Nieuwe workshop Het overleven loslaten : activeren van de energie van Atlantis en van jouw broncodes - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Nieuwe workshop Het overleven loslaten : activeren van de energie van Atlantis en van jouw broncodes

Oktober 2020 > Week 41

 

 

 

Dag lieve mensen,

 

Momenteel komt er veel nieuwe informatie van The Group (Espavo, Steve Rother), informatie die tijdsgebonden is en snel dient verspreid te worden. In oktober breng ik dan ook een nieuwe live workshop in Oostende.

 

Het is voor ons allen belangrijk om het overleven los te laten en te kiezen voor leven. Dat is het basisthema van de workshop.

 

In de voormiddag gaan we aan de slag met de energie van Atlantis. Velen van ons voelen een band met Atlantis zonder het altijd te kunnen verklaren. We gaan eerst werken met de emotie van ‘tristesse’ die vaak bovenkomt als we denken aan het einde van Atlantis, vooral voor diegenen die er toen bij waren. Dan gaan we ons klaarmaken voor de energie van Atlantis die terugkomt naar de aarde in december 2020 : het is belangrijk om daarop ingetuned te zijn zodat we deze energie ten volle kunnen ontvangen. Het is tijd om het anders te doen !

 

In de namiddag gaan we aan de slag met onze broncodes. Doordat we in trilling gestegen zijn, is het tijd om diverse van onze broncodes te activeren. Dan zullen we meer van onze spirit in ons lichaam kunnen dragen én vooral meer licht schijnen. Deze activatie zal onze weg op aarde makkelijker maken en ervoor zorgen dat we onze taak kunnen neerzetten. 

Deze workshop wordt gegeven in Oostende, in de vergaderzalen van ’T Kruishof (nieuwe locatie sinds de workshop van september). Telkens van 10-16u30 ongeveer. Er is gratis parking, lunch kan je zelf meebrengen, je kan ook ’s morgens nog een broodje of een soep bestellen.
 

Dinsdag 20 oktober (schrijf je hier in)

 

Zaterdag 24 oktober (schrijf je hier in)

 

Zaterdag 31 oktober (schrijf je hier in)

 

Prijs 120 euro (incl 21 % BTW), dranken zijn doorlopend voorzien.
 

De workshop gaat door rekening houdend met de geldende coronamaatregelen.

 

Ik hoop jou op deze workshop te mogen ontmoeten,

 

Lichtgroeten,

 

Romy

 

 

 

 


Terug naar de inhoud