Maria Magdalena en Jezus over de steencirkelformatie van Stonehenge - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Maria Magdalena en Jezus over de steencirkelformatie van Stonehenge

augustus > week 32
Your Message Subject or Title Your Message Subject or Title

 

 

Nieuwsbrief van Maria Magdalena en Jezus-medium Gabriela Gaastra-Levin

Jaargang 16 - No. 12 - Augustus 2017

 

 

Inhoud

Lieve vriend of vriendin

 

We zijn net terug van een uiterst geslaagde Zomerworkshop in Glastonbury. Het was een intieme ontmoeting van zielen met veel cadeautjes en wondertjes, teveel om op te noemen. We zinderen nog na. Dankbaar voor deze co-creatie!

 

Wij bezochten met de deelnemers ook de steencirkels van Avebury en Stonehenge. De laatste cirkel mochten we van binnen betreden en wel om 6.00 uur in de ochtend op 22 juli tijdens de naamdag van Maria Magdalena. Magic! Volgend jaar weer!

 

Daarom in deze nieuwsbrief een openbaring van Maria Magdalena en Jezus over hun bezoek aan en de magische betekenis van de steencirkelformaties van Avebury en Stonehenge (zie verderop in deze nieuwsbrief) 

 

Ga met Gabriela en Reint in oktober naar Israël/Palestina

  - Wil jij ook varen op het meer van Galilea?

  - Wil je ook de kabbala 'hoofdstad' Tsfat ervaren?

  - Wil jij je ook laten dragen door het water van de Dode Zee?

  - Wil jij ook de Graftuin van Jezus bezoeken?

  - Maria Magdalena en Jezus als onze gidsen in hun thuisland

  - Nog enkele plaatsen vrij. Meer weten? Klik hier!

 

Op 22 september start in België De Maria Magdalena Code Integratiecursus

   -  9-daagse cursus in het najaar 2017 en voorjaar 2018

   - Centraal staan de door Maria Magdalena geopenbaarde 13 liefdeswegen van de mens op Aarde

   - Locatie: Great White Whale Center te Borsbeek

   -  Meer weten? Klik hier!

 

 

De Maria Magdalena Code Integratie Cursus in Belgie

DE COMPLETE LEER VAN MARIA MAGDALENA NU IN EEN CURSUS!

 

Start op 22 september in Borsbeek nabij Antwerpen. Tijdens deze 9-daagse cursus in het najaar van 2017 en het voorjaar van 2018 worden ook de eerste elementen van het verder te ontwikkelen Maria Magdalena Code Spel gebruikt.

 

Medium Gabriela Gaastra-Levin is al jaren bezig met het ontvangen van de omvangrijke leer van Maria Magdalena in de drie delen van haar Code. In deze cursus staan de dertien liefdeswegen van de mens op Aarde centraal. Wat is jouw liefdesweg in dit leven? De cursus geeft jouw inzicht hoe jij bewust of onbewust jouw liefdesweg in dit leven vormgeeft.

 

In ‘De Maria Magdalena Code Integratiecursus’ gaan we ons bezighouden met het leggen van verbindingen tussen onze dertien hartskwaliteiten, bewustzijnskrachten en organen door middel van de dertien liefdeswegen. In het bijzonder je centrale hartskwaliteit, je centrale bewustzijnskracht, je centrale orgaan en je incarnatievraag in dit leven die de rode draad vormen bij het openen van het hart en het doen ontwaken van onze Goddelijkheid als mens.


Hier kun je alles over de cursus lezen!

 

Spirituele 8-daagse Maria Magdalena en Jezus Israël/Palestina-workshopreis

Van zondag 15 t/m zondag 22 oktober 2017

 

Wil je gedoopt worden in de Jordaan? Varen op het meer van Tiberias? Gedragen worden door de Dode Zee? De Heilig Grafkerk bezoeken? Je oude levens uitwerken? Je verbinden met de energie van het Heilige land?

 

We hebben er helemaal zin in om ons weer met dit bijzondere land te verbinden en ons erin onder te dompelen. Altijd al een keer willen gaan? Join us! Maria Magdalena en Jezus fungeren in hun thuisland als onze ingewijde gidsen tijdens deze geheel verzorgde workshopreis.

 

Let op! Heb je een oprechte belangstelling? Wacht dan niet met inschrijven! We kunnen namelijk maar tot 20 augustus het door ons gereserveerd aantal vliegtuigstoelen bij de vliegmaatschappij vasthouden. Bel Reint gerust om informatie en met je vragen: 0031 6 53646410.

 

Wat gaan we doen? - Tijdens deze reis, die een intense verdieping geeft in de spirituele wortels van de mens, bezoeken we heilige en met veel kracht geladen plaatsen die een multidimensionaal karakter bezitten en die openingen in je bewustzijn bevorderen. We doen veelal ter plekke spiritueel werk waardoor je contact kunt maken met je eigen oerkracht, een verdieping in je spiritueel ontwaken kunt bereiken en tegelijkertijd een bijdrage aan een collectieve bewustzijnsopening levert. Een voorbeeld hiervan is een gezamenlijke en individuele doopervaring in de Jordaan.

 

Nieuw - In vergelijking met voorgaande reizen bezoeken we nu ook de pittoreske Kabbala-‘hoofdstad’ Tsfat en 'beklimmen' we de berg Tabor bekend om de Transfiguratie van Jezus. Ook wonen we bij de Klaagmuur een deel van de Bar Mitswa-viering bij waarbij Joodse jongens die 13 worden voor het eerst uit de Thora mogen lezen. Ook het nabijgelegen Archeologisch park Ofel met de resten van het oude Jeruzalem wordt dit keer door ons aangedaan.

 

En wat nog meer? - Daarnaast varen we onder meer op het meer van Galilea, bezoeken Magdala, Kapernaum, de plekken waar Maria Magdalena en Jezus hun wonderen deden, Nazareth, de Jordaanvallei, de Dode Zee, Qumran, Jeruzalem met de graftuin, de Heilig Grafkerk, de Via Dolorosa, de Olijfberg, Getsemane, de Maria Magdalena kerk, de oude stad met de klaagmuur en holocaust memorial Yad Vashem.


Klik hier om het gehele reisprogramma te lezen!

 

Openbaring over het betekenisvolle bezoek van Maria Magdalena en Jezus aan Avebury en Stonehenge

 

Deze imposante monumenten in Zuidwest Engeland herinneren aan het veld van eenheidsbewustzijn waar jullie uit vandaan komen. Steencirkels als een uiting van een diep verlangen naar het contact met het Hemelse. Avebury brengt jullie in contact met de eer aan de Moeder Godin en Moeder Aarde. Stonehenge is een ode aan de tijd toen men zich nog bewust was van zijn Kosmische oorsprong.

 

Maria Magdalena en Jezus: “Na ons bezoek aan de Tor hebben wij, in overleg met oom Jozef, een bezoek gebracht aan twee bijzondere monumenten van eerdere tijden. Beide zijn energetisch met de Tor en met elkaar verbonden. Energetische leilijnen stromen tussen hen in en scheppen een verbinding die meerdere dimensies bij elkaar brengt. Net als bij andere steencirkels en steenformaties ontstaat er door deze oude monumenten heen een connectie met een oud Atlantis-verleden ......

 


Klik hier om de gehele openbaring lezen!

 

Nog drie weken voor Crowdfunding Vertaling Maria Magdalena en Jezus Deel II

 

De eerste Crowdfundingsactie voor de Engelse vertaling van 'Maria Magdalena en Jezus: Hun reizen naar Egypte, Perzië, India en Brittannië' (zie bovenstaande cover) gaat slagen! Er is inmiddels 3792, euro gedoneerd! Nu nog 708, te gaan! Participeer!

 

Draag jij ook bij aan de wereldwijde verspreiding van de leer over de Goddelijkheid van de mens? Op 1 september moet 4500 euro binnen zijn om de vertaling te kunnen laten beginnen! We hebben bedragen tussen de 250 en 25 euro ontvangen. Meer mag ook, maar minder ook hoor! Alle beetjes en veeltjes helpen! 

 

Waarom? - Wij, Gabriela en Reint, zijn vanaf 2002 bezig de gechannelde leringen van Maria Magdalena en Jezus over de Goddelijkheid van de mens beschikbaar te maken. Tot nu toe in de Nederlandse Taal.

 

Professioneel - Onze boeken vragen om een professionele vertaling. Nu kunnen wij leven van ons spirituele werk, maar gedegen vertalingen betalen is een brug te ver. Daarom hebben we het ‘Vertaalfonds Maria Magdalena en Jezus’ in het leven geroepen.

 

Doel - Na Deel I is nu het veelgeprezen Deel II ‘Maria Magdalena en Jezus: hun reizen naar Egypte, Perzië, India en Brittannië’ aan de beurt om vertaald te worden. We nodigen je uit om te doneren om zo samen 4500 euro bij elkaar te krijgen om een vertaling in het Engels mogelijk te maken! Laat je spirituele hart spreken! Voor alle donateurs houden wij in het voorjaar van 2018 een spirituele dag! Dank je wel donateur-pioniers! Het zijn er inmiddels 50!

 

Doneren? - Klik op de button hieronder! Belgen en Nederlanders dank jullie wel voor je bijdrage en je betrokkenheid met ons werk! We houden je op de hoogte!


Informatie over Vertaalfonds en hoe te doneren - Klik dan hier!

 

Reint columnist bij Paravisie

Reint is met ingang van het zojuist verschenen augustusnummer van het bekende spiritueel magazine Paravisie een van de vaste columnisten.

 

Reint heeft jaren in de tijdschrijftenjournalistiek gewerkt bij Kluwer en lange tijd columns geschreven voor diverse managementbladen.

 

Hij kan nu eindelijk ook zijn schrijverslatenten kwijt in een spritueel medium. Hij heeft er zin in! Helemaal leuk!

 

Cursus: Maria Magdalena en Jezus: De lessen van hun leiderschapsjaren (Ned.)

 

De lessen voor hun vrouwelijke en mannelijke discipelen nu ook voor jou beschikbaar! 

 

Je kunt je nu inschrijven voor de vierdaagse module II die 1 september in Nederland van start gaat. Je kunt ook meedoen als je Module I hebt gemist. De cursus wordt gehouden in Centrum Wijland te Lunteren.

 

Na hun jeugd, hun reizen en het opbouwen van hun gezin hebben Maria Magdalena en Jezus drie belangrijke jaren van leiderschap gekend. Tijdens deze cursus zullen we onder begeleiding van de spirituele meesters stilstaan bij de talloze processen die ze, gedurende deze drie jaar, zelf en in interactie met hun leerlingen en volgers hebben ondergaan. De reacties en de verwerkingsprocessen van hun discipelen brengen ons in contact met onze reacties op de uitdagingen die onze eigen spirituele groei met zich meebrengt.

 

De meesters gebruiken als natuurlijke ‘docenten’ hun ervaringen in dit zo bijzondere betekenisvolle leven tweeduizend jaar geleden via Gabriela en haar echtgenoot Reint om de cursisten in een diepgaand ontwikkelingsproces te brengen. Als ijkpunt en als praktische inspiratie voor onze eigen levenslessen in ons dagelijks leven en onze eigen processen op Aarde worden we door de meesters uitgenodigd om met hen op te trekken tijdens hun laatste leven op Aarde.

 

Wij krijgen de gelegenheid om vanuit ons eigen unieke bewustzijnsniveau hun levens te ervaren en te worden ingewijd in hun vele leiderschapslessen.


Klik hier als je meer over deze cursus wilt weten!

 

In augustus Gabriela weer beschikbaar voor consulten

Na de zeer geslaagde Zomerworkshop in Glastonbury en onze welverdiende vakantie met onze dochters is Gabriela op 8 augustus weer beschikbaar voor holistische consulten.

 

Je kunt haar dan daarvoor bellen op 0031 - 6 - 15010000. Een mail sturen kan al eerder en wel naar gabriela@mariamagdalenaenjezus.nl

 

Op de foto Gabriela tussen de Maria Magdalena en Jezus-stenen binnen de cirkel van Stonehenge.


Informatie consulten Gabriela

 

Dank je wel voor je aandacht! 

 

Tijdens de Zomerworkshop in Glastonbury en omgeving hebben we twee graancirkels mogen bekijken en betreden. Hier een foto van ons tweetjes in de recente graancirkel van Cley Hill nabij Warminster in Wiltshire. Het blijft een bijzonder fenomeen en een bijzondere ervaring!

 

Geniet van de vakantieperiode!

 

Gabriela en Reint

 


Naar de Maria Magdalena en Jezus Wereld School

Terug naar de inhoud