Natuurkind, omdat leren natuurlijk is - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Natuurkind, omdat leren natuurlijk is

Juni 2019 > week 25
Naamloos 1

Natuurkind, omdat leren natuurlijk is

 

Graag stel ik u Natuurkind voor: een school voor bijzondere kinderen. Voelt uw kind zich ook niet thuis op school of heeft uw kind het gevoel dat het wordt gehinderd in zijn ontwikkeling? Dan is uw kind misschien een Natuurkind.

 

Ik heb een methode ontwikkeld om deze kinderen te begeleiden zodat ze zelfzeker opgroeien. Zo kunnen zij hun plaats in de wereld van morgen innemen. Ik geef hen tools om met hun eigen uitdagingen om te gaan en leer hen hoe ze hun talenten kunnen ontwikkelen. De Baltamethode is gebaseerd op natuurlijk leren en heeft zijn wortels in het Taoïsme. Met respect voor de eigenheid van het kind (zijn natuur) vertalen we de eindtermen zodat het kind geen leerachterstand oploopt. Met onze unieke 4-elementen training (5 voor de kinderen die een spiritueel pad kiezen) leren de kinderen zichzelf aanvaarden en thuiskomen. We helpen het kind zijn eigen uniek Pad hervinden en geven de tools om het zelfzeker te bewandelen.

 

Ik ben ervan overtuigd dat uitdagingen die deze kinderen op school ondervinden te overwinnen zijn met de juiste begeleiding. Deze uitdagingen kunnen een leerstoornis zijn, een ontwikkelingsstoornis, andersbegaafdheid, een uitzonderlijk talent (waardoor school maar saai lijkt), emotionele problemen of schoolmoeheid. Er zijn verschillende trajecten mogelijk op maat van het kind.

 

Meer informatie vindt u op onze website: www.Natuurkind.org .

 

Met vriendelijke groeten,

 

Nesibe Balta


Terug naar de inhoud