Licht en Schaduw ontmoeten elkaar - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Licht en Schaduw ontmoeten elkaar

September > Week 38
Naamloos 1

Licht en Schaduw ontmoeten elkaar

Light and Shadow come face to face

 

Workshop door Sharon Healey (Australië)

Gastspreekster, gids en medium.

 

Alles in deze wereld is dualiteit. Om een ’hele’ ziel te kunnen worden, moeten we de lichte én de donkere aspecten van onsZelf aanvaarden.

In deze workshop ontdek jij jouw eigen schaduwzijde, een onlosmakelijk deel van jezelf, maar vaak onderdrukt. Onze Schaduwzijde is lange tijd verkeerd begrepen. Het is in deze tijden enorm belangrijk dat we die beide delen van ons Zijn kunnen begrijpen en gebruiken, Licht en Schaduw in balans.

Je leert die donkere kant van jezelf te aanvaarden, te vertrouwen en te omarmen. Je begrijpt het echte doel, de rol en het nut van onze schaduwzijde. Als je het evenwicht van Licht en Schaduw in jezelf herstelt, dan ervaar je het gevoel van vervuld en volledig te zijn.

Aanvaarding is een sleutelbegrip in deze workshop. Jezelf helemaal begrijpen en vergeven is niet gemakkelijk. Maar door jouw Schaduw te omarmen kan je beginnen aan een gelukzalige en vervullende spirituele reis.

Ikzelf voel me gezegend dat ik die beide zijden in evenwicht heb kunnen brengen. Dat ik diegene die ik werkelijk Ben nu kan liefhebben en omarmen. Ik wens iedereen van harte deze diepe innerlijke vrede toe.

Dus als je voelt dat de tijd gekomen is om oog in oog met jeZelf te komen staan, op een liefdevolle en vergevingsgezinde manier, dan kijk ik er nu al naar uit om jullie hierin te ontmoeten.

Sharon

 

Wie?

Sharon Healey groeide op in Australië. Zij heeft sinds haar geboorte bewust contact met Spirit. Ze heeft hierover in haar thuisland al meerdere workshops gegeven.

Haar voorouders in dit leven kwamen uit Engeland en Kroatië. Recent verhuisde ze naar Europa. Dat is voor haar ‘thuiskomen’ op alle mogelijke trillingsniveau’s.

Sharon deelt graag haar kennis met wie verandering zoekt in hun leven en zo wil meehelpen aan een beter leven voor de mensheid en voor Gaia.

Sharon is Engelstalig. Praktische kennis van het Engels is noodzakelijk voor het volgen van deze workshop.

 

Waar?

In de praktijk van Harmony of Life (www.harmony-of-life.be)
Bollostraat 10B in 2220 Heist-op-den-Berg, België.

 

Wanneer?

Dinsdag 9 oktober 2018 of zaterdag 13 oktober 2018. Telkens van 10u tot 17u.

 

Deelnamekosten?

€95  (koffie, thee, frisdrank en soep met brood ’s middags inbegrepen)

 

Inschrijven?

Aanmelden via email naar info@harmony-of-life.be  en betaling op

BE14 9795 8005 8183 vóór 2 oktober 2018.
 

Bij annuleren binnen de 3 dagen vóór de workshop rekenen we €40 onkosten.
Voor annuleringen de dag zelf geldt geen terugbetaling.

 

Getuigenissen

  • Bij de hereniging met Schaduw kwam er spontaan een brede glimlacht op mijn lippen…eindelijk een ‘thuisgevoel’! Dit had ik nog nooit ervaren op deze planeet. Ik voel me al sinds klein (HSP)meisje heel onveilig in deze wereld en heb daarom een stoer gedrag aangeleerd. Toen ik merkte dat mijn aangeleerde energetische beveiligingsmethodes niet meer werkten begon mijn grote wanhopige zoektocht…help, wat gebeurt er? Ik voelde me nergens meer veilig. Nu ik weet dat Schaduw de natuurlijke beveiliger is van mijn Lichtzijde wordt me alles duidelijk; maar wat het belangrijkste is: Ik ben terug heel en thuis bij meZelf. Eigenlijk ongelooflijk dat ik gans mijn leven maar op ‘halve kracht’ heb gereden. Ik voel me innig dankbaar voor deze prachtige vervulling. (Ingrid)
  • Wat een geschenk deze workshop. Eindelijk kan ik nu verder schrijven aan mijn boek. In mijn praktijk als coach en voor mezelf ondervond ik dat veel klassieke bescherm- en beveiligingstechnieken niet meer werkten. Daar het om een werkboek gaat, kon ik deze nog onmogelijk delen. Deze Nieuwetijdsinformatie is echt ‘the missing link’ om weer enthousiast in de pen te kruipen. Ik pas ze nu regelmatig toe op mezelf en met klanten, met een buitengewoon schitterend resultaat. Dank je wel Sharon, voor deze geweldige workshop, die zeer toepasbaar is op verschillende gebieden in het leven en deze speciale overgangstijden.(Viviane)
Terug naar de inhoud