als vrouwen, hebben er moeite mee hun mannelijke energie te integreren. Dit uit zich als niet goed geaard zijn, grenzeloos geven of meevoelen, moeite om bij jezelf te blijven en je eigen richting te bepalen. De ik-gerichte krachten, die zorgen voor begrenzing, focus en ruimte voor je eigen levensdoelen, raken versluierd door een overmaat aan gerichtheid op ‘de ander’.

Het integreren van je mannelijke energie is van enorm belang om je ziel tot uitdrukking te brengen. Om je oorspronkelijke, unieke kwaliteiten neer te zetten in deze wereld, is het nodig je kracht, ruimte en autonomie te hervinden.

Wanneer je je bevindt in de overgang van een ego-gebaseerd naar een hartgedragen bewustzijn, is het ontwikkelen van kracht, ruimte en autonomie essentieel, aangezien je je losmaakt van oude collectieve denkgewoontes over schuld, zonde, jezelf aanpassen en klein houden. Het losbreken van op angst gebaseerde denk - en leefpatronen vraagt om het ontwikkelen van de hogere mannelijke energie in jezelf; helderheid, zelfbewustzijn, onafhankelijkheid. Zeker in lichtwerkers is de noodzaak van een wedergeboorte van de mannelijke energie urgent. In hen is de vrouwelijke energie van het hart vaak al overvloedig aanwezig; om zichzelf en hun zielsmissie te verwerkelijken hebben ze het in deze tijd vooral nodig de vleugel van hun mannelijke energie uit te slaan.

In de lezing op 18 april zal Pamela Kribbe een boodschap channelen over dit thema, ingeleid door Gerrit Gielen die een geleide meditatie aanbiedt. Na de pauze is er ruim gelegenheid voor vragen en antwoorden.

Bijdrage: 30 euro – in vroegboekkorting tot 31 maart: 25 euro

Tickets zijn te verkrijgen via de website.

Individuele innerlijke cursus: Innerlijk groeien in zachtheid met engelen en meester begeleiding. Deze cursus bestaat uit verschillende massages die je in zachtheid bij je kern brengen, ballast transformeren en je de weg laten betreden naar jouw eigen waarheid waarin liefde altijd aanwezig is. Bij deze hele bijzondere cursus word je bij dit proces begeleid en gesteund door engelen, meesters, geursprays en door ons.
De sessie bestaat uit 6 behandelingen waarbij we je systematisch dieper bij je eigen waarachtige liefde brengen, verspreid over 4 tot 6 maanden zodat alles op zijn tijd kan transformeren.
Een proefsessie bestaat uit een stoelbehandeling waarin je voor de eerste keer in contact komt met deze transformerende engelenenergie in combinatie met een handoplegging.
Voel je je aangesproken? Maak dan zeker een afspraak met ons om kennis te maken!
We nodigen je ook uit om deel te nemen aan de gechannelde lichtcirkelmeditaties met Jeshua. Johan is nederig blij deze energie te mogen ontvangen en door te geven. Jeshua moedigt mensen aan in verbinding te gaan zodat het licht op deze avonden steeds sterker en krachtiger wordt. Ze vormen lichtpunten op aarde en werken uit in het dagelijkse leven van de aanwezigen. Lichtzusters en -broeders worden op deze manier samengebracht om deze energie weer aan te wakkeren, in liefde te verbinden zodat het licht steeds meer mag stralen vanuit je innerlijke zelf. In eigen liefde ontdek je je echte waarheid en kan je missie als lichtwerker geschieden.
De avonden bestaan uit 2 rondjes: vraag en antwoord (+- 3 vragen per sessie) en een gechannelde meditatie met Jeshua. Wees welkom! 
Een persoonlijke gechannelde boodschap van Jeshua
Johan werkt in een individuele coaching sessie niet enkel via een boodschap maar met een waaier aan technieken: visualisaties, systemische opstellingen, geleide meditaties en/of kristal healings met engelen. Met andere woorden een coaching op maat.
Deze combinatie maakt dat je nieuwe inzichten krijgt die mogen positief uitwerken in jouw leven. "Lieve mensen, ik ben Jeshua, in deze veranderende tijden kan het zijn dat je kompas stuurloos lijkt. Dat vaste waarden en normen plots geen betekenis meer lijken te hebben. Dat je uitgenodigd wordt om je naar binnen te oriënteren. Dat je met dingen geconfronteerd wordt die je dwingen in een verandering te komen. Zie deze tijd niet somber in, zie het als een grote transformatie waar al het vaste weer vloeibaar wil worden. Dat harde patronen liefde en zachtheid nodig hebben zodat er een ander bewustzijn in liefde mag opstaan vanuit je kern. Ik waak over je en sta je steeds bij zodat je terug op een nieuwe manier je veilige haven kunt terug vinden. Alsof je voor het eerst aan land zal komen en overweldigd kunt worden van de pracht die rondom en in jou aanwezig is. Het is een heel groot werk, vandaar dat ik je mijn hand reik en je in dit transformatie proces wil bijstaan. Het is veel minder moeilijk dan je denkt, niks is onoverkomelijk. Er wacht steeds een schat vol schittering die in jou wil ontwaken. " Jeshua
Engelenmeditatie
Deze uitzonderlijke meditatie gebeurt in een cirkel. Tijdens deze meditatie worden er sprays en kristallen met engelenenergie gebruikt om hun aanwezigheid extra te versterken. Ook zullen de aanwezigen leren voelen en afstemmen om zo te leren werken met de engelen, gidsen en meesters. In deze nieuwe tijd is het van belang dat we deze energieën opnieuw leren integreren zodat we meer rust, zelfvertrouwen, verbinding en intuïtie kunnen ervaren in ons dagdagelijkse leven. Door in groep in verbinding te staan is heel veel meer mogelijk en transformatie meer vanzelfsprekend.
De engelen nodigen ons uit.
Engelenmeditatie: elke 1e maandagavond van de maand om 20u

Lichtcirkelmeditatie met Jeshua: elke 3e maandagavond van de maand om 20u

Kirtan zingen: (zingen in verbinding) iedere laatste zaterdagavond van de maand om 20u

Puja's:(authentiek naar Indiase gebruiken) elke 2e zaterdagavond van de maand om 20u


ALLE DATA ZIJN OP DWEBSITE TERUG TE VINDEN
Facebook
Website
Wil je geen mails meer ontvangen?
Je kan makkelijk uitschrijven van deze lijst.
 








Terug naar de inhoud