Leven en werken met meer pit - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Leven en werken met meer pit

September > Week 39
Leven en werken met meer pit.
Inspiratiemail van Hilde Van Bulck

Hilde Van Bulck

'Teams, bedrijven en scholen naar hun essentie brengen,
is mijn essentie.'

Leven en werken met meer pit
Editie september 2020 
Beste

Nu weet ik hoe het kan. Ooit wist ik het niet. Toen zat ik met mijn handen in het haar. Ik draaide rondjes alsof ik op een rond punt stond en niet wist welke afslag ik zou nemen. Herkenbaar? 

Mijn leven zat en zit boordevol uitdagingen en dat is best pittig. Als ik nu terugkijk op de meeste uitdagingen dan lijken ze veel kleiner dan toen ik er ooit middenin zat. Toen leken ze gigantisch. 
Zonder de pittigheid van het leven zou ik nu niet zijn wie ik ben. Ik ben gegroeid. Zoveel is zeker. Met dank aan de pit. 

Eigenlijk wil ik het niet hebben over dat soort pit. Ik wil het hebben over de pit die ontstaat als je de hindernissen, de blokkades, de tegenslagen, de sabotages en de ontmoediging overwint. De pit die ontstaat als je kunt leven en werken vanuit een werkzame verankering, als je om je heen kunt kijken zonder je evenwicht te verliezen, als je je zelfvertrouwen en eigenwaarde hebt omarmd, als je kunt relativeren en bij de essentie kunt blijven. De pit die je verlevendigt als je begrijpt waarom dingen gebeuren zoals ze gebeuren, als je in verwondering komt te staan voor het mooie leven dat je omringt, als je je longen vult met zuurstof en je hart straalt van liefde. Dit is geen romantische uiting van mezelf, maar een simpele waarheid die pit en animo aan je bestaan geeft. 

De weg er naartoe is best pittig. Struikelen, vallen, weer rechtstaan, je alleen voelen, in verbinding gaan. Het is een groot avontuur. Je levensavontuur. Eén van de werkwijzen die een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan het loslaten van wat me belemmert en het in gang zetten van wat me inspireert zijn systemische opstellingen. Hieronder ontdek je op hoeveel verschillende terreinen ze je thema's in beweging brengen. 

Ben jij zo iemand die een pittig leven wenst waarin vreugde, liefde en innerlijke rust een hoofdrol spelen? Wil je groeien vanuit een belevingservaring? Dan vind je de mogelijkheden hieronder. 

Pittige groeten

Hilde Van Bulck

 
THE LIFE EXPERIENCE
Familieopstellingen, de weg naar vrijheid en perspectief
27 september: 1 vrije plaats voor een eigen opstelling, representanten volzet.
11 oktober
8 november 
27 januari
21 februari
21 maart 
2 mei
Ik neem deel aan de systemische opstellingen. Ik hoef mijn familie niet mee te brengen. :-)
THE TEACHING EXPERIENCE

Dit traject biedt je de tools aan om in je lerende kracht te blijven staan en je stress om te zetten in ontspanning en creatieve intelligentie. Geschikt voor alle onderwijsprofessionals. Start 14 oktober. Kom niet alleen. Versterk je team. Groei samen met een collega. Lees meer... 
 
Start: woensdag 14 oktober 2020 
15 u tot 21 u
Ik reserveer mijn plek bij 'Een systemische kijk voorbij stress op school' en vergroot mijn professioneel welbevinden.
THE INDIVIDUAL EXPERIENCE
Een individuele opstelling

Misschien kies je liever voor een intieme omgeving  om te kijken naar datgene wat je verhindert om optimaal te functioneren. 
Ik reserveer mijn individuele opstelling (LIVE).
Ik reserveer mijn individuele opstelling (ONLINE)
THE JOB EXPERIENCE
Doorbraaksessie: Geld en overvloed

Deze transformerende en boeiende workshop brengt meer bewegingsvrijheid in je leven door je denken rond geld en verdienen te veranderen.
Dinsdag 29 september - Haasrode
Ik neem deel aan de doorbraaksessie over geld en overvloed
THE TEACHING EXPERIENCE
Onderwijsopstellingen, een 360°- kijk op school- en klassituaties.

Er zijn weinig nascholingen die zoveel impact hebben gehad op mijn dagelijkse functioneren als leerkracht als deze. Els Vandingenen

Woensdag 10 februari 2021
10 u tot 17 u
Ik reserveer mijn plek bij de onderwijsopstellingen en verruim mijn professionele inzichten en ervaring.
Kalender 
Ontdek de activiteiten bij de andere 'experiences'.
THE JOB EXPERIENCE

Ontdek de drie prikkeldagen voor zelfstandigen en ondernemers. 
THE SPIRITUAL EXPERIENCE

We hebben allemaal een spiritueel bewustzijn. We hebben geleerd om er geen gebruik van maken. In deze workshops ervaar je de helende kracht ervan. Lees meer...

Hilde Van Bulck uitnodigen en boeken, live and online.

  • Een opleiding als coachingstraject.
  • Een seminarie.
  • Een demo-lezing
  • Een webinar. 
  • Life coaching, live and online
  • Vip-coaching voor leidinggevenden, live of online.
  • Pedagogische coaching voor leerkrachten, live of online.
Ik wens Hilde Van Bulck uit te nodigen en te boeken.

Prachtige mensen,


Laten we met pit houden van onszelf en van anderen. Geniet van de ervaringen die je pad verrijken. Omarm een bewust leven en verspreid het in alle richtingen. 

Van harte

Hilde

Dankjewel

Beste lezer,
Dank je wel om deze inspiratiemail door te nemen. Dank je wel om hem te delen met je medemens. Dank je wel om jouw steentje bij te dragen aan een bewuste wereld.

Met levenslustige groet
Hilde Van Bulck

Spreker - Schrijver - Facilitator opstellingen - Organisatie-adviseur

Global Living in Awareness

'Awareness is now'


Global

Hoe kun je als individu bijdragen aan een krachtige en liefdevolle wereld? Door elke stap die we zetten in het ontwikkelen van ons innerlijk leiderschap inspireren we onze omgeving. De resultaten ervan inspireren weer anderen die het op hun beurt verder verspreiden in hun familie, bij hun vrienden en hun professionele contacten. Scholen, organisaties en bedrijven hebben de mogelijkheid om ‘bewust aanwezig zijn’ op grote schaal te verspreiden. Heel de wereld wordt erdoor geïnspireerd. We streven naar een collectief bewustzijn waarin alle aspecten van het leven als belangrijke waarden centraal staan. Dit vraagt (wereld)leiders die bereid zijn om de collectieve ontplooiing van hun bevolking te stimuleren en de samenleving harmonisch te heroriënteren vanuit eenheidsbewustzijn.
 

Living

Streven naar de perfecte work-life balance is niet meer aan de orde. We zijn vooral op zoek naar een kwaliteitsvol en vreugdevol leven dat ons een diepe voldoening geeft op alle vlakken en ruimte geeft aan onze diepere missie.
 

Awareness

We gaan opnieuw de verbinding aan met onze onze essentie en ons authentieke zelf. Vanuit onze bewuste aanwezigheid geven we uitdrukking aan onze levensmissie. We doen dit niet alleen. Op grote schaal worden we wakker. Ontwaken en bewustzijn gaan hand in hand en dragen bij aan een leefbaardere en liefdevollere wereld voor iedereen. We geven dit als een geschenk door aan de volgende generaties.
Website
Email
LinkedIn
Facebook
Instagram
Medium
YouTube
Copyright © 2020 Hilde Van Bulck - Samtati BV, Alle rechten voorbehouden.
Dit is de inspiratiemail van Hilde Van Bulck - www.hildevanbulck.com


Terug naar de inhoud