Massagecursussen, kindermassage en kinderyoga bij Integrama - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Massagecursussen, kindermassage en kinderyoga bij Integrama

Augustus > Week 32
Massagecursussen, kindermassage en kinderyoga bij Integrama
Massagecursussen, kindermassage en kinderyoga 
Is this email not displaying correctly?
View it in your browser.

Integrama biedt sinds 2001 professionele ontspanningsmassage op maat en diverse massagecursussen, waaronder de unieke Heppiemassage. Er wordt ook kinderyoga aangeboden. Ontdek hieronder het cursusprogramma dit najaar. Ik kijk ernaar uit jou te ontmoeten en mijn passie met jou te delen.
Warme groet, Andrée

Heppiemassage: tweedaagse workshop 
   
Heppiemassage is een bijzondere en unieke massage voor kinderen met autisme, ADHD, HSP, een mentale beperking en eigenlijk alle kinderen die rust, begrenzing en een aangepast moment van ontspanning kunnen gebruiken. Ook bruikbaar bij volwassenen trouwens. Tijdens deze tweedaagse workshop leer je een massage op maat van de ontvanger creëren, gebruik makend van een aantal unieke, aan de doelgroep aangepaste  bouwstenen zoals massage met diepe druk, strijkmassage, een hand-en voetmassage, edelstenen en aromatherapie. Ideaal voor ouders, opvoeders, begeleiders, massagetherapeuten, kindecoaches....Geen voorkennis vereist
8-9 september bij Amba-Amba in Desselgem, België
20-21 oktober bij Integrama in Outgaarden, België
Data in Nederland worden binnenkort bekend gemaakt

Meer info
Inschrijven
Aparte website Heppiemassage

Terugkomdag Heppiemassage 


Voor iedereen die ooit de tweedaagse workshop Heppiemassage volgde, ongeacht of je jouw getuigschrift behaalde. Je krijgt kans ervaringen te delen, vragen te stellen, kennis op te frissen....
Vrijdag 7 september  bij Amba-Amba in Desselgem of 
Zaterdag 1 december bij Integrama te Outgaarden
Meer info
Inschrijven
Babymassage

Voor baby's vanaf 6 weken en hun ouder(s). Een moment om los van alle drukte, vermoeidheid en eventuele zorgen even samen te genieten en te ontspannen. Bovendien leer je een fijne babymassage op maat van jouw kind waar je ook thuis nog gebruik van kan maken.
Elke eerste donderdag van de maand, 10-11u30 bij Integrama te Outgaarden 

Meer info
Inschrijven
Kinderyoga 
  
Terug van weggeweest! Vanaf woensdag 19 september kunnen kinderen van 6 tot 10 jaar weer terecht bij Integrama voor een uurtje kinderyoga en dit lijkt in (bijna) niets op grote-mensenyoga.

Kinderyoga is fun! We verkennen spelenderwijs yogahoudingen, ons lichaam en onze grenzen en gebruiken onze fantasie en creativiteit. We doen ademspelletjes en werken met  massage-en meditatieverhaaltjes. Los van prestatie of competitie mag je hier helemaal jezelf zijn. En neen, je moet er niet lenig voor zijn en neen, je moet er niet stil voor kunnen zitten...De laatste les mogen ouders meedoen.
Start 19 september, 16u30 tot 17u30, reeks van 6 woensdagnamiddagen, om de 14 dagen bij Integrama te Outgaarden (Hoegaarden)
Meer info
Inschrijven


Basisreeks ontspanningsmassage met olie


Tijdens deze reeks leer je stap voor stap een volledige lichaamsmassage met olie te geven. Naast het aanleren van de basisbewegingen is er veel aandacht voor de juiste sfeer , een respectvolle aanraking met volle aandacht en zorg voor jezelf als gever, 

Start woensdag 10 oktober, reeks van 8 avonden, 20-22u30 Centrum Levenspad Bost (Tienen)
Meer info
Inschrijven

Nieuw! Happy Kids Massage Workshop
 
Een vorm van onderlinge kindermassage, ontwikkeld door Corina Elzenaar, met mooie grote massagekaarten waarop eenvoudige massagebewegingen voor op de rug staan afgebeeld die je kan gebruiken in massageverhaaltjes, liedjes, versjes enz...
Corina zocht mensen die het werken met deze kaarten wilde aanleren in België en daar ben ik graag op ingegaan. De Happykidsmassage is bruikbaar thuis, in de klas, de naschoolse opvang of in de kinderyoga of kindercoaching voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

zaterdag 13 oktober, 14 - 18 u, Integrama, Outgaarden
Meer info
Inschrijven
Massagevervolgtraject
 

Voor mensen met een basis aan massage-ervaring die hun kennis willen uitbreiden is er dit traject van 7 zondagen. Bij voldoende plek kan je de zondagen ook apart volgen.
28 oktober: Dynamische massage voorzijde
18 november: Dynamische massage achterzijde (enkel te volgen als je ook voorzijde volgde)
16 december: Zachte, energetische massages
13 januari: Zwangerschapsmassage
17 februari: Baby-en kindermassage
10 maart: Aromatherapie bij massage
28 april: Bodyreading, karakterstrukturen en integratie

In Centrum levenspad te Bost (Tienen)
Meer info
Inschrijven
Individuele massage
   
Even een moment helemaal voor jou,aangepast aan jouw voorkeuren en behoeftes, met zelfgekozen olie, een integratieve massage, of, als het niet te warm is met warme stenen. Eens een oorkaarsenbehandeling of vlindermassage proberen of een Heppiemassage voor jouw kind kan ook. En voor zwangere vrouwen is er uiteraard een aangepaste zwangerschapsmassage. 
Door de afwerking met  leem is er zelfs bij een hittegolf een aangename massagetemperatuur binnen. 

Meer info
Cadeaubon
 
Verwen jouw geliefden met een cadeaubon van integrama. Je kan een bepaald bedrag bepalen of een keuze maken uit de massages. De bon kan afgehaald of opgestuurd worden. Naast cadeaubonnen zijn er ook helende knuffelstenen, warmteknuffels en flesjes aromatische olie te koop.
Meer info


Nieuwsbrief
Schrijf hier in als je op de hoogte wil blijven van alle nieuwtjes van Integrama. Ik geef jouw gegevens niet door en je kan elk moment weer uitschrijven. 
 

Nog vragen? 
Contacteer me gerust :
Andrée Borguet- Integrama
Sint-Niklaasstraat 40 - 3321 Outgaarden
016 / 73 50 27 - 0484 / 67 78 70
info@integrama.be - www.integrama.be

                                                                     
Copyright © 2018 Integrama, All rights reserved.

Terug naar de inhoud