Online Event loslaten - Spiritueel Aanbod - Aanbod Info

Ga naar de inhoud

Online Event loslaten

April 2020 > Week 15
Naamloos 1

Spirit Coaching
Postbus 40267
7504 RG, Enschede
KvK: 08096181
BTW nr: NL001209342B74
IBAN: NL78 RABO 0145 4586 87
BIC: RABONL2U
T: 0031-532312500
E:
info@spirit-coaching.nl
W:
www.spirit-coaching.nl


Online Event loslaten
Lachend de Coronatijd door is echt wel lekker

zaterdag 18 april 2020 – achter je eigen pc.

 

Juist in deze tijd is het essentie om los te leren laten en om dat dagelijks in je leven toe te passen.

Want denk je eens in dat je een positieve mindset hebt... die je in moeilijke tijden behulpzaam is. 
Dat je zo'n mindset hebt die optimistisch zoekt naar mogelijkheden, al zit die houseparty er echt voorlopig nog niet in. 

Dat je helemaal jezelf durft te zijn in elke situatie, zelfs al zit je in quarantaine, hutje mutje, opgesloten met de hele familie.
Dat je gewoon blij bent met jezelf en met jouw leven, zelfs als het zonnetje buiten schijnt en jij niet lekker hand in hand met je lief kan wandelen...

Wat zou dat voor jou betekenen?
Hoe zou je leven er dan uit gaan zien?


Iedereen kan veranderen en jij dus ook. En JUIST NU! Juist nu in deze tijd, waarin al het oud zeer zo gemakkelijk aangeraakt wordt en naar boven komt is het van belang dat je gaat loslaten. 

Gevoelens van een overload, van het alleen moeten doen, van eenzaamheid en het je niet verbonden voelen kloppen bij iedereen wel eens op het deurtje. Daar word je niet vrolijk van. We gaan loslaten dus. Een hele dag ga ik je op allerlei manieren bewust maken, inspireren en leren loslaten. 

De eenvoudige en tegelijkertijd zeer krachtige methode om los te laten ga je daarna ook toepassen in je dagelijkse leven.
Klik hieronder op de link voor alle informatie.

IK WIL NOG MEER GENIETEN EN GA LOSLATEN>>>

Tijdens dit online event ga je het volgende ervaren:

·         Je gaat leren loslaten. Ik leer je een eenvoudige methodiek die je toe gaat passen in je dagelijkse leven.

·         Dat geeft innerlijke vrijheid waardoor je nieuwe keuzes gaat maken. De partner gaat de deur uit of die vrouw of man waar je stiekem al zo lang een oogje op hebt, die sleur je juist je huis in. Natuurlijk hou je 1 1/2 meter afstand in het begin...

·         Van overleven ga je naar leven en dat leven ga je vieren. Het is tijd om de vlag uit te hangen, de slingers op te hangen en dat feestje van je leven te maken dat je verdient. Met mensen waar jij van houdt en die van jou houden. En ja, dat kan ook in quarantaine tijd.

·         Jij gaat staan voor wie jij bent. Het is tijd om te shinen! Zelfs al is dat als je kijkt naar je eigen spiegelbeeld!

Een reactie
“Mahatma raakt je hart door haar puurheid, kracht, kwetsbaarheid, wijsheid en humor. Haar online sessies hebben een grote impact op de hele groep. Ik heb nog nooit eerder meegemaakt dat een kleine vrouw zoveel kon bereiken”. Stephanie-psycholoog

IK GA SHINEN … OOK IN DEZE CORONATIJD>>>

Je bent zo welkom!

Warme groet,
Mahatma Revier
https://spirit-coaching.nl

Pssst… nu geldt er nog een vroegboekkorting !

Terug naar de inhoud