Nieuwsbrief School van Ayurveda - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Nieuwsbrief School van Ayurveda

Januari 2018 > week 4
Naamloos 1

Dr. Prathima Nagesh zakt binnenkort 2 x af naar de School van Ayurveda voor specialisaties in Ayurveda. Ook dit voorjaar hebben we heel wat lezingen & workshops op het programma. Ontdek ze via onze Agenda: www.lies-ameeuw.com/nl/agenda

 

AGENDA JANUARI & FEBRUARI

za 27 & zo 27 januari
Weekend workshop | Ayurvedische hoofdmassage

za 3 & zo 4 februari
Weekend workshop | Abhyanga massage

zo 11 februari
Opstellingen | Zielsverlangen door Titine Migom

di 20 & za 24 februari
Infoavond | Pancha karmareis Kerala, juli 2018

 

ZA 17 & ZO 18 FEBRUARI | OPLEIDING NASYA

Nasya is binnen de Ayurveda het vergeten geheim om behandelingen te doen slagen. De neus heeft rechtstreeks contact met de hersenen. We zien dan ook dat Nasya vooral ingezet wordt, bij depressie, mentale aandoeningen, hersenaandoeningen, verlammingen, MS, Parkinson, …

In Europa is anu tailam de meest populaire olie om deze behandeling uit te voeren. Terwijl er in India, heel veel oliën bestaan om de nasya uit te voeren. Naast olie heb je ook poeders, sappen en medicinale rook. Alles is afhankelijk van de verstoorde dosha en klacht.
Na het volgen van deze cursus kan je de behandelingen meteen omzetten in je praktijk.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Prijs? € 250 | Inclusief syllabus, recepten, thee, dranken & versnaperingen, gebruik producten & productpakket om in je praktijk te gebruiken.
Inschrijven? Bevestig je deelname via felia@lies-ameeuw.com . Je inschrijving is definitief na ontvangst van betaling op het rekeningnummer: BE25 7380 0812 4982 met vermelding van 'je naam + nasya'.

ZA 19 & ZO 20 MEI | HOOFDBEHANDELINGEN VOOR MENTALE GEZONDHEID

Ayurveda kent de kunst en de kunde om de psychiatrische patiënt op 45 dagen terug op rails te zetten zonder klassieke medicatie. Wel met nabehandeling op basis Ayurvedische kruiden supplementen.

Tijdens deze 2-daagse gaan we behandelingen zien, ondergaan en bereidingen maken die nuttig zijn voor mensen met mentale problemen. Ontdek alle cursusinhoud, klik hier: www.lies-ameeuw.com/nl/specialisaties/hoofdbehandelingen-voor-mentale-gezondheid

PRAKTISCHE INFORMATIE

Prijs? € 250 | Inclusief syllabus, recepten, thee, dranken & versnaperingen, gebruik producten & productpakket om in je praktijk te gebruiken.
Inschrijven? Bevestig je deelname via felia@lies-ameeuw.com . Je inschrijving is definitief na ontvangst van betaling op het rekeningnummer: BE25 7380 0812 4982 met vermelding van 'je naam + hoofdbehandelingen mentale gezondheid'.

 

 

 

Terug naar de inhoud